שאלות לנשים סווינגריות

רונן1214

New member
שאלות לנשים סווינגריות

1. כשאתן שוכבות עם גבר זר, האם אתן שוכבות רק עם קונדום כדי להגן על עצמכן ממחלות מין?

2. האם אתן מודעות שמגע בין הפה לבין איבר המין הנשי, יכול להעביר מחלות מין (פפילומה, הרפס, אפילו איידס במקרים קיצוניים. למשל העליה בסרטן הלוע אצל גברים בשנים האחרונות מוסברת ע"י אונקולוגים כתוצאה מעליה בשכיחות מין אוראלי)?

3. כמה זה מוריד לכן אם הגבר הזר עימו אתן רוצות לשכב, מעוניין לשמור על בריאותכן ובריאותו, ועל כן לרדת לכן רק בצורה מוגנת, כלומר עם חוצץ ניילון או משהו בסגנון?

תודה

עונה

1. רק עם קונדום
2. מודעת באופן כללי אבל לא מטריד אותי יותר מידי
3. הייתי מוותרת על מפגש עם הגבר הזה. שיזדיין עם אישתו ולא יקח סיכונים מיותרים.

רונן1214

New member
טוב

אולי השאלה שצריכה להישאל בעקבות תשובותיך, היא מדוע הסכנה ממחלות מין מועברות אוראלית אינה מטרידה אותך. האם מכיוון שאת מודעת "רק באופן כללי" ולא באמת התעמקת בסיכונים ומשמעותם לבריאותך, או לחלופין בגלל שעוד לא נכווית אישית, ולכן חיה בתחושה של "יהיה בסדר" ו-"לי זה לא יקרה", או לחלופין מכיוון שמוכנה, לגמרי בעיניים פקוחות, לשלם כל מחיר בריאותי נלווה, כדי להרגיש את הלשונות של אנשים זרים על איבר המין שלך?

sharpantie

New member
נשאלת השאלה השאלתית

למה זה מטריד אותך??
האם בגלל ש.....
או בגלל ש......
או שכל התשובות נכונות.

dare devil ית

New member
העולם שלנו מלא בסיכונים

גם להכנס לרכב ולהגיע למקום זה מסוכן
צריך לדעת איזה סיכונים רוצים לקחת ואיזה לא
למשל אני לא רוצה ולא בקשתי אף פעם שירדו לי עם חוצץ (או לרדת למישהי עם חוצץ או מישהו עם קונדום)
אני כן ברוב המקרים הקפדתי על קונדום בחדירה אנאלית או ואגינלית.
זה הרף שהצבתי לעצמי תוך שאני יודעת את הסיכונים ובוחרת איזה לקחת ואיזה לא

רונן1214

New member
את צודקת שהעולם מלא בסיכונים

וצודקת שלרדת עם חוצץ זה ממש לא אותו הדבר. זה מעצבן מאוד לאישה (שמרגישה לפתע איך שהגבר מרגיש כשמזיין עם קונדום) אך גם לגבר.

אבל בעולם הסווינגרס, גבר זר איתו את נפגשת (גבר של סווינג, לא גבר רגיל), הפה שלו ייתכן ופגש מאות ואגינות בשנים האחורונות. בדיקה וירולוגית סביר ותראה שהפה שלו נשא לאינספור זני HPV, זני הרפס, ועוד. ואת מוכנה שהפה המטונף הזה יגע בואגינה שלך?? היית מוכנה שיגע בואגינה של הבת שלך (לפעמים אנשים יותר אחראים על הבריאות של הילדים שלהם מאשר על שלהם, לכן הוספתי את זה)?

הקטע של לעשות את זה שוב ושוב ושוב עם גברים שגם לא שומרים על עצמם באותה המידה, זה לבקש צרות. זה להתחנן לצרות. ואדם שרוצה להיכנס לסווינג אך לא רוצה את הסיכון הזה (ובהחלט אפשר), לא יכול להיכנס מבלי לסכן את בריאותו.

dare devil ית

New member
לפי השפה והאמוציות ניראה שיש לה אג׳נדה

נפגעת מזההשלא רצו אותך בתור סווינגר שלא יורד?

רונן1214

New member
ברור שיש לי אג'נדה!

אני רוצה להיות סווינגר **וגם** (surprise surprise) לשמור על הבריאות שלי ושל הפרטנריות שלי.

המצב כיום הוא שכולן בסווינג מחכות ל "ירידות רטובות" ללא הגנה עם כל הוירוסים, וגבר שלא נכנע לתכתיבן אין לו מה לחפש בקהילה (אלא אם מוכן להסתפק בלהיות קוקהולד).

dare devil ית

New member
גם בתור קוקהולד תצטרך ללקק זרע

מהכוס של בת הזוג שלך
אבל נכון- אין לך סיכוי ואם גישה כזאת אני בסםק אם היה לך גםאם היתה יורד

רונן1214

New member
סליחה, אבל אני עדיין לא הבנתי את הבעיה בגישה שלי

אני נהנה מאוד מסקס וגם יודע לגרום הנאה, אבל לא מוכן שזה יבוא על חשבון סכנה בריאותית. זה לא לשכב "פעם אחת" עם אישה בצורה לא מוגנת, זה להיכנס לאורך חיים של סקס רוטיני ולא מוגן עם זרות. אתם רוצים להתעלם מעצות רופאים ולשחק עם המזל שלכם, שיהיה לכם לבריאות, אבל בבקשה אל תבואו בטענות של "גישה" למישהו עם קצת יותר אחריות מכם.

dare devil ית

New member
אין שום בעיה

אפ תצליך למצוא פרטנרית
יהיה לך מאד קשה, אבל זאת הבחירה שלך

מוזר שאתה לא כועס

על הרווקים/ות שנמצאים הרבה יותר בסיכון מסווינגרים או על גייז שהסקרים מראים ירידה בשימוש בקונדומים מאז התרופות לאיידס.
&nbsp
הייתי במועדון סווינגרים באירופה ולא זכור לי אף אחד משתמש באמצעי הגנה בזמן מין אוראלי..
&nbsp
ובתכלס, גם מנשיקות אפשר לקבל הרפס- אז אתה גם לא מתנשק?
&nbsp
&nbsp

רונן1214

New member
הסיבה שאת לא רואה אותי פותח פוסט כועס על רווקים או גייז

היא פשוט כי אני לא רווק, ולא גיי.
&nbsp
אני גבר הטרוסקסואל בזוגיות, שרוצה לגוון את חיי המין שלי. יש פרטנריות פוטנציאליות והכל מוכן, פרט לכך שאני צריך להדביק את עצמי ואת בת זוגי בפתוגנים כדי לממש הנאה זו.
&nbsp
וכן, גם נשיקות (צרפתיות הכוונה) זה בעייתי.
&nbsp
בת זוגי ואני מרוצים מחיי המין שלנו, וגיוון בטוח (כלומר ללא ירידות לא מוגנות וללא נשיקות צרפתיות) זה לגמרי שיפור על המצב הנוכחי בו אנחנו מונוגמים לגמרי. לגברים אין שום בעיה להיות עם בת זוגי בצורה מוגנת לגמרי, לנשים יש בעיה להיות איתי בצורה מוגנת לגמרי. זה כאילו שאם לקחת לסווינגרית הממוצעת את הירידה הלא מוגנת שהיא רוצה לקבל, היא מעדיפה לוותר על אורח החיים הזה כליל.

Sharoman

New member
אתה תמיד יכול לבקש (או לדרוש) ולספק אישור רפואי

מכל אדם שנכנס איתך למיטה, אבל במקביל אתה אמור להבין שאין לך דרך וודאי, לפחות לא ברמה של 100% למנוע סיכון הידבקות, מעבר ללא לקיים יחסים כלל.
לרדת לאישה עם ניילון זה בערך כמו לרדת לה עם קונדום על הלשון שלך.
אני, באופן אישי, לא יכול לחשוב על אף אישה או גבר שיסכים לזה או אפילו יהנה מזה...

רונן1214

New member
תתפלא

ירידה עם חוצץ זה דבר נפוץ בעולם, בישראל פחות כי המודעות לסקס בטוח נמוכה יותר.
&nbsp
זה לא מהנה כמו בלי, אבל זה בהחלט גורם להנאה כשנעשה כמו שצריך.

Sharoman

New member
אני כלל לא מסכים איתך ואף לא לרגע

המודעות לסקס בטוח בישראל לא שונה בצורה משמועתית וגם אם היא נמוכה משאר העולם היא לא נמוכה בהרבה.
מעבר לכך שישראל נחשבת לפחות מקבלת של חופש מיני ואחוז האנשים שמקיימים יחסים עם בני זוג קבועים בלבד גבוה יותר משאר העולם המערבי.
ואם ירידה עם חוצץ זה דבר נפוץ בעולם בהשוואה לארץ אז לפחות גרמת לי להודות, לראשונה בחיי, שאני חי בישראל (לפחות בכל הנוגע לתרבות המין).

רונן1214

New member
המודעות לסקס בטוח בישראל נוראית

גברים בממוצע עם מודעות של אפס, מנסים להוריד קונדום עם כל אחת בכל מצב.

המצב אצל נשים טוב יותר מבחינת קונדום, אבל אפס מודעות לגבי סקס אוראלי בטוח.

לגבי ירידה עם חוצץ, לא מדובר עם בת הזוג הקבועה שלך, אלא סטוצים.

רונן1214

New member
לגבי חוסר מודעות לסכנות סקס אוראלי

אני חושב שאין ביננו מחלוקת.
&nbsp
לגבי חוסר הרצון של גברים בישראל לשים קונדום (בסטוץ), ניתן לראות את זה בסקרים שמתפרסמים מדי פעם שמראים בערך 50% מהגברים עונים שלא משתמשים, וזה עוד בסקר. במציאות, ממה שפרטנריות שלי מספרות, נדיר שמישהו ששכבו איתו לסטוץ לא עשה בעיות עם הקונדום, או הוריד בניגוד לרצונן בשלב כלשהו. אני יכול להגיד לך אפילו יותר מזה, שכאשר אני הולך לדאנג'ן, נתקל שם המון בויכוחים בין גברים לנשים על נושא הקונדום, וזה פשוט מדהים אותי איך גם כשהגברים יודעים בודאות שמדובר באישה בסיטואציה "מסוכנת", עדיין השכל בתחת. לגבי קהילת הסוונגרים, יש לי הרגשה ששם המצב טוב יותר כי בכל זאת זה אורח חיים (אם כי גם פה כבר שמעתי על הטימטום שאם זה גבר שהיא "מכירה" אותו, אז חלק טוענות שלא משתמשות).

Sharoman

New member
ושוב אני שואל מאיפה המידע הזה מגיע?

כלומר, מה שאמרת עד כה קורה בארץ וזה לא חדש לאף אחד, אבל כשאתה עושה השוואה בין שני איזורים אתה אמור (בדרך כלל) להראות ממצאים משניהם.
לכן אני שואל מה קורה בחו"ל שלא קורה בארץ ואיפה רואים את זה?
כי עד כה לא חידשת לי שום דבר לגבי הסלידה הגברית (האוניברסלית) מקונדומים או הביטחון המיותר (שוב, האוניברסלי) של נשים בגברים שהן מכירות.

למעלה