שאלות לכולם! הנושא-בגדים...

אולסנית

New member
שאלות לכולם! הנושא-בגדים...

1. מתלבשות יפה? 2. מי מתלבשת יותר יפה? 3. שימו תמונה בה הן לבושות יפה.

*Ginny Weasley*

New member
זאת לא חוכמה...

יש להן מלבישות וצוות שלם שדואג לכך שהן יראו מדהימות.. אנשים מקצועים.... זה לא שהן בוחרות את הבגדים לעצמן.... אבל בוחרים להם ממש ממש בגדים מהממים..

מריקייט

New member
נכון...

אבל אני בטוחה שהן לא בסרטים הן גם מתלבשות יפה אבל אני אוהבת לראות תמונות אמיתיות שלהן כאלה שצילמו בלי שהן ידעו שהן בלי איפור שהן טבעיות אולי הן לא יפות כל כך בלי איפור אבל אני ממש אוהבת אותן ככה טוב יאללה ביי הנה תמונה בלי איפור...

ק מ י

New member
גם הן בוחרות לפעמים!!!

כל האנשים האלה דואגים גם לכך שהן יהו מרוצות ממה שהן לובשות ומהתמונה....... מתהגים אליהן כמו מלכות...... מתחנפים אליהן!

omer wild

New member
לא תמיד בוחרים להן בגדים !!!

לדוגמא בטובות השתיים מרי קייט לא אהבה את הבגדים שלה... אז החליפו לה אותם לכל אורך התכנית... אז לא רק מקצועניים קובעים להן מה ללבוש ! אם זה לא מוצא-חן בעיניין הן משנות..

אולסנית

New member
למה אף אחד לא עונה?? ודרך אגב בשאלה

הראשונה חסר בהתחלה המילה הן. תענו בבקשה זה נותן לפורום עניין (לא שחסר לו).

אולסנית

New member
הכוונה היתה שגם תגידו מי מהן מתלבשת

יותר יפה לא רק שהן מתלבשות יפה.

בטובות השתיים:

אני יותר אוהבת את הטעם של מרי קייט- כי אני יותר אוהבת כאלה בגדים מאשר שמלות וחצאיות.... אבל בעיקרון- אשלי מתלבשת יותר יפה, אבל היא לא לובשת בגדים שאני לא הייתי לובשת..

פה לבוש יפה

אבל אפשר לומר שמתלבישים אותם בסדרות, ולא הם בוחרות ובכל זאת רק עושים את זה לפי האישיות למשל מרי קייט אוהבת יותר ספורטיבי אז בוקשי תראו אותה עם שמלה. רק את הכובע לא אהבתי פה:)

פה אני גם אוהבת

HoNeY14

New member
אוקי../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

1)הן מתלבשות מאוד יפה! 2)אני חושבת שאשלי מתלבשת יותר יפה 3)תמונה של אשלי

דחוף דחוף דחוף!!!!

יש לי שאלה! נכון בתמונה הזאת מרי-קייט יש לה מין פסים כחולים כאלה בשיער יש לםכ אולי תמונה יותר ברורה שלה לבד עם הפסים האלה כי נורא אהבתי אותם ואני רוצה לעשות!

למעלה