שאלות לעבודת מחקר-בבקשה

GAL 19

New member
שאלות לעבודת מחקר-בבקשה

כל מי שיכול/ה לענות שתענה.... גיל: מוצא: בן/בת: החלק הראשון של השאלון:מיועד לבנים ובנות ביחד, והחלק השני לבנים בלבד. חלק ראשון: 1. גברים שעירים צריכים להסיר שיער ? 2. מה לדעתך נחשב לגבר שעיר ? ( כמות שערות , מקומות וכו.) 3.לייזר - בעד /נגד. 4. שעווה לגברים - בעד/ נגד? 5. חבר שלך שעיר תעודדי אותו להסיר שיער ? 6. אין כסף לליזר תשתמשי באמצעים אחרים? 7.האם היית יוצאת עם גבר שעיר בידיעה שהוא כזה ? 8. איזו עדה לדעתך שעירה ביותר , ואיזו הכי פחות? 9. האם את/אתה מחשיבים את עצמכם לשעירים /לא שעירים /מעט שעירים /לא שעירים כלל. שאלות לבנות שלא אוהבות גברים שעירים: 1. מה מרתיע אותך בעיקר בבחור שעיר? מצבים מסוימים- כיצד היית פועלת. 2. הכרת בחור חתיך ברמה בינלאומית , אופי סבבה והכל טוב ויפה , אבל מה ? הוא שעיר מאד בעיקר בחזה ובשאר האזורים פחות .. היית יוצאת איתו? 3.יצאת עם בחור והתאהבת בו , בהמשך הקשר גילית שמידת השערות שלו בחזה לדוגמא משתווה לכמות השערות ברגליה ובידיה - של בחורה שעירה מאוד. האם זה ירתיע אותך?? ישנה משהו ??? שאלות לבנות שמסתדרות עם בנים שיערים ,ואפילו מעדיפות את זה... 1. מה לדעתכן יפה בזה... 2. מדוע זה לא אמור להפריע. חלק שני: לבנים שביננו: מה דעתכם לגבי : 1. בחורה שלא מסירה שערות באופן קבוע , אבל זה לא בולט במיוחד. 2. מהי מידת הרתיעה מבחורה שעירה - לדעתך -בין1-10. 3. מהי לדעתך בחורה שעירה? 4.הכרת בחורה יפיפיה בצורה לא רגילה ,חכמה, -הכל מושלם- אבל שעירה מאוד, ואפילו בפניה - תמשיך בקשר? בהצלחה!!! ותודה לכל מי שעזרה... את התוצאות של העבודה אני אפרסם בחודש הקרוב....

אנשים תעזרו...

גיל: 17 ו9 חודשים. מוצא: לא ממש עקרוני נכון?בכל מצב אשכנזייה וכורדייה...
בת. חלק ראשון: 1. גברים שעירים צריכים להסיר שיער ? תלוי איפה ומה רמת השעירות. 2. מה לדעתך נחשב לגבר שעיר ? ( כמות שערות , מקומות וכו.) כמות השיער. 3.לייזר - בעד /נגד. בעד. 4. שעווה לגברים - בעד/ נגד? כמו השאלה הראשונה- תלוי איפה. 5. חבר שלך שעיר תעודדי אותו להסיר שיער ? כן- אם זה ידחה אותי. 6. אין כסף לליזר תשתמשי באמצעים אחרים? כן..שעווה או גילוח נחשב? 7.האם היית יוצאת עם גבר שעיר בידיעה שהוא כזה ? כן. 8. איזו עדה לדעתך שעירה ביותר , ואיזו הכי פחות?חח...לא בדקתי אבל אומרים שהגרוזינים שעירים והאשכנזים לא. 9. האם את/אתה מחשיבים את עצמכם לשעירים /לא שעירים /מעט שעירים /לא שעירים כלל. לא שעירים. שאלות לבנות שלא אוהבות גברים שעירים: 1. מה מרתיע אותך בעיקר בבחור שעיר? שיערות בגב או בבטן. מצבים מסוימים- כיצד היית פועלת. 2. הכרת בחור חתיך ברמה בינלאומית , אופי סבבה והכל טוב ויפה , אבל מה ? הוא שעיר מאד בעיקר בחזה ובשאר האזורים פחות .. היית יוצאת איתו? כן אבל מנסה לעודד אותו אחרי שהקשר יתפתח להוריד קצת. 3.יצאת עם בחור והתאהבת בו , בהמשך הקשר גילית שמידת השערות שלו בחזה לדוגמא משתווה לכמות השערות ברגליה ובידיה - של בחורה שעירה מאוד. האם זה ירתיע אותך?? ישנה משהו ??? זה ירתיע כן ומן הסתם בתור פעולה פסיכולוגית גם ידחה אותי ואני אציע לו לדלל. מקווה שעזרתי....

../images/Emo150.gif

כל מי שיכול/ה לענות שתענה.... גיל: 16 מוצא: קוקטייל..מעורבת בן/בת:בת החלק הראשון של השאלון:מיועד לבנים ובנות ביחד, והחלק השני לבנים בלבד. חלק ראשון: 1. גברים שעירים צריכים להסיר שיער ? תלוי כמה שעירים, לסדר גבות זה לא יפה, אם הם שעירים אז כן ואם רק טיפה אז לא 2. מה לדעתך נחשב לגבר שעיר ? ( כמות שערות , מקומות וכו.) על הכתפיים? במקומות שלא צריך להיות שיער..? לדעתי הכי יפה זה חלק טבעי או טיפ טיפה, אבל אנשים שדואגים למראה שלהם שיבורכו 3.לייזר - בעד /נגד. בעד.. אבל לכו תדעו אם זה מסרטן או משהו 4. שעווה לגברים - בעד/ נגד? בעד 5. חבר שלך שעיר תעודדי אותו להסיר שיער ? לעודד לא.. שיעשה מה שבראש שלו, כמו שלא מעודדים אנשים לעשות דיאטות 6. אין כסף לליזר תשתמשי באמצעים אחרים? אני חושבת שהבעיה העיקרית של ליזר זה שלא יודעים אם זה מסוכן או לא 7.האם היית יוצאת עם גבר שעיר בידיעה שהוא כזה ? חחח מה זה שאלה לעיוורים?! ומראה חיצוני זה עדיפות שניה, חוץ מזה ששעיר זה לא מכוער הכל במידה 8. איזו עדה לדעתך שעירה ביותר , ואיזו הכי פחות? חחח לא יודעת.. אולי תימנים או מרוקאים הכי? והכי מעט זה אני חושבת אשכנזים או אירופאים, או בלונדינים 9. האם את/אתה מחשיבים את עצמכם לשעירים /לא שעירים /מעט שעירים /לא שעירים כלל. מעט דובים שאלות לבנות שלא אוהבות גברים שעירים: 1. מה מרתיע אותך בעיקר בבחור שעיר? חח שיהיה לו קשרים?! מצבים מסוימים- כיצד היית פועלת. 2. הכרת בחור חתיך ברמה בינלאומית , אופי סבבה והכל טוב ויפה , אבל מה ? הוא שעיר מאד בעיקר בחזה ובשאר האזורים פחות .. היית יוצאת איתו? ברוררר 3.יצאת עם בחור והתאהבת בו , בהמשך הקשר גילית שמידת השערות שלו בחזה לדוגמא משתווה לכמות השערות ברגליה ובידיה - של בחורה שעירה מאוד. האם זה ירתיע אותך?? ישנה משהו ??? האהבה מעוורת לא? לא יודעת, תלוי מה זה בחורה שעירה מאוד? שימפנזה? שאלות לבנות שמסתדרות עם בנים שיערים ,ואפילו מעדיפות את זה... 1. מה לדעתכן יפה בזה... גבר לא מגולח זה יפה אבל תלוי אפשר פשוט לעצב את זה יפה 2. מדוע זה לא אמור להפריע. כי זה טבעי ויש בזה משהו יפה תלוי בבן אדם ובכמות חלק שני: לבנים שביננו: מה דעתכם לגבי : 1. בחורה שלא מסירה שערות באופן קבוע , אבל זה לא בולט במיוחד. 2. מהי מידת הרתיעה מבחורה שעירה - לדעתך -בין1-10. 3. מהי לדעתך בחורה שעירה? 4.הכרת בחורה יפיפיה בצורה לא רגילה ,חכמה, -הכל מושלם- אבל שעירה מאוד, ואפילו בפניה - תמשיך בקשר?

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif

גיל: 14 ו.. מוצא: כורדיה מרוקאית (אבל נראת כמו אשכנזיה מוחלטת
) בן/בת: בת חלק ראשון: 1. גברים שעירים צריכים להסיר שיער ? לדלל, לא להוריד הכל. 2. מה לדעתך נחשב לגבר שעיר ? ( כמות שערות , מקומות וכו.) עם יותר מידי שערות:/ לא משהו שאפשר להסביר, משהו שרואים. 3.לייזר - בעד /נגד. בעד 4. שעווה לגברים - בעד/ נגד? לא משנה לי באיזו דרך הם מדללים. אז נגיד שכן 5. חבר שלך שעיר תעודדי אותו להסיר שיער ? לדלל! 6. אין כסף לליזר תשתמשי באמצעים אחרים? חחחח למה עכשיו אני עושה ליזר? זה לא שכולם עושים ליזר. אחוז מאד קצת מהאנשים עושה ליזר. משתמשים בשעווה, סכין, משחה ועוד. 7.האם היית יוצאת עם גבר שעיר בידיעה שהוא כזה ? אם הוא היה מוצא חן בעיני אז זה לא היה מניע אותי שלא לצאת איתו. 8. איזו עדה לדעתך שעירה ביותר , ואיזו הכי פחות? נראה לי שמזרחנים לא? 9. האם את/אתה מחשיבים את עצמכם לשעירים /לא שעירים /מעט שעירים /לא שעירים כלל: לא שעירה.. יעני יש כמו לכולם, איפה שמורידים עם שעווה וכאלה. על ההעדפות לא יכלתי לענות כי אני משהו באמצע..

למעלה