שאלות לי אליכם...

avocumber

New member
שאלות לי אליכם...

1. אם אתם מקבלים דוא"ל שהתפרסמה רשומה חדשה בבלוג שאתם מנויים עליו, תיכנסו אוטומטית, או שתסתכלו על הכותרת ותחליטו אם זה נשמע לכם מספיק מעניין? 2. האם חוסר אפשרות להשאיר תגובה בבלוג מסוים או ברשומה מסויימת ישפיע על קריאתכם (או אי-קריאתכם) את הבלוג או את הרשומה? 3. אתם נוהגים לקרוא תגובות לרשומות? לפני או אחרי שאתם מגיבים? ואם יש המון תגובות, יכול להיות שתוותרו בכלל על קריאת הרשומה? ואם אתם מתחילים לקרוא תגובות, אתם הולכים עם זה עד הסוף וקוראים את כולן, או שאתם סלקטיביים? האם יש לכם קריטריונים לסלקטיביות הזאת? 4. האם אתם מעדיפים רשומה עם תמונה בתחילתה? ואם התמונה לא קשורה לרשומה? (אתם בטח יודעים על מה אני מדברת...) 5. כשמגיבים אצלכם בבלוג אנשים/כינויים חדשים, אתם הולכים לבלוג שלהם? על סמך מה אתם מחליטים אם ללכת לבלוג שלהם או לא? הלעטתי אתכם בשאלות? הלעיטוני בתשובות! עד שאני אחנק. (מגיע לי, לא?)

Tali1912

New member
תשובות

1. אם אני כבר פותחת דואר, אז אני עושה קליק על הבלוג שאני מנויה בו בשביל מה עשיתי מנוי ? כי הבלוג מעניין אותי,לא? 2. לא חייב 3. כן נוהגת לקרוא תגובות,בלי שום קשר לשאר המגיבים. יש בלוגים שאני גם לא מגיבה אלא רק קוראת או מתעדכנת אם זה בסערת הבלוגים מסננת תגובות לקריאה, או רק מגיבה וזהו למשל שחרגולית היתה מופיעה בסערה, אז קראתי את התגובות שהיא ענתה לי ולחלק מהתגובות אצלה שאחרים כתבו לא נכנסתי, לחלק שכן נכנסתי אפשר היה לספור את התגובות על יד אחת. בבלוג שלי כמובן אני נוהגת לקרוא את כל התגובות. נו מה זה בלוג שלי
4. ברור, מעדיפה בלוג עם תמונה ועדיף שתהיה קשורה לרשומה עצמה. 5.זה תלוי

ע ל ו מ ה

New member
התשובות שלי

1. אכן, אכנס אוטומטית. אם הרשומה ארוכה, ייתכן שאחזור אח"כ לקרוא ביסודיות, אבל תמיד (טוב, כמעט תמיד, אלא אם אני ממש עסוקה וצריכה לקשור לעצמי את הידיים מבלוגים) אציץ ברשומה. 2. המ... את מתכוונת שבעל הבלוג מנע תגובות?. זה בטח יתן לי תחושה קצת מוזרה, אבל מן הסתם אבין. לפעמים ידגדג לי באצבעות להגיב ברשומה אחרת של אותו בלוג, אבל בד"כ אכבד את בחירתו של הבלוגר. 3. המ... לא אוהבת רשומות עם המון תגובות. אם זה לא בבלוג שאני ממילא אוהבת, סביר שאדלג בכלל. אחרת, סביר שאקרא את הרשומה, ואם אגיב, אודיע מראש שלא קראתי את כל התגובות. אם אקרא תגובות, סלקטיביות תהיה תלויה בזמן הפנוי שלי (מצאתי את עצמי קוראת באדיקות את כל התגובות לרשומת הפרידה של חרגולית, למרות שזו היתה בערך הרשומה הראשונה שלה שקראתי בכלל, כי קודם ברחתי בגלל ריבוי תגובות...). אם אקרא סלקטיבית, אקרא את התגובות של בלוגרים שאני מכירה מקודם. 4. לא משנה לי התמונה. לא אוהבת בלוגים שמאלצים תמונה. בטח לא תמונה סחוטה רק כי חייבים תמונה. עדיף בלי. אבל... מודה שאם נכנסת לבלוג של פגעסוס למשל, אז אני נהנית לראות את הבחירות של תמונות לרשומות. 5. סביר להניח שאלך לפחות לעולם של המגיב כדי לדעת עליו קצת. אם יש לי בלוג, הקישור יוביל אותי קודם לבלוג. ככל שהתגובה יותר אינטליגנטית ויותר לעניין, כך יותר סביר שאקפוץ גם לבלוג.

קשתית9

New member
תשובות לי אליך ../images/Emo13.gif

1. אם אני מקבלת דוא"ל שהתפרסמה רשומה חדשה בבלוג שאתם מנויים עליו, אני בטוח אכנס, אם לא- למה לי להרשם אליו? 2. חוסר אפשרות להשאיר תגובה בבלוג מסוים יגרום לרוב לזה שאני לא אקרא את הרשומה באופן מיידי אלא לפעמים רק אחרי שבוע, אם בכלל. הבלוגים שאני אוהבת לקרוא נמצאים אצלי במועדפים, אז אני עושה בהם סיור לפחות פעם בשבוע. כשיש לי זמן. 3. אני נוהגת לקרוא תגובות לרשומות אחרי שאני מגיבה. ראשית כי אני לא רוצה להיות מושפעת מהתגובות של אחרים, שנית כדי לא לשכוח מה בעצם רציתי להגיד. לפעמים אני מגיבה על תגובות אחרי שאני קוראת אם יש לי מה להגיד...? אני קוראת את כל התגובות ובעיקר את התגובות של כותב הבלוג. יש בזה הרבה פעמים ערך מוסף מבחינת האמירה של הבלוגר. זה בהנחה שהרשומה מענינת, וזה בהנחה שהבלוג שהגעתי אליו מענין אותי... 5. כשמגיבים אצלי בבלוג אנשים חדשים ויש להם תגובה שנושבת ממנה אינטליגנציה או שבכלל משהו בה סיקרן אותי (לא יכולה להעיד על משהו ספיציפי, זה כל מיני דברים) אז אני אבדוק את הבלוג שלו, כן. שיהיה לכולכם שבוע טוב

פגעסוס

Well-known member
הממ...

(מת על רצף התווים "הממ..." הוא מעולה למצב של חוסר כותרת). 1. אני לא עושה מנויים בדוא"ל (כמעט אף פעם). אני מעדיף להשתמש בRSS. יש לי המון בלוגי שאני מקבל עליהם עדכונים ואני חושב שאף אחד לא יכול להיות מעניין כל הזמן (חוץ ממני, אבל לי יש שגעון גדלות אז זה הגיוני), אז אני בד"כ מחליט אם לקרוא את כל הרשומה ע"פ הכותרת והשורות הראשונות. זה אחד היתרונות הגדולים של RSS לדעתי, האפשרות לקרוא את ההתחלה של הרשומה מבלי להכנס בפועל לאתר. 2. האפשרות להשאיר תגובה לא משפיע על ההחלטה שלי אם לקרוא או לא לקרוא את הרשומה. אני בין כה וכה קודם קורא את הרשומה ורק אז מגיע לאזור התגובות. 3. אני נוהג לקרוא קודם תגובות של אחרים. אני שונא לחזור על דברים שנאמרו (למרות שאני כן חוטא בזה מפעם לפעם) ואני מעדיף לדעת על אילו נושאים כבר דנו על מנת להוסיף מידע ולא לטחון דברים שכבר חשבו עליהם לפני. אם יש הרבה מאוד תגובות, קורה לי שאני משסנן חלק מהן. הקריטריונים כוללים את הכותרת (אם היא מעניינת), את שם המגיב (אם אני מכיר אותו, סביר להניח שאקרא) והאם התפתחמ דיון והתגובה (אם כן, סביר להניח שאקרא). 4. לא משנה לי אם יש או אין תמונה. זה לא משפיע בכלל על הרצון שלי לקרוא או לא לקרוא את הרשומה. 5. עוד לא קרה בבלוג שלי שהגיב מישהו שעדיין לא ביקרתי בבלוג שלו. ואם זה קרה אז לא שמתי לב וככל הנראה לא ביקרתי בבלוג שלו עקב כך.

תשובות

1. בדיוק כפי שתיארת - אני מסתכל על הכותרת וקצת על התקציר (אם יש), בודק אם זה מעניין אותי ואם זה דחוף ועכשיו, ואם כן אני נכנס וקורא. אם לא, אני בודק את זה יותר מאוחר (למעט מצבים בהם אני נכנס לתיבה במיוחד בשביל לקרוא עדכונים חדשים) 2. לא ישפיע, אבל במצבים מסויים זה חבל שאי אפשר להגיב בדרך כלשהי. זה חסר. 3. תלוי באיזה בלוג ועד כמה יש לי כוח. אם אני קורא זה לא את כולן (חוץ מבבלוג שלי) אלא חלק מהן. לפי מה אני קורא? לא יודע, באמת שלא יודע. כמו כן, לא אפסול פוסט בעקבות התגובות. 4. לא אכפת לי ממש. בבלוג אחד שלי כן נהגתי לשים תמונות בתחילת הפוסט, כרגע לא מקפיד על זה. זה לא משפיע עלי בבלוגים אחרים. 5. לפעמים כן ולפעמים לא - תלוי בתגובה של אותו משתמש ובאיך כתוב שם המשתמש שלו (לא תשאלו, אין צורך לנסות להבין). היה מעייף
שאלות מקוריות

דם דם

New member
אוקיי ../images/Emo178.gif

1- לא אוטמטית אני אכנס אלא כשיהיה לי זמן פנוי..אבל כן אני תמיד נכנס לכול רשומה חדשה בבלוג שאני מנוי בו 2- לא בהכרח...אם זה רשומה שתיים אז לא,אם זה ככה בכול הבלוג אז סביר להניח שכן..תלוי בחומר שכותבים שם עד כמה זה יעניין אותי להמשיך לקרוא 3- ככה ככה...לפעמים כן לפעמים לא, והכמות תגובות לא משפיעה עלי,אני נוהג לכתוב תגובה ואם יש המון תגובות אני בודק אם הכותב מגיב לכולם אם כן אז אני רושם גם תגובה מצידי 4- לא ממש משנה לי..אבל אם אין קשר לתמונה אז מובן שזה דיי אידיוטי 5-אני הולך לבדוק את הבלוג שלהם...אין לי קריטריונים, אלא סתם נכנס לראות מי האורח החדש...ככה מכירים בלוגים חדשים ומגיע לך...ברור

דם דם

New member
אוקיי ../images/Emo178.gif

1- לא אוטמטית אני אכנס אלא כשיהיה לי זמן פנוי..אבל כן אני תמיד נכנס לכול רשומה חדשה בבלוג שאני מנוי בו 2- לא בהכרח...אם זה רשומה שתיים אז לא,אם זה ככה בכול הבלוג אז סביר להניח שכן..תלוי בחומר שכותבים שם עד כמה זה יעניין אותי להמשיך לקרוא 3- ככה ככה...לפעמים כן לפעמים לא, והכמות תגובות לא משפיעה עלי,אני נוהג לכתוב תגובה ואם יש המון תגובות אני בודק אם הכותב מגיב לכולם אם כן אז אני רושם גם תגובה מצידי 4- לא ממש משנה לי..אבל אם אין קשר לתמונה אז מובן שזה דיי אידיוטי 5-אני הולך לבדוק את הבלוג שלהם...אין לי קריטריונים, אלא סתם נכנס לראות מי האורח החדש...ככה מכירים בלוגים חדשים ומגיע לך...ברור

noyy

New member
../images/Emo28.gifגם אני

1. אוטומטית נכנסת לרשומה
2. לא 3. נוהגת לקרוא, קראתי גם את התגובות שעונות על זה כאן. בד"כ אם אני קוראת אז אני הולכת עד הסוף, אם כבר, אז כבר. לא אקרא תגובות כשיש יותר מדיי מהן [או שאעבור ברפרוף ואקרא רק כותרות מבלי להכנס]. 4. תמונה? בכיף, אני דווקא אוהבת את התמונות של פגעסוס ושל עכבר כחול מדבר. אבל מעדיפה בלי התמונות של סוס הפוני שרץ לעבר השקיעה המצויירת [או כל נוף אחר ש"נתקע" בכוח], כי זה באמת לא קשור. 5. נכנסת לרוב. לפעמים לא יוצא מטעמי עצלנות..

להלן תשובותיי

1.בלוג שעשיתי עליו מנוי אני נכנס אוטומטית, קרה לי כבר שהיו בלוגים שעשיתי מנוי ואז ראיתי שהפוסטים הבאים היו לא לטעמי, ואז ביטלתי את המנוי, אבל כעקרון כניסה אוטומטית. 2.כן, אם לא אוכל להגיב אשלח מסר לכותב 3.לעיתים כשאין הרבה תגובות אני קורא,אבל זה לא תמיד ולא משהו שיטתי מעדיף לכתוב את תגובתי 4.אוהב פוסט שיש בו גם תמונה שמתקשרת לנושא, תמונה לא מפריעה לי 5.כמו כל סקרן,אני בהחלט נכנס לראות מיהו המגיב.

b love

New member
נממממ...

1. את האמת אני לא מרבה לבדוק את האימייל.. 2. זה די מציק לפעמים שלא ניתן להגיב,סביר להניח שאני אקרא אם זה מעניין. 3. ריבוי תגובות או מיעוט תגובות לא משפיע על הרצון שלי לקרוא רשומה, לפעמים אני קוראת תגובות, תלוי בנושא הרשומה עצמה.. 4.אם התמונה קושרה אז למה לא? 5.אני תמיד הולכת לבלוג שהגיב לי, אחרת אני אמות מסקרנות

reedgreenwhait

New member
1. אכנס אוטומטית.

יש סיבה לכך שעשיתי מנוי לבלוג, והכותרת זה ממש לא העיקר. 2. יכול להיות... 3. אני יכולה לקרוא תגובות שמעניינות אותי, מאיזה שהן סיבות, גם אם אני לא מגיבה... 4. לא... 5. בד"כ אני נכנסת לבלוג/עולם או לבלוג ואז לעולם של כל מגיב חדש.

תשובות[:../images/Emo214.gif

1. אם אתם מקבלים דוא"ל שהתפרסמה רשומה חדשה בבלוג שאתם מנויים עליו, תיכנסו אוטומטית, או שתסתכלו על הכותרת ותחליטו אם זה נשמע לכם מספיק מעניין? -אני אכנס אוטומטית 2. האם חוסר אפשרות להשאיר תגובה בבלוג מסוים או ברשומה מסויימת ישפיע על קריאתכם (או אי-קריאתכם) את הבלוג או את הרשומה? -לא. 3. אתם נוהגים לקרוא תגובות לרשומות? לפני או אחרי שאתם מגיבים? ואם יש המון תגובות, יכול להיות שתוותרו בכלל על קריאת הרשומה? ואם אתם מתחילים לקרוא תגובות, אתם הולכים עם זה עד הסוף וקוראים את כולן, או שאתם סלקטיביים? האם יש לכם קריטריונים לסלקטיביות הזאת? -קודם אני קוראת את הרשומה ואם יש מעט תגובות אני קוראת גם אותן. לפעמים יש הרבה אז אני קוראת את אלה עם הכותרות המעניינות או של המשתמשים שאני מכירה. 4. האם אתם מעדיפים רשומה עם תמונה בתחילתה? ואם התמונה לא קשורה לרשומה? (אתם בטח יודעים על מה אני מדברת...) -לא משנה לי תמונה או לא. 5. כשמגיבים אצלכם בבלוג אנשים/כינויים חדשים, אתם הולכים לבלוג שלהם? על סמך מה אתם מחליטים אם ללכת לבלוג שלהם או לא? -אני הולכת לבלוג שלהם אם התגובה היא באמת תגובה שמתייחסת לרשומה או לבלוג עצמו ולא נגיד "יפה, תיכנסי לבלוג שלי *קישור מצורף*"

למעלה