השאלות בעברית, כשיהיה לי לי סבלנות (עם האנגלית שלי, חייב סבלנות) אתרגם אותן לאנגלית. 1. איך היה להתאמן בחברתו של אורי צבי? 2. מה אתה חושב שהשתנה בקיקבוקס מתקופתך ועד היום? 3. היית רוצה לשים כפפות ולחזור לזירה גם היום?
1. How was it to train with Ori Tzvi ? 2. In your opinion, how did kickboxing change from your time up until today ? 3. Do you ever think about putting on the old gloves and re-entering the ring ?
הK1 נחשב כיום לטופ של תחרויות הקיק בוקס בעולם, האם אתה בתור מתחרה ותיק ובעל שם ענק מעלה מתחרים לתחרות היוקרתית הזאת. מה אתה חושב על התחרויות של היום לעומת מה שהיה פעם? יניב
האם תוכל לעמוד על ההבדלים המהותיים בקרב זירה בין שני סגנונות הבעיטה, האחת של מוי תאי והשנייה של קיקבוקס (בקיקבקוס- בעיטות קראטה. ובמוי תאי- בעיטות ייחודיות למוי תאי) האם אתה רואה הבדל בסגנון איגרוף של מתאגרף תאילנדי ומתאגרף קיקבוקסר ? האם אתה רואה הבדל בחשיבה ובראיית הקרב בין קיקבוקסר למוי תאי ? מי הקיקבוקסר האהוב עלייך אשר מככב בימים אלו ? האם אתה רואה צד רוחני בספורט הזירה קיקבוקס ? אם כן תוכל לפרט בבקשה? תודה
1... השאלה הבלתי נמנעת - למה דווקא קיקבוקס? 2... אתה עדיין עוקב אחרי קרבות קיקבוקס בעולם? 3... מה היית ממליץ ללוחמי הקיקבוקס הצעירים? אולי כמה טיפים מנסיונך?