למישהו יש תמונה של טל פריצקר.?
ת תותיייי1987 New member 28/11/06 #5 שאלה.. יש איזה שהיא בעיה בקליטה בתדר 91.8?? משו לא בסדר מהבוקר.. אשמח לקבל עדכון..תודה ולילה טוב..
W woodstock24 New member 28/11/06 #6 צריכה עזרה אומרים כל הזמן בגלגלצ שיש את הרשימה של הפלייליסט של אותו יום איפשהו באתר של גלגלצ...איפה אמור להיות?...ואני לא מתכוונת למצעד הישראלי או הבינלאומי..רק לרשימת השירים ששודרו
צריכה עזרה אומרים כל הזמן בגלגלצ שיש את הרשימה של הפלייליסט של אותו יום איפשהו באתר של גלגלצ...איפה אמור להיות?...ואני לא מתכוונת למצעד הישראלי או הבינלאומי..רק לרשימת השירים ששודרו
א אגסית New member 28/11/06 #14 עזרה בזיהוי שירר!! יש שיר חדש, בסגנון ג'אז, שאני לא יודעת איך קוראים לו. כשהמילה איידרי, חוזרת הרבה פעמים בשיר.. פליז תודה מראש
עזרה בזיהוי שירר!! יש שיר חדש, בסגנון ג'אז, שאני לא יודעת איך קוראים לו. כשהמילה איידרי, חוזרת הרבה פעמים בשיר.. פליז תודה מראש
R RJlake New member 28/11/06 #12 נצל"ש! יש היום "מדברים בשקט" עם עברי לידר שידור חוזר אומנם אך בכל זאת זו גם הזדמנות נוספת להקליט
T tkuihehr New member 28/11/06 #16 ישששששששש יאללה, אני שומע אהבתי את השידור הראשון [ כי אני אוהב את עברי, לא את מדברים בשקט]
T tkuihehr New member 28/11/06 #8 מתי אמרו את זה בגלגלצ.? את בטוחה? כי אני שומע גלגלצ כל יום ולא שמעתי את זה אפילו פעם אחת
R RJlake New member 28/11/06 #13 הממ אולי את מתכוונת לפלייליסט של תוכניות מסויימות כמו לינק,המסור או הקצה שבהם אפשר לקבל את הפלייליסט של התוכנית באימייל.
הממ אולי את מתכוונת לפלייליסט של תוכניות מסויימות כמו לינק,המסור או הקצה שבהם אפשר לקבל את הפלייליסט של התוכנית באימייל.
L limors2 Active member 29/11/06 #18 אני לא שומעת בתדר הזה.. ועבר די הרבה זמן מאז שכתבת תהודעה, מקווה שהסתדר לך בנתיים
L limors2 Active member 28/11/06 #4 חחחח נכון אולי../images/Emo6.gif אבל עכשיו אני עייפה מידי כדי לחפש. הוא יודע שזה קיים, שיחפש לבד!