שאלות לי אליכם...

טיפטיפי

New member
שאלות לי אליכם... ../images/Emo185.gif

סתם עניין אותי לדעת:
לו ניתן היה לבחור איזו דמות לשחק-את מי הייתם בוחרים? ( אני הייתי בוחרת בסורק!! או בסינגלר)
אם התוכנית לא הייתה מבית היוצר של יאיר (המקסים) לפיד - הייתם צופים בכל זאת או מנמיכים ציפיות? (אני מאוד אוהבת את הכתיבה והחשיבה הרעיונית של לפיד-ואם זה לא היה הוא כותב- לא בטוח שהייתי מצפה לכך או מתמידה לראות)

duduamar

New member
תשובות ../images/Emo150.gif

לגבי שאלה 1 - הייתי רוצה להיות המפקד, הבוס... אז הייתי בוחר בלשחק את רענן. ולגבי 2 - כמובן שהעובדה שיאיר לפיד כתב את הסדרה תרמה למשיכה שלי אליה, אבל גם אם היה לה יוצר אחר - עדיין הייתי נותן צ'אנס.

willo1

New member
אני רוצה

להיות גלית. היא חמודה ואני אוהבת איך שהיא מתנהגת עם ההוא ברח לי השם שלו.. אוח. ולשאלה השניה- כן , הייתי רואה גם אם לא יאיר היה כותב את התסריט. זה שיאיר כותב רק מעצים את החוויה.:)

היי

אני הייתי רוצה להיות ענת , גם בגלל הדמות וגם בגלל שהיא אחריאית על דוברות ותקשורת וזה מקצוע שאני ממש אוהבת והייתי רוצה לעשות בדיוק את התפקיד שלה אני אישית גם מאוד אוהבת את החומרים של יאיר אבל אם הסדרה היתה ברמה שהיא היום הייתי צופה בה בכל מקרה

plor

New member
תשובה לשאלה......../images/Emo90.gif

בנוגע לשאלה הראשונה אני הייתי רוצה להיות הילה. ובנוגע לשאלה השנייה הייתי נותת לתוכנית צאנס.
איילת-PLOR.

The Peanut

New member
תשובות

אני הייתי רוצה לשחק חיילת עם קלסר!
אם התכנית לא הייתה מבית היוצר של יאיר לפיד, סביר להניח שהייתי רואה אותה ברציפות שבוע אחרי שבוע וגם לא מעבירה ב10 לראות ג'אג. אני רואה אותה למרות שהיא של יאיר לפיד, ולא בגלל.

הנה תגובתי לעניין !!

אני הייתי בוחר לשחק את גלית חעחעח רק כדי שבסוף יהיה לי "רומן" עם נאור
נראה לי שהייתי צופה בכול אופן בסדירה אפילו שלא יאיר לפיד היה קשור אליה :)

למעלה