שאלות ללא כיסוי ....

דרומי 23

New member
שאלות ללא כיסוי ....

קראתי בשאלות נפוצות את התשובה לשאלתו של דודודו. יש עניין שלא נענה שם,אם זה כן קורה, זה נחשב לגסות רוח ? זה פוגע ברגשות הסובבים/ות? לפי מה שקראתי אני כנראה יותר בכיוון של נודיזם, יש פעילויות חוץ מפעילויות חוף? בארץ כל הארועים הם של נודיסטים ונטוריסים ביחד? (אני מאמין שכן) אם אנחנו כלכך רוצים להיות ערומים ,מה אכפת לנו שיצלמו ויפיצו? או שזה קטע שיזהו ברחוב ואולי פיטורים וכאלה?

40גבי

New member
שאלתי פעם את אותה השאלה

מה בעצם קורה עם אנשים שאוהבים שהיה בעירום חברתי אבל לא מתחברים לחוף הים למשל. לפי מנה שהבנתי אין פעילויות כאלה שלא קשורות לחוף או בריכה. ( אלא אם כן יש כמובן בהתארגנות פרטית של אנשים ) אני לא חושב שיש בעצם הבדל היום בין הנודיזם לנאטוריזם בפעילות , לפחות בארץ. גבי

itzik1118

New member
פעילויות לנטוריסטים/נודיסטים

שלום דרומי 23 .על פי דרך ההתנהגות רובנו או כולנו מתרחצים בנוזל המוכר לנו בשם "מים" עירומים.ולכן אנו מבלים ליד מקורות מים בעירום משום שיש לנו מים.פעילויות נוספות לנטוריסטים/נודיסטים כאשר נמצאו במסגרת מסודרת נעשות במסגרת בומבמלה ופסטיבל פשוט בדרום. מסגרות נוספות לפעילות בעירום אינן נמצאות בהגדרה של נטוריזם/נודיזם אלא במסגרת סקס קבוצתי זה או אחר ולרובנו פעילות זאת אינה נמצאת בהגדרות החברתיות שלנו. אם תחפש בגוגול בוודאי תמצא את מה שאולי אתה מחפש.

40גבי

New member
איציק ,היכן הוא שאל על סקס קבוצתי?

אלא אם כן יש לי בעיות בהבנת הנקרא , הוא שאל על פעילות נאטוריסטית שאינה קשורה לחוף ים. אם למשל קבוצת אנשים יפגשו בעירום בבית של מישהו , או גינה של מישהו למטרת בילוי חברתי בעירום בלי מים או חוף , בילוי עירום בדרך שונה , זה מייד אומר שאנשים אלו מעוניינים רק בסקס קבוצתי? מדוע רק בילוי שקשור למקורות מיים נחשב נודיזם , מדוע זה קשור רק לרחצה? גבי

קוואנט

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם גבי

אין קשר בין השאלה שלו לסקס קבוצתי. אם יש קבוצה של אנשים שמעדיפים להכין ואזות או לשחק פלייסטיישן בעירום - אין עם זה שום בעיה.

itzik1118

New member
תשובה על"סקס קבוצתי"

בחייך גבי,אל תהיה כבד. כל יתר הפעילויות שכתבת אולי קיימות אולם אין לנו מידע על כך.ביתו של אדם הוא מבצרו וזכותו לעשות מה שימצא לנכון. סביר מאוד להניח שלא מעט מקיימים פעילויות מהסוג הזה(מעורר את הדימיון אה).אבל כאמור אין פרסום.

קוואנט

New member
"אין לנו מידע על כך"?

פעמים רבות יוצא לי לשמוע על פעילויות נטוריסטיות שאינן קשורות לשום קבוצה "מאורגנת" שאנו מכירים. זה לא אומר שאין פעילות נטוריסטית כזו, וזה לא אומר שאנחנו צריכים להתמקד במפגשי בריכה בלבד. יש מקום לפעילויות נוספות, ולא, אף אחת מהן אינה מתקשרת לסקס.

קוואנט

New member
יופי של כותרת ../images/Emo3.gif

זה לא בהכרח פוגע ברגשות הסובבים, כי אנו מודעים לכך שזה עניין טבעי. עם זאת, אם זה כן קורה, פשוט תתיישב לכמה דקות
נודיזם ונטוריזם הם זהים בבסיסם - שהייה משותפת בעירום. כל אחד מגדיר את עצמו כפי שהוא רוצה, והאירועים מתקיימים במשותף. בקשר לפעילויות שאינן בחופי רחצה - יש את פסטיבל פשוט שהוא רחוק מאוד ממקור מים גדול
, ובאירועים של העמותה יש לפעמים מסיבות ריקודים. מעבר לזה - אין, לא בגלל שזה לא אפשרי, אלא בגלל שטרם יזמו כזה דבר. צריך שמישהו ירים את הכפפה, השאר כבר יירתמו בהמשך. צילום באירועים - הנטוריזם אינו עיסוק מקובל כל כך בסביבה שלנו. הרי מלבישים אותנו מרגע שאנו נולדים, והאנשים אינם רגילים להתסובב בעירום. משום כך, הנטוריזם נתפס לרוב בעין לא יפה, ולעיתים אף רואים בנו קבוצה של "סקס מנייאקים" (לו רק היו יודעים כמה זה רחוק מהמציאות). הנטוריסטים נרתעים מהצילום מחשש לתגובה החברתית, זה כל הסיפור. לו העיסוק הזה היה נתפס כלגטימי ונפוץ יותר, אז יותר ויותר אנשים היו מוכנים להצטלם. עד אז, נשאיר את התמונות אצלנו
.

sl 3977

New member
יש לי רעיון מדליק../images/Emo13.gif

אנחנו יכולים להתארגן כקבוצה נטוריסטית אחת גדולה להשכיר מועדון ריקודים או פאב בתל אביב לבילוי נטוריסטי במקום קצת שונה מ החוף געש או חוף נוה מדבר או פסטיבלים כמו בומבמלה ופעילויות של העמותה בבריכות מה אתם אומרים על הרעיון שלי טוב לגוון לפעמים לא?

קוואנט

New member
זה יופי של רעיון ../images/Emo45.gif

אולי כדאי לעשות רשימה של הדברים שצריך? 1. צריך מקום שייארח אותנו ויהיה הגון כדי לא לאפשר לצלמים לצלם ולמציצנים להציץ. 2. מקום שיהיה מספיק רחב לארח כמה עשרות אנשים עם מספיק מרחב אישי לכל אחד. 3. שלא יעלה ביוקר. 4. מקום עם מרחב קטן לשים בו תיק עם הבגדים. 5. המיקום פחות חשוב. אם אנשים נוסעים שעתיים וחצי לאשראם במדבר, מה זה בשבילם מקום במרכז?
. יש למישהו רעיונות?

40גבי

New member
האם עד היום נעשה נסיון כזה?

לפגישה נאטוריסטית באיזור המכרז שאינה קשורה למקור מים? האם למשל קרה שכמה חברה שהכירו במפגשי נאטוריסטים , בילו ערב בעירום אצל מישהו בבית? גבי

sl 3977

New member
קוואנט

לדעתי לא בכל הסעיפים אתה צודק אפשר לתת לצלמים משלנו(נטורסיטים) לצלם את האירוע ולפרסמו באתר העמותה הנטוריסטית הישראלית ובפורטל הנטוריסטי הישראלי בהנהלת חברינו גיורא 10 כאן בפורום שלנו בפורטל תפוז ובפורום הנטוריסטי בהייד פארק

O r e n E

New member
שאלות מצוינות והתשובה היא..

כן !! נעשה נסיון כזה לעשות פעילות מחוץ למים. ארגנו אולם ספורט, דיג'י ואפילו משהי התנדבה לעשות איזה פעילות מדיטציה. אבל מה לעשות, החברה הצביעו ברגלים !! רצו ים, ספא או בריכה. (ראו סעיף ריגרופינג סיבוב שלישי) באותה נשימה, אני אומר ..תעלו רעיונות וננסה למנף אותם. אורן

sl 3977

New member
בשביל לארגן

בילוי נטוריסטי כמו שהצעתי יש צורך בפרסום נרחב אפשר להציע לגידאמק או לשרי אריסון סטף ורטהיימר לעזור לנו לממן בילוי נטוריסטי מ הסוג שהצעתי עדיף ש המציצנים ואלה שרוצים להנות ממגע מיני שילכו למועדוני חשפנויות ונערות ליווי וככה הם לא יטרידו את הנטוריסטים

קוואנט

New member
מה עושים עם הצילומים ../images/Emo35.gif

אין לי בעיה שאנשים מתוך הקהילה שלנו יצלמו עבור הקהילה בלבד. מחוץ לקהילה , זה כבר עניין אחר: לרובנו חשוב להשאיר את התחביב העירום לעצמנו בלבד. הסיבה די פשוטה - החברה מסביבנו לא תמיד רואה בעין יפה את הנטוריזם, והדבר עלול להשפיע עלול במישרין או בעקיפין. אם לצלם - רק באישור ובסכמה לפירסום

למעלה