שאלות לעידית או מי שיודע ימים ראשונ

1הירוקה

New member
שאלות לעידית או מי שיודע ימים ראשונ

היי בשעה 12 קיבלנו את הנעלים ושמנו לו אותם עד שתיים וחצי שראינו שהם מתחילות להפריע לו , אמרו לנו לשים אותם היום ל 6 שעות בערך ומחר לאיזה 9 שעות + לילה .. מה פונזטי אומר על הימים הראשונים ? אפשר להיות באיזי לשים ולהוריד נכון .... ביום השלישי צריך להגיע כבר ל 23 שעות נכון ? ואני מבינה שכדאי להחזיק אותו עם הגב לבטן שלי ולהעלות ולהוירד את הרגלים שלו יחד עם הבר כדי שיתרגל ? תודה מראש אני

Adoushi

New member
נעליים

לידיא התחילה ללבוש את הנעליים ל23 שעות החל מהיום הראשון. ד"ר בור הפציר בנו להיות קפדנים ואמר שמרגע זה אנחנו אחראים לשמירת התיקון. יש ימים שהיא נעלה אותם ל23 שעות וחצי אפילו (כי אני אבא מלחיץ) היה נורא חשוב ללמד אותה איך להניע את שתי הרגליים יחד, זה עזר לה להסתגל מהר מאוד.

רחליקה1

New member
../images/Emo105.gifירוקתי היקרה

זהו, הגענו לשלב הזה הא... איך אגם מקבל את הנעליים? עכשיו 22:30, אם את ערה תרימי טלפון, רוצה לדבר אבל מאוחר להתקשר.. אם הוא לא ממש מגיב קשה שווה להתחיל ממחר עם 23.5 שעות (לפי ויינטרוב...) טוב, בכל זאת אדבר איתך מחר. לילה טוב ודרך צלחה...

1הירוקה

New member
היי

הגענו לשלב כן אני כל היום ממששת את הרגלים הקטנות הללו ומפחדת שהוא יתעורר והיום הקשה הזה יתחיל .... אתמול הוא היה עם המכשיר 6 שעות בדיוק הורדנו בשנת הצהריים ושמנו שוב בערב בשעה שמונה עד עשר הוא היה ממש חסר מנוחה והסרנו אותם ורק אז הוא אכל, לא היה מאוד קשה אם כי היום זה יהיה היום המשמעותי אני חושבת היום לשים לו את זה עד הצהריים עם מנוחה בצהריים ובשאיפה לשים לו את זה ללילה נראה לי שיהיו לנו כמה לילות לבנים , בנוגע למדבקה קנינו פלסטר כזה נושם ואני צריכה לראות מה עם המדבקה , אגב אריאלה אמרה שתוך יומיים אנחנו צריכים להגיע ל 22 שעות לא יודעת איך הי אהורידה ככה עוד שעה שעה וחצי היא אמרה שזה לא קריטי ... אני מאמינה שיש לה ידע בנושא אגב נראה לי הכי הגיוני לקלח אותו בערב לתת לו לינוק ורק אחר כך נעלים לפחות שיאכל בכיף לפני השינה נכון ?? טוב מקווה שיהיו לי כוחות לעדכן בהמשך אשמח לשמוע מהורים אחרים על הימים הראשונים ביי

לגבי הזמן

אני לא יכולה לחשוב על סיבה שאריאלה אמרה 22 שעות. אין לזה שום הצדקה אלא אם יש סיבה מיוחדת. זה לא קריטי או כן קריטי,- אני לא מבינה את זה. כולם צריכם אותו דבר וזה יכול להיות קריטי, מי יודע? אולי אריאלה צריכה לתת הסבר יותר מוצלח, יותר בקיא. ושלא יראה שאני מזלזלת כי אני לא. אבל אני מחפשת תשובות אחרות. אני לא יודעצ אם יש לה ניסיון רב בשיאנ לקבוע מה קריטי ומה לא. גם אנחנו היינו מקלחים בערב אח"כ יניקה והופ לנעליים. בהצלחה.

לא יודעת לעזור לך, אבל....

נראה לי שאת תעשי את הדבר הנכון אם תלכי לפי רחשי הלב שלך כלומר אם את רואה שהוא לא אוכל,ואת חושבת שזה בגלל הנעליים, תורידי לו אותם. ככה לפחות היה לנו עם הסדים בתחילת השימוש בהם, אם הרגשתי שהם מפריעים יתר על המידה, אז הורדנו ונתנו הפסקה. למרות שאומרים שהפסקה לא טובה כי היא מרגילה את הילד לטוב... אני בעד. יום נעים וקל אורית

למעלה