שאלות לכתומים

orenberg

New member
שאלות לכתומים

איפה המאבק הגדול נגד ה"גירוש" של 5,000 משפחות בשנה מביתן בגלל אי תשלומי משכנתא? (כמובן נזרקות לרחוב, לא לקרווילות) למה לא מכנים את ביבי דיקטטור, ואת פקידי ההוצאה לפועל נאצים? למה לא קוראים להם לסרב פקודה (פקודת ה"גירוש" היא בלתי חוקית בעליל)? למה לא זועקים למשאל עם? "יהודי לא מגרש יהודי" - האם הסיסמא מתייחסת רק לחלק מהיהודים? רק תשובות ענייניות בבקשה.

very dark girl

New member
אוקיי,

השאלות שאתה מעלה באמת מטרידות, אבל לשמחתך (ואולי לא) יש לי גם תשובות אליהם. הסיסמא "יהודי לא מגרש יהודי" היא עם גשר על היהודי, כלומר- יהודי לא מגרש יהודי ולא יהודי לא מגרש יהודי. כלומר- המנחלים שמשתמשים בסיסמא הזאת לא מוחים נגד פעולת הגירוש עצמה, הרי אנחנו מדברים פה על אנשים ששמים את החומר ואת הנוחות הגשמית בצד. המחאה היא נגד העובדה של מסירת השטחים שנמצאים כעט ברשות יהודית ולנטוש אותם לרשות הגויים. הבעיה כאן היא בעיה של אידיאל, הרי אנשי גוש קטיף רוצים שיפסק הטבח באחינו היהודים והיו מוכנים לוותר על בתיהם וכל רכושם עבור המטרה אבל לא למסור אותם ליידי אוייבנו, במיוחד בלי התחייבות של האוייב להפסיק בטבח. עיקול בתים הוא דבר עצוב מאוד אבל הקרקעות נשארות ברשות יהודים ולמען האמת השאלה מנותקת מההקשר בשורש, נעזוב את העובדה האנשים מעוקלי הבתים לא נשלחו על ידי המדינה להפריח את השממה ועבדו קשה כדי להחזיק את ביתם אין כאן גם שום קשר נקודתי, אני ממש מצטערת אם לא הבנת, אני כל כל גרוע בניסוח בכתב.. יום טוב וחיים מאושרים!

OMER G17

New member
אני כחול אבל זה לא קשור בכלל!!!!!!!

מה הקשר בין מה שאתה שואל למאבק הלא צודק מבחינתי שלהם? ממש לא רלבנטי!

למעלה