שאלות לסוכות

שאלות לסוכות

1)אתם בונים סוכה? 2)אם כן, מה אתם עוד עושים בסוכה? 3)חוגגים היום עם המשפחה? 4)מה אתם הכי אוהבים בסוכות? 5)הזיכרון הכי טוב שלכם מהחג? 6)ואת מי הייתם רוצים להזמין לסוכה שלכם?

ואני עונה ראשון

1)אתם בונים סוכה? לא השנה אין סוכה 2)אם כן, מה אתם עוד עושים בסוכה? אין סוכה אז השאלה מיותרת 3)חוגגים היום עם המשפחה? כן המשפחה שלי נסעה למשפחה אבל אני נשארתי פה אם המשםחה השנייה שלי (אתם) 4)מה אתם הכי אוהבים בסוכות? אני הכי אוהב בסוכות קודם לקנות את הסוכה לבנות אותה לבד לקשט לבד ובסוף לדאוג שכמה שיותר אנשים (אני מדבר גם על כאלה שאני לא מכיר ) היו בסוכה יעברו בשמחה את החג 5)הזיכרון הכי טוב שלכם מהחג? מה שעשיתי שנה שעברה רשמתי למעלה בשאלה הקודמת 6)ואת מי הייתם רוצים להזמין לסוכה שלכם? אמת אם הייתי יכול הייתי בונה סוכה ענקית שבה הרבה אוכל ושתייה ומלא אנשים שבהם היו גם הרבה מעריצים של מאיה בוסקילה ( אתם ) ומאיה בוסקילה אחת ששרה ומשמחת את כל האורחים כמו שרק היא יודעת וכמו שהיא הייתה עושה בהופעות שלה (אני מקווה שהיא תחזור)

עעוווונהה

1)אתם בונים סוכה?כבר בנויה על הגג:p 2)אם כן, מה אתם עוד עושים בסוכה?אווכלים חוגגיים 3)חוגגים היום עם המשפחה?כה עוד מעט הם באים 4)מה אתם הכי אוהבים בסוכות?את הסוכה D: 5)הזיכרון הכי טוב שלכם מהחג?אאממ איןן ממש 6)ואת מי הייתם רוצים להזמין לסוכה שלכם?אתת כולל החמוולה של החברים :p

nitzangro2

New member
עונה

1)אתם בונים סוכה?לא 2)אם כן, מה אתם עוד עושים בסוכה?-- 3)חוגגים היום עם המשפחה?כן.. יש ברירה? באסה.. 4)מה אתם הכי אוהבים בסוכות?את החופש.. 5)הזיכרון הכי טוב שלכם מהחג?חופש! 6)ואת מי הייתם רוצים להזמין לסוכה שלכם?את כל מי שרוצה לבוא..

למעלה