שאלות למביני עניין

amits6

New member
שאלות למביני עניין

כמה זמן לוקח למשרד ההגירה להזמין לראיון לגרין קארד? אחרי מילוי הטפסים וטביעת אצבעות(בארה"ב) האם מקבלים אותו ישר אחרי הראיון או צריכים לחכות זמן מסויים? אם הראיון מתבצע לאחר שנתיים (ולא שנה פחות או יותר) מקבלים גרין קארד קבוע ולא זמני? מדוע הזמנים כל כך שונים בין ה STATES ? אני גר בניו מקסיקו

Michal7

New member
היי עמית,

טרם הראיון אתה תעבור שלב נוסף והוא הבדיקה הרפואית הכוללת שאלון, בדיקת דם וחיסונים. אצלי לקח לשירותי ההגירה קצת יותר משנה לאחר שלקחו ממני את הטביעות אצבעות (למיטב זכרוני, בכל מקרה אני זוכרת שזה היה הרבה זמן). תאריך הריאיון היה מאוד קרוב עם קבלת המכתב (המודיע על הצורך לעבור בדיקה רפואית ותאריך הריאיון). כמדומני שירותי ההגירה נתנו לנו כשבוע וחצי-שבועיים כדי להשלים עבורי את הבדיקה הרפואית עם כל הכרוך בה. באם הריאיון נעשה לאחר יותר משנתיים ממתי שהתחתנת עם אשתך האמריקנית אז תקבל תושבות קבע קבועה. עם זאת, גם זה מצריך זמן, הואיל ולאחר שהריאיון מסתיים בהחלטה לאשר את התאמת מעמדך לזה של תושב קבע, אתה תקבל או החתמה בדרכון או תעודת תושב קבע זמנית התקפה לשנה. תעודת תושב הקבע הקבועה אמורה להגיע בדואר. הזמנים שציינתי תקפים למקרה שלי בפניקס, אריזונה. בהצלחה! מיכל פניקס, אריזונה נ.ב: למידע כללי לגבי כמה זמן (בערך) ניתן לצפות עד לקבלת תושבות הקבע הקלק כאן.

למעלה