שאלות למר אורקידז,

שאלות למר אורקידז,

את שאלותיכם לבני "הסילון" אורקידז,בסופשבוע זה ניתן "לשרשר" כאן. כולם מוזמנים... בברכת שבת שלום, שלכם בפורום, אורי צבי,

Boxline

New member
2 שאלות לבני אורקידז

Why did you quit? How was it to practice with dan?

Boxline

New member
השאלה השניה לא מנוסחת טוב

רציתי לרשום איך זה להתאמן עם "דאן" יש לוחגורה שחורה. אני לא שולט באנגלית

MikeTyson

New member
למר אורקידז,

השאלות בעברית, כשיהיה לי לי סבלנות (עם האנגלית שלי, חייב סבלנות) אתרגם אותן לאנגלית. 1. איך היה להתאמן בחברתו של אורי צבי? 2. מה אתה חושב שהשתנה בקיקבוקס מתקופתך ועד היום? 3. היית רוצה לשים כפפות ולחזור לזירה גם היום?

atpaddict

New member
translation

1. How was it to train with Ori Tzvi ? 2. In your opinion, how did kickboxing change from your time up until today ? 3. Do you ever think about putting on the old gloves and re-entering the ring ?

MikeTyson

New member
תודה אודי.

חסכת לי, יכולתי לתרגם אבל לוקח לי כמה שניות על כל מילה חחחח.

atpaddict

New member
ברשותך, כמובן

Why did you ever quit kickboxing ? Is practicing with a karate black belt "DAN" rank any diiferent than practicing the sport without it ?

TRIB1

New member
שכחתי עוד שאלה:

מה חשוב יותר שיהיה לקיקבוקס,עבודת רגליים או דווקא ידיים?

עוד שאלה............

הK1 נחשב כיום לטופ של תחרויות הקיק בוקס בעולם, האם אתה בתור מתחרה ותיק ובעל שם ענק מעלה מתחרים לתחרות היוקרתית הזאת. מה אתה חושב על התחרויות של היום לעומת מה שהיה פעם? יניב

RoyceGracie

New member
שאלה

האם תוכל לעמוד על ההבדלים המהותיים בקרב זירה בין שני סגנונות הבעיטה, האחת של מוי תאי והשנייה של קיקבוקס (בקיקבקוס- בעיטות קראטה. ובמוי תאי- בעיטות ייחודיות למוי תאי) האם אתה רואה הבדל בסגנון איגרוף של מתאגרף תאילנדי ומתאגרף קיקבוקסר ? האם אתה רואה הבדל בחשיבה ובראיית הקרב בין קיקבוקסר למוי תאי ? מי הקיקבוקסר האהוב עלייך אשר מככב בימים אלו ? האם אתה רואה צד רוחני בספורט הזירה קיקבוקס ? אם כן תוכל לפרט בבקשה? תודה

go man1111

New member
שאלה לאורקידזזזז

האם לדעתך אתה גדול הקיקבוקסרים איי פעם? אני חושב שכן ואתה?

Maceo Baston

New member
חזרתי, שאלות:

לבני אורקידז שלום רב מה הדבר שאתה הכי אוהב בכל מה שקשור לקיקבוקס? ומה הדבר שהכי פחות אהוב עליך בכל מה שקשור לקיקבוקס?

NicE NelL

New member
אל בני אורקידז

1... השאלה הבלתי נמנעת - למה דווקא קיקבוקס? 2... אתה עדיין עוקב אחרי קרבות קיקבוקס בעולם? 3... מה היית ממליץ ללוחמי הקיקבוקס הצעירים? אולי כמה טיפים מנסיונך?

תודה רבה לכולכם,

שרשור השאלות למר אורקידז לפעם זו נסגר,תשובות יגיעו בימים הקרובים. שלכם בפורום, אורי צבי,

lironmarko

New member
אורי הוספת את השאלות שלי ?

סימנתי לך למטה ב200

למעלה