שאלות למנוסים באטסי...

Joy Fridman

New member
שאלות למנוסים באטסי...

אני מניח שחלק מהשאלות כבר שאלו הרבה פעמים, ובמקרה כזה אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים... אז כמה שאלות: 1. איך אתן שולחות את המוצרים שלכן. לכל מוצר יש אריזה ייחודית לו? בדואר רשום? חברת שליחויות? 2. כמה עולה לכן משלוח לחו"ל? האם זה כלול במחיר או שזה בתוספת תשלום? 3. האם יש משהו בסגנון אטסי אבל רק לקהל ישראלי? האם ישראלים קונים מישראלים באטסי? 4. האם זה רווחי לכן? 5. האם יש דרך לאבחן\לבדוק לפני שפותחים דף באטסי האם זה בכלל כדאי? למשל, אולי יש מוצרים מסוימים שאין להם ביקוש שידועים מראש?

Joy Fridman

New member
הבהרה:

השאלות הן לא שאלות כלליות, אלא אישיות... למשל, אני יודע שיש אפשרות לכתוב שדמי משלוח זה בנפרד בחנות באטסי. זו לא השאלה. השאלה היא מה כל אחת (ואחד) מכן עושה... תודה

anatbarshalom

New member
תשובות

1. זה מאד תלוי מה אתה שולח לגבי הביחד או לחוד, אני אורזת כל פריט בנפרד כי לפעמים זה למתנה. שולחת בדואר רשום בד"כ. 2. מחיר המשלוח תלוי במשקל הפריט, יש לדואר אתר עם מחירי משלוחים לפי מקום ומשקל. אתה קובע אם המחיר כולל משלוח או לא. 3. יש אתר שנקרא הוםפרו שהוא לקהל ישראלי, אין לי נסיון איתו. ישראלים קונים באטסי אבל מעט. 4. יש כאלו שכן וכאלו שלא, כמו בחיים מחוץ למחשב... 5. תבדוק בקטגוריות של אטסי לגבי המוצרים הספציפים שמעניינים אותך אם מוכרים אותם בכלל ואיך הם נמכרים- יש אופציה בטור השמאלי בחנות שבה כתובות מספר המכירות של אותה חנות ואתה יכול להכנס לשם ולראות מה נמכר ומתי. מקווה שעזרתי... בהצלחה

onor

New member
היי ג'וי

כמה תשובות: אני שולחת את הבגדים עטופים יפה בתוך מעטפת פצפצים בדואר רשום. עלות משלוח של שמלה היא בערך 20-25 ש"ח. אני לוקחת 6 $ משלוח, לא כלול במחיר הראשוני. לי לא היו רכישות מישראל אבל אני בטוחה שזה קיים. רווחי? יש פה הרבה חנויות שעובדות טוב, אני עדיין מנסה להתגלגל ומבחינתי זה רק תוספת למשכורת החודשית. בהצלחה!

Joy Fridman

New member
תודה

ואגב, יופי של בגדים. את מוכרת אותם רק דרך האינטרנט או שיש גם חנות פיסית?

onor

New member
תודה לך../images/Emo13.gif

אני מוכרת גם בחנויות מעצבים בארץ

לימיצ

New member
אני גם אנסה לענות

1. אני שולחת בדואר רשום, גם בארץ וגם בחו"ל. המשלוח בארץ חינם, לחו"ל לא. זה שרות שלי לקהל הישראלי שלי. 2.דואר רשום במשקל של החבילות שלי הוא 9.10 או 9.20 ש"ח למשלוח. 3. ישראלים לא קונים באטסי. כלומר יש כאלה שקונים אבל ישראלים באופן כללי לא קונים באינטרנט כך שמבחינת קהל, ישראלים אינם קהל או שוק שאתה יכול לבנות עליו... 4. רווחי זה יחסי ואישי. יש כאן חנויות שמחזיקות משכורת, משכורת חלקית, דמי כיס ואתר באינטרנט. כל אחת והסיבה שלה שהיא כאן ולכולם יש מקום. 5. כן (ענו לך למעלה), ומומלץ לעשות מחקר שוק כמו לפני כל הקמת עסק אחרת תמצא את עצמך מוכר שלג לאסקימוסים...(שזה בסדר אם זה מה שהתכוונת מלכתחילה
)

למעלה