שאלות לפני שאני מזמין טריפל של סלקום

rafid1

Active member
מנהל
שניהם הולכים עם בזק באינטרט

שנחכה להצעות עם הוט? ... נדמה לי שלFAST יש גם הצעה עם הוט

erezzi1

New member
שאלות לפני שאני מזמין טריפל של סלקום

ערב טוב,

שוקל לעבור לטריפל של סלקום (כרגע יש לי תשתית בזק ובזק בינ"ל כ-ISP ועידן+ וגם מחשב סלון עם KODI) בעיקר כדי להנות מערוצי הספורט שחסרים לי. כמה שאלות:
  1. האם איכות השידור תהיה מספיק טובה כשהממיר של סלקום מחובר ב-WIFI? יש לי נקודת רשת אחת ליד הטלויזיה והיא תפוסה ע"י מחשב סלון. אני יכול לשים שם עוד router זול כדי להוסיף עוד נקודות רשת, אבל מעדיף להימנע מזה אם לא חייב.
  2. איך איכות האינטרנט שלהם? הם טוענים שאצלי בבית אפשר להגיע לכמעט קצב של 40.
  3. איך איכות הטלפון הקוי?
  4. האם טורנטים וכו ישפיעו על איכות השידור?
  5. כל דבר נוסף שיעזור לי לקבל החלטה.

תודה מראש!
ארז

rafid1

Active member
מנהל
אם כמות התגובות מעידה על כמות המנויים אולי זה אומר משהו...

לא ציינת מה תחולת החבילה שעליה רוצה חוו"ד, ובאיזה מחיר היצעו אותה לך?

erezzi1

New member
הנה עוד פרטים

חבילת הטריפל היא החבילה שהם מציעים לכולם: ממיר אחד, אינטרנט (תשתית + ISP) בקצב של 40 וקו טלפון ביתי.

מכיוון שהם טוענים שהגיעו ל-100K מנויים, הנחתי שכמה מהם גם מסתובבים כאן בפורום.

תודה,
ארז

rafid1

Active member
מנהל
מה מחירי ה"תוספות"?

100M (שלצעערנו, לא ממש 100) ? ממיר נוסף?ערוצי ספורט למשל? נתב/AP אלחוטי (אם נדרש להשכיר בנוסף)? אם נדרש לשלם עוד לספקית אינטרנט?

לדעתי הנקודה להשוואה היא הטריפל של הוט, שאפשר להשיג היום ב259 ש"ח ל100M וכל הערוצים (כמעט).

erezzi1

New member
אין לי צורך בתוספות

קצב של 40 בהחלט מספיק לי. ערוצי הספורט הם חלק מהחבילה וכרגע אני מנסה לדחוף למחיר המקורי (149 + 10 על השכרת ציוד) את חבילת ה-HD של הספורט. אני מסתפק בממיר אחד.
אני רוצה להתחבר לסלקום TV בעיקר בשביל ערוצי הספורט. את כל שאר צריכת הטלויזיה שלי אני מקבל ממחשב סלון עם KODI שממנו אני מאד מרוצה. לכן, אין לי סיבה להתחבר להוט/יס.

rafid1

Active member
מנהל
תעדכן אם תצליח. אם לא, אין על מה לדבר...

לזכרוני, מחיר ה"מחירון" של ערוצי הספורט הנוספים היה מעל 50 ש"ח..

sweetums

New member
בהצלחה. האיכות תלוייה בתשתית שאצלך
את שלא תנסה לא תדע. בעבר היה אפשר לקבל החזר על החודש הראשון אם לא מרוצים, לא יודע אם זה תקף.
&nbsp

rafid1

Active member
מנהל
מסכים לגבי הניסוי, אבל לא נראה לי שזה תלוי תשתית בדירה בלבד

בהנחה שכל החיבורים - קוויים, יש חלק חשוב באיכות הצפייה לאיכות "השידור" (=STREAMING) שלהם. לא יעזור שום דבר אם הם לא נותנים לך קצב הורדה מהשרת שלהם (=bitrate/FPS) שמתאים לאיכות 1080P או לפחות ל720P ו 24FPS< .

זה המצב למשל באתר ערוץ 1. השידור החי באיכות נמוכה יותר מאותם התכנים ששמורים בVOD שם למשל, באופן מוזר. כנראה לטובת עמידה בעומסים ע"י כמות משתמשים בו זמניים בשידורים חיים. לכן, בספורט חי/HD - תהייה בעיה .

erezzi1

New member
נכון, שאלתי גם שם כדי לקבל מגוון של תשובות

אשמח לקבל תשובות גם כאן.

למעלה