שאלות לקדימאים.

ק צ ר י ם

New member
שאלות לקדימאים.

בעיקר לאולמרט, שרון, ואלו שבגללם קיבלנו את המושג "מורדים". השאלה. האם מה שקורה היום,והקסמים שנופלים על אשקלון לא מוכיח בעצם, כי הטענות של גורמים בכירים בצבא, ופוליטיקאים מהימין ערב ההתנתקות, על הסכנה שביציאה מעזה היו נכונות ??? במיוחד לאור העובדות הבאות: קסאמים נוחתים היום בסביבת אשקלון(לפני ההתנתקות לא הגיעו לשם)כפי שהתריעו. יכולת הסיכול שלנו אותם מופחתת, אנו זקוקים למבצע "שמים כחולים" כפי שהתריעו. יכולת ההתארגנות והחימוש שלהם תתעצם,(מעבר חופשי ממצרים)כפי שהתריעו. אנו בעצם מעניקים לאויבנו(כל עוד שאין שלום כולל)ששולחים עלינו טילים בלי לחשוב בכלל היכן הם נוחתים, יכולת להתארגן,להתעצם,ופשוט להציק לנו יותר.כפי שהתריעו כמובן. האם אנו לא כל שנתיים בערך מחליפים צד בדעות שלנו, ימינה שמאלה מרכז. והחברה מהצד השני משיגים דברים בשיטת השוטר הטוב והשוטר הרע??? פעם בשנתיים הם חותמים איתנו על הסדר (השוטר הטוב) במשך שנתיים הם משכללים את שיטות האינתיפדה (השוטר הרע) מה נסגר איתך אריק? למה לשחרר ככה חופשי ? ועוד אתה??? אשמח לתשובות.

תגובה -

יכולת שיגור הרקטות רק משתפרת עם הזמן - זו עובדה. ויש ללמוד כיצד להתמודד איתה נכון. מה בטוח - פתרון קסם אין.. גם לא לנתניהו, למרות הצהרותיו. אתה מעוניין לדעת מה השתפר בנושא הבטחוני? אם כן אתה מוזמן לכאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=65769&c=6856&sc=0&ssc=0 כתוב שם גם על הירידה במס' קורבנות הטרור.. וגם על הירידה בתקריות הירי מאז ההתנתקות.

ק צ ר י ם

New member
תשובה

קראתי הכל . אכן הטרור ירד, בעיקר בגלל שיכולת הסיכול שלנו היית בעיצומה במבצע חומת מגן,והיום הם משיגים חומרים שמשמשים אותם נגדנו כבר היום, אני הבאתי כאן שאלה על ההתנתקות(גם בתקופת ביבי הטרור נחלש,אפילו יותר,אבל על זה לא כתבתי כאן)ומדוע היה כל כך דחוף לבצע אותה? והבאתי המון טיעונים שמתייחסים רק להתנתקות. עליהם הלינקים שצירפת לא ענו לי. סליחה. האם לתת להם ללא בחירת העם(משאל עם)שטח. באופן חופשי, ללא תמורה ישירה מהאויב(לא מהכפיים בעצרת האום) שמקדם את מטרותיו כל עוד שבהגדרה הם אויבים, ובמעשים שלהם הם השונאים הגדולים ביותר שלנו. זה לא מעשה נמהר מדי? במיוחד לאור התוצאות שאיתם לא התעמתת? ביי בינתיים.

ק צ ר י ם

New member
שאלה למנהל הפורום

בדרך כלל בפורומים, גם של מפלגות, מנהל הפורום נועץ פעם בשבועיים הודעה אחת ליומיים מקסימום, האם בפורום קדימה, היצירתיות גוברת על כל דמיון יש כאן לפחות בשעה שאני כותב את ההודעה, 3 הודעות נעוצות. שיא של כל הזמנים והפורומים.האם אתה מרגיש שיש לך צורך לשמר רעיונות מקודמים בשיטה שלא נעשתה בעבר? אהבתי. זה בהחלט מראה על כישרון מיוחד(לא בציניות)והובלת מהלכים לפני כולם(קשור לריצה "קדימה"). בהחלט היה מקובל אם היית נועץ את זו של ההצטרפות לקדימה. זה אפילו היה מהלך מבורך, אבל 3 ? מכה אחת? זה קצת הרבה.במיוחד לאור העובדה שבאחת מהם שאלה שהעלית לגבי תפקוד של נתניהו, הובילה לתוצאה לא רצויה. אשמח להסבר מקורי ומשכנע.

יכול להיות שאתה צודק :)

אני שוקל את הנושא.. אולי 3 נעיצות זה יותר מידי. שים לב שגם תגובות או שאלות לדיון שקשורות למפלגות אחרות ננעצות.. אני בהחלט חושב שיש כאן מקום לדיון פתוח ולשיח אקטואלי, כחלק מהפורום.

אתה שקרן מקצועי !

אני לא בוודאות ממצביעי "קדימה" אבל מעניין למה אתה פונה רק אליהם ולא לכל השמאל. למה שקרן ? כי שום דבר לא השתנה קסאמים היו היכן שהם נופלים היום ואולי גם יהיו בעתיד . מה שכן הפיגועים מרצועת עזה קטנו במאות אחוזים גם ירי הקסאמים פחת ממה שהיה לפני התתנתקות . 6000 פצמרים וקסאמים שעכשיו לא נוחתים על ראשי המתישבים של גוש קטיף , אז לא שמעתי אף אחד שאומר שזה אסון אלא שמעתי תמיד שפצמרים הם זיקוקי דינור לא גורמים נזק ( כדברי אנשי גוש קטיף ) נו מה לעשות זו דרכו של הליכוד מאז ומתמיד שקרים שקרים ועוד שקרים . בנוסף אף אחד לא אמר מעולם שההתנתקות היא בכדי לפתור את בעיית הטרור מרצועת עזה , לשם כך צריך להגיע להסדר קבע . נשק לפלסטינים מעולם לא היה חסר כי צה"ל פשוט מאד ניכשל בהגנה על צירי ההברחות במיוחד על ציר פילדלפי אם צהל היה מצליח מזמן הייתה הביצה ברצועה מתיבשת . אז מי שצריך לחשוב הוא אתה ותלמד דברים אחרים חוץ מלשקר לעם כמו ביבי עד אז תשארו בגודל הטבעי שלכם בסביבות ה 15 מנדטים .

אני מניח שהתגובה לא הופנה אלי :)

ומסכים עם מה שכתבת
אבל לא חושב שהוא בא בכוונה לשקר - זו פשוט הדרך היחידה שיש לאנשים להתמודד עם תוצאות ועובדות.. לנסות ולכופף אותן מעט :)

למעלה