שאלות לכל המבינים באיה נאפה למינהם|

livnaky

New member
שאלות לכל המבינים באיה נאפה למינהם|

אני יודעת שהשאלות הללו נשאלו מס' רב של פעמים אבל בכל זאת בכדי להבהיר כמה דברים. 1. להמיר משקלים ללירות קפריסאיות ניתן בלרנקה או שפשוט להמיר בנתב"ג לדולרים ואז בלרקנה מדולרים ללירות???? מה האופציה הכי כדאית? 2. האם ניתן להשכיר מיול או ריינגר - מין טרקטורון קטן כזה... שיכיל 4 נוסעים לפחות????? פרטים בבקשה למי שהשכיר או יודע. 3. והמלון A.MAOS אולי יש סיכוי קלוש שמישהו היה במלון הזה ויודע איך הוא או לפחות מצא מידע באינטרנט עליו... כי אני ניסיתי אך לצערי לא מצאתי כלום כאילו לא קיים מלון כזה בכלל... בבקשה זקוקה לעזרתכם...

The Bugi

New member
אז ככה,

1. הכי כדאי להמיר סכום כסף בשדה התעופה בלרנקה (צד שמאל של אולם הכניסה כאשר אתה נוחת) מפני ששם זה בטוח מבחינת זיופים או רמאות וגם העמלה היא 2% בלבד. באיה נאפה עצמה תחילף כסף אך ורק בבנקים! 2.ניתן להשכיר קטנועים, באגי וטומקארים. אין אפשרות להסעת 4 נוסעים, רק נהג+1. 3. אני לא מכיר את המלון שלך, מה שכן אני יודע שבאים לשם הרבה ישראלים. תהנה!

livnaky

New member
בוגי

תודה חמוד... אני עדיין לא עשיתי שינוי מין לזכר אני נשארת במין היפה.... הבנות אז מה שאתה אומר בעצם שבנתב"ג להמיר לדולרים ובלרנקה ללירות... כן??? זה נשמע יותר יקר כי אני משלמת פעמיים עלמות 4% בארץ ועוד 2% בלרנקה לא עדיף כבר להמיר בנתב"ג ללירות???? אני בת 23 עוד מעט ויש לי עוד 3 חברים שיזדקקו להסעות נראה לך שייתנו לי להשכיר רכב???? תודה....

למעלה