תגובה מעט ארוכה ועוד שאלות...
אולי הייתי צריכה לפתוח נושא חדש אבל...מישהי פה סיפרה איזה מקרה.. אז רציתי לשתף אותכם גם בדעתי...והגיגי הארוכים... אני לא מחזיקה מעצמי איזה מאמנת/מדריכה דגולה ובסך הכל עשיתי קורס מדריכות בחופש הזה (למרות שאימנתי מעט כבר שנתיים לפני כן). אבל מצד שני אני גם לא מזלזלת. אני עובדת עם עוד מאמנת אבל בכל זאת כבר הספקתי להכוות (כן, כן, מלשון כוויה) מהורים שמתערבים ולחוצים לגבי הבת שלהם... כולם פה דיברו על ההשפעות של ההורים על הבת ואני מסיכימה עם רוב הדברים... אבל... כבר היה לי מקרה בשעור פתיחה שהאמא באה אלי והתחילה לצעוק שהבת שלה לא עושה ושאני לא מסתכלת.. היא ממש כמעט צעקה עלי! ועוד מקרה שאמא פשוט נכנסה, לקחה את הבת שלה ביד לטרמפולינה (זאת הייתה התחנה שהייתי בה) והתחילה להסביר לבת שלה בדיוק מה לעשות... בתור טיכוניסטית לא היה לי נעים לבוא ולנזוף בהם ש...אם כל הכבוד אני יודעת מה הבת שלהם עושה! הקבוצות לא כאלה גדלות שהבנות הולכות לי לאיבוד!! אם בת פיספסה תור אחד כי היא דיברה עם אחת הבנות אני לא אתחיל להשתולל ולצעוק עליה, אבל אני אדאג שהיא לא תמשיך ככה! אם בת לא הבינה טוב את ההסבר אני אבהיר לה את זה ואסביר שוב אם צריך! (והבת שלה בלי עין הרע.. שדה!...) הבנות האלה בנות ארבע-חמש וטבעי שהם לא יבינו את ההסבר בהתחלה (בעיקר בתחילת שנה) או יחלמו מדי פעם... אז רק רציתי להדגיש כאן שההורים לא רק יכולים להפריע לפעמים לבנות אלא גם קצת להוריד ביטחון למאמנים מתחילים.. צריך להיות מודעים לזה.. כמו שמישהיא כאן אמרה- אנחנו יודעים מה אנחנו עושים! ואם הילדה לא מצליחה את הגלגלון בשיעור הראשון זה לא אומר שהמאמנת גרועה... אני חושבת שצריך לעשות שיחת הסברה להורים או לשלוח מכתב.. אולי בתחילת שנה... ולהסביר להם את כל מה שהיה כתוב בהודעות הקודמות... אין לי התנגדות להתעניינות, שאלות מצידם וכל האמור לעיל בהודעות האחרות, אני מסכימה עם זה! תבואו תשאלו אח"כ!, רק אל תעבירו ביקורת ישירה, ובטוח שלא באמצע השיעור- בשביל זה אני לא עובדת לבד, אם אני לא עושה משהו בצורה טובה (ואני לא חושבת שלא למדתי דברים בקורס...)-יש את המאמנת הראשית שתעיר לי אח"כ ותתקן (ושוב, זה עוד לא קרה!) חוצמזה שמתי לב שכשהורים יושבים ומסתכלים על הילדים שלהם- לפעמים לילדים קשה להתרכז. הם כל הזמן מסתכלים מה תגובת ההורה, רצים אליהם, וכתוצאה מזה לא מקשיבים להסברים וכו וכו... אז רציתי לשאול גם מה דעתכם על זה- האם צריך לבקש מההורים שיבוא בהתחלה ויעזבו? להניח להם להישאר? אני שואלת, לא קובעת... טוב, אולי קצת הוצאתי עליכם וזה היה ארוך=) זה אמנם היה יחסית מזמן אבל עדין היה לי חשוב להדגיש את זה...