שאלות לפני שאני טס!דחוףףףףף!!!!

astrix4

New member
שאלות לפני שאני טס!דחוףףףףף!!!!

ביום שלישי אני נוסע לשבוע 1) כמה כסף לקחת????? 1500 ש"ח יספיקו???(-בלי- אטרקציות מיוחדות כמו פארק המים ,באנג'י וכו') 2)כמה עולה שם השתייה בפאבים? כמה עולה הכניסה למועדונים??? 3) איזה חופים ממולצים??? 4) יש למישהו פרטים על מלון אלפנדרה alphandra ???????? (מרחק ממרכז העיר וכו')

ממ.

1. כן, יספיק. קח קצת יותר, למקרה שיגמר או משהו. 2. השתיה בפאבים אני לא יודעת, כי תמיד קנו לי הכניסה למועדונים נאה בין 7 לירות ל15 לירות עדיף לקנות מהיחצ"נים שמסתובבים בסקוור, כי בכניסה זה יותר יקר 3. ניסי ביץ' המפורסם. כל הספורט הימי שם, וזה חוף יפה המון בנות טופלס
יש גם את חוף הצוקים שדורש נסיעה ויש גם את Fig Tree Bay משהו כזה, לא זוכרת איך קוראים לו בדיוק גם, חוף יפהפה ודורש נסיעה 4. לא יודעת

עוז 18

New member
חחחחח "תמיד קנו לי"

עוד אחת שחייה בסרט שצריכים להזמין אותנ לאלכוהול ומגיע לה הכל חחחחחחחחח סתתם

עניין יקר

אני לקחתי 1300 ש"ח בערך והסתדרתי סבבה לגמרי. יצא שאכלתי פעם אחת ביום (ותאמת שגם זה בקושי. פשוט לא הייתי רעבה) - הכל תלוי בהרגלי האכילה שלך ואם תעסיק את עצמך או שתירקב במלון! מבחינת שתיה שם אני אישית לא שותה הרבה בארץ אבל שתתי שם חבל על הזמן וכמעט כל הכסף נשרף על זה, הקטע הוא שרוב השתיה שם לא נקיה אלא מעורבבת במים אז אני הייתי צריכה לשתות המון בשביל ראש טוב. כדאי לך ולחברים שלך לקנות קצת שתיה בדיוטי פרי ובמועדונים לשתות כוס/שתיים. השתיה שם נעה בין 2-5 לירות (=20-50 ש"ח) תלוי מה אתה שותה ואיפה. מבחינת אטרקציות זה דיי יקר שם אבל אם אתה כבר נוסע אז תעשה זה חלק מהחוויה ואל תחשבן לעוד 50 שקל אבל גם אל תתפרע. פשוט תבוא מוכן. פארק המים שם שווה אל תוותר עליו! מבחינת חופים יש לך מלא והכי מפורסם זה הניסי ביץ שהוא מפוצף ומצריך נסיעה, מלא תיירים ותיירות וישראלים אבל המים שם מגעילים אתה נכנס ויוצא ירוק אחרי שכל האצות והסירחון שיש שם נדבק לך לחיים, לעומת החופים האחרים שהמים שם יותר נקיים אבל את הספורט הימי תמצא בניסי ביץ. מבחינת ניידות רצוי מאוד לשכור קטנועים בלי קטנועים אתה לא יכול לזוז ומוניות שם מאוד יקרות - נסיעה של 5 דק' = 4-5 לירות (40-50 ש"ח). ולסיום קניות אין כ"כ הכל כמעט כמו בארץ ושם ברוב המקרים יותר יקר. תהנה....

yossibalali

New member
אני לנאפה מביא גם 1500

פלוס לדיוטי פרי קצת...... אני לא הולך להשכיר אופנוע אני לא הולך לעשות באנגי כבר ירד לי איזה 1000 שקל..... פארק מים אני לא הולך לוותר.. + מוניות + אוכל + מועדונים (כולל אלכוהול) נראה לי ש1500 יספיק ואפילו זה יותר מידי...

למעלה