שאלות למבינים בנוגע ללימודים ועבודה בתחום

nirho2

New member
שאלות למבינים בנוגע ללימודים ועבודה בתחום

קודם כל אני חדש בתחום אז תסלחו לי מראש על התמימות . התחום בכללי מושך אותי מאד . לימודים לתואר לא מעניינים אותי ( אין לי זמן להשקיע 4 שנים + יש לי כבר תואר אקדמי ) . מעניין אותי ללמוד במקום הכי מקצועי בארץ שיכין אותי בצורה הטובה ביותר לשוק העבודה . לאחר שקראתי בעיון בפורומים רבים וביקרתי ביום פתוח בסלע אני מתרשם כרגע משתי חלופות : 1. סלע . 2. IAC ( שלם אני צריך עוד ללכת ולהתרשם בעיניים ) . סלע הרשימו אותי מאוד בתכלתיות ובמה שנראה כמקצועיות אז קודם כל לא שמעתי ביקורות טובות או רעות על המקום , דבר נוסף המחירים יקרים , האם זה גם במקומות אחרים ? נושא נוסף הוא שוק העבודה האם יש עבודה בארץ / בחו"ל ואני לא מדבר כמי שחולם לעשות את "שרק 4 " אלא לעבודה בכלל בתחום ההדמיה והאנימציה ? איך השכר והתנאים ? אשמח לקרוא וללמוד מבעלי הנסיון לילה טוב .

Newbie 91

New member
אהלן..

קודם כל שלום.. אז כמו שאמרת, אם אין לך זמן ללימודים של 4 שנים, כרגע במצב של היום בארץ, הייתי הולך על IAC, האמת שאני לא מכיר את המוסד באופן אישי, אבל כל מה ששמעתי עליו היה לטובה מתלמידים רבים, ובסופו של דבר עבודות התלמידים מדברות בשם עצמם ויש שם הרבה דברים מרשימים מאוד ביחס לאורך הקורס. לגבי סלע.. תלך לכל מקום , חוץ מסלע.. סלע יקרים מאוד, ופשוט לא טובים, מלמדים שם רמה מאוד בסיסית, ובטח ובטח לא מוצדק במחיר הזה, ומנפנפים לך את תעודת ההסמכה של autodesk שבאמת לא מעניינת אף אחד.. אז באמת באמת הכל חוץ משם.. ואם אתה רוצה למצוא ביקורות שליליות על סלע, תריץ חיפוש כאן ובפורום אנימציה אתה תראה מספיק ביקורות שליליות :) לגבי שוק, יש שוק.. ונכון לא שרק 4.. בעיקר עבודות פרסומות, הדמיות, קצת מפה וקצת מפה.. אבל זה העיקר.. בהצלחה.

eldarinn

New member
שלום וברוך הבא

יש דיעות בעד ונגד בכל שבוע, רצוי לעשות חיפוש במערכת החיפוש של הפורום. בהצלחה בהמשך.

למעלה