שאלות לערן

Shelomo59

New member
שאלות לערן

שלום ערן, קוראים לי שלמה בן רוזי(אסתר) 28.6.59 ויש לי כמה שאלות אלייך 1. יש לי משרד לעבודה חדש ואני הולך לשפץ אותו האם השיפוץ יצליח והוא יראה טוב? ובכללי איך יהיה לי עם המשרד האם אני אסתדר איתו? 2. בזמן האחרון אני לא מרגיש טוב האם אתה יודע מה יש לי וכיצד לטפל בזה? 3. ראיתי שאתה נותן לאנשים טיפים למשל אמרת לאישה אחת להביא למשפחה תרומה, האם יש לך המלצות בשבילי? תודה רבה משלמה

העין3

New member
שלמה בן רוזי.

המשרד החדש יצליח והשיפוץ יהיה נהדר (הרי זאת ההתמחות שלי ואני בטוח שזה יצליח לך) שמור על מרחבים . המרגש הלא כל כך טוב בא ממתחים ... רק תרגיע את עצמך והכל יהיה בסדר. לגבי המלצות... אתה אדם טוב ביסודך מאוד נעים לסביבתך ואנשים רוצים בחברתך... נסה לשמור יותר אנרגיות למשפחתך. יום טוב. ערן.

Shelomo59

New member
באמת תודה רבה לך רק עוד משהו.

אני הבטחתי לבתי לטוס לח''ול אבל הבעיה שיהיה ממש חורף שם ושלג. אשתי דואגת שאני אפול על השלג ויהיה לנו בעיה שם כי אני בן אדם נכה, האם זה נכון? הכל יהיה בסדר? תודה לך ערן כל התגובות שכותבים לך באמת מוצדקות אתה בן אדם טוב תודה רבה

העין3

New member
אוף שלומה זאת שאלה קשה.

אם אןמר לך לנסוע אתה תבלה אבל אחרי זה אישתך תחפש אותי כל החיים... :) ועכשיו ברצינות סע ותהנה.... כבר אמרתי לך שאתה איש טוב עם נתינה אין סופית ומגיע גם לביתך להנות ממך... כאשר מבטיחים חובה לקיים. ערן

Shelomo59

New member
חח ממש לא:)

היא לא יודעת מזה.. :) נו אז מה אתה אומר לחכות לקיץ או לטוס בחורף?

|רמקולתקשור זה לא תחזית מזג אויר..הלו!../images/Emo228.gif

הוא אומר 'קיץ' כי בקיץ פחות מסוכן, אדם צריך להכיר במגבלותיו אחרי הכל... לערן למשל יש מגבלה: שהוא עובד מעל 10 שעות ביום בממוצע בעבודה פיסית קשה (שהוא אוהב) והוא מקדיש לכם /לנו מזמנו היקר, ומתקשר...אבל נו באמת, שלמה....! הוא כבר ענה לך! אם בא לך לראות אותו יותר תזמין אצלו מחיצות גבס למשרד המשופץ... ואו משהו אחר וגם תהנה וגם תדע שאתה מקבל אחללה עבודה שבעולם! ועוד מה
(מלאך) התורן בתקשור עם מלאכים...(אחללה פורום!)

Shelomo59

New member
לערן

שלום ערן 2 שאלות אלייך מדוע הקיץ עדיף על החורף? אם אנחנו נטוס בחורף לא נהנה בגלל כל השלג? מה אתה רואה אם אני אטוס בחורף גם נהנה? שאלה שנייה זאת אני ומשפחתי נוסעים לירושלים שבוע הבא לחמישי שישי שבת, מה אתה רואה בטיול שלנו? האם נהנה והאם ביתי תהנה בגלל שהיא לא ממש רצתה ללכת..ובכללי נהנה?:) תודה שלמה

o1d3e5t

New member
שאלה חשובה אם אפשר

שלום לך קראתי את התשובות שלך ואין לי ספק שאתה מדבר עם מלאכים,שאלה קטנה יש לי שכנה בדיכאון עמוק ואני מאוד רוצה לעזור לה ניסיתי אך נראה כי היא אינה רוצה עזרה אולי תוכל לקבל עבורי מסר כיצד אוכל לעזור לה לחזור לתפקד בחיים רגילים? תודה עידית

o1d3e5t

New member
שאלה חשובה לערן

שלום לך קראתי את התשובות שלך ואין לי ספק שאתה מדבר עם מלאכים,שאלה קטנה יש לי שכנה בדיכאון עמוק ואני מאוד רוצה לעזור לה ניסיתי אך נראה כי היא אינה רוצה עזרה אולי תוכל לקבל עבורי מסר כיצד אוכל לעזור לה לחזור לתפקד בחיים רגילים? תודה עידית

העין3

New member
עידית שלום

חסרים לי פרטים על השכנה אבללל. דרכך אני מצליח לראות אישה טובת לב אש עולים בה זיכרונות ומקשרים אותה לחרדות וילדים. היא נפגעה בתקופה האחרונה מאדם שגם את מכירה (ולא אישית אבל מודעת לקיומו).. אם תתני לי עוד פרטים אשמח לעזור... ערן

o1d3e5t

New member
ערן תודה פרטים נוספים

האישה המדהימה הזו גרושה בעלה עזב לפני מספר שנים והתחתן פעמים עם אישה אחרת אותה אישה עזב וחזר אליה הילדה של אותה אישה (שמה סאשה וביתה סאלי)שהיא חברה טובה של ביתי שמספרת לי את שקורה בבית קיבלתי מסר לשלוח טיפולים אך אני מרגישה שאני נתקלת בבטון שוחחתי עימה מספר פעמים לקבל טיפול פסיכיאטרי אך לשווא היא מסרבת בתוקף ניסיתי הכל ביתה ובנה גדלים לבד כיוון שהיא אינה מתפקדת בכלל אנא מה עושים?

rasha911

New member
אם אתה צריך עזרה בעיצוב פנים, אני פה ../images/Emo8.gif

אשמח לעזור

rasha911

New member
זכותך ../images/Emo13.gif

רק אם תחליט לעזור לי במשהו חשוב תודיע לי, כל העניין הוא שאלה אחת לאדם מת שקשורה בו בעקיפין.

העין3

New member
אם זה ממש חשוב לך אז נפגש ונעשה את זה...

אבל לפני שאני ניכנס לזה אני רוצה את כל הפרטים.

למעלה