שאלות לקראת מה שנראה כמעבר לארה"ב לצורך עבודה

hochdorf1

New member
שאלות לקראת מה שנראה כמעבר לארה"ב לצורך עבודה

מצאתי מעסיק אמריקאי שמוכן להעסיק אותי כחדרן בבית פרטי.
1. המעסיק ביקש שאשלח פספורט וקורות חיים שלי, כאשר השלב הבא זה שהוא ישלח לכתובת שלי את הכרטיס טיסה והוויזת עבודה. כך שאין צורך לעבור בשגרירות. נשמע אמין?
2. הפספורט שלי תקף עד יולי 2018. תקופת העבודה עליה עתיד אני לחתום היא לשנתיים. האם לחדש עכשיו? לחילופין, האם אוכל לחדש כאשר אהיה בארה"ב, תוך שאני יוצר קשר אינטרנטי עם משרד הפנים ומבקש חידוש ושישלחו את הפספורט החדש בדואר לכתובת שלי בארה"ב?
3. ימי החופש שלי יהיו שבת וראשון. אני מתכנן ביומיים האלה לטייל בכל מיני ערים אמריקאיות כמו סן פרנסיסקו ומיאמי. משך הטיסה אליהם היא כ4 וחצי שעות, כמו טיסה מישראל לאנגליה. התוכנית שלי היא לסדר לעצמי טיסה ממש אחרי שאני מסיים לעבוד בשישי בערב, ואני מניח שהליך הבדיקות והמעבר בטיסות פנים ארה"ב הוא מהיר יותר מאשר בנתב"ג כשטסים לחו"ל, וכך אגיע ליעד החופשה עוד בשבת בלילה או לפנות בוקר, ויהיה לי בערך יום וחצי לבקר באותה עיר. ראשון בערב\לילה או אפילו כבר בשעות הקטנות של שני אקח טיסה חזרה ליוסטון שם אני עתיד לעבוד.
האם התוכנית שלי ישימה? אני יודע שלא יהיה לי הרבה זמן לטייל אבל תמיד אוכל לחזור ליעדים שוב בסופ"ש אחר.

zuki3

New member
לא, לא ,לא ולא !!! ושוב פעם לא

1. אסור לך לשלוח את הדרכון שלך לאנשים זרים, זה לא חוקי, דרכון ישראלי נחשב לדבר חשוב אצל טרוריסטים, שלח לו את הדרכון רק אם אתה רוצה לשבת בכלא הישראלי על סיוע לטרור.
כי הדבר הבא שיקרה זה שיהיה איפה שהוא פיגוע והטרוריסט ישתמש בדרכון שלך.
2. היחיד שיכול לקבל ויזה זה אתה, אתה צריך להגיש בקשה לשגרירות האמריקאית, אתה חייב לעבור ריאיון, לא מקבלים ויזה לארצות הברית בלי שאתה תעבור בשגרירות, שום ויזה, לא ויזת תייר, לא ויזת הגירה ולא ויזת עבודה.
אף אחד לא יכול לארגן למישהו אחר ויזה.
3. אין שום דרך לקבל ויזת עבודה כחדרן בבית פרטי.

מישהו רוצה לקבל את הדרכון שלך, הוא גם במקרה ביקש כסף לכל הפרוצדורה ?,
הבחור מצא פריאר, הוא גם יקבל דרכון ישראלי בחינם, וגם יקבל על זה כסף.
אני חושב שאתה צריך לפנות למשטרת ישראל ולהתלונן, מישהו מנסה לקבל דרכונים ישראלים.

ron1222

New member
זה מקבל ציון גבוה מאוד

ברשימת הסיפורים הכי הזויים ששמענו פה.
חשוב לי לחזק ולהדגיש:
אין שום סיכוי לקבל ויזת עבודה לארה״ב לתפקיד של חדרן. אפס. זירו. נאדה. לא חסרים פה אנשים שיעבדו בעבודה הזאת, אז אף מעסיק לא ישקיע זמן וכסף על מנת לסדר לך ויזה. ומי שמוציא לך את הויזה זו השגרירות, אין דבר כזה ״לא תצטרך לעבור דרכה״.
לעולם ובשום אופן ומצב אל תפקיר את הדרכון שלך לגורם שאינו קונסוליה ממשלתית.

גם אני חושבת שיש סיבה לפנות לגורם משטרתי. אם יצליחו לשכנע מישהו אחר לשלוח את הדרכון, והוא לא יתייעץ קודם, יש כאן סיוע אפשרי לגורמי טרור.

ורק הערה אחרונה, תוכנית החופשות שלך לטעמי הזויה לא פחות. ב48 שעות להספיק לטוס (4 וחצי שעות טיסה יחד עם נסיעה לשדה, בטחון ובורדינג, יסתכמו בשמונה שעות לפחות כל כיוון), לטייל, ולחזור רענן לעבודה?

Nobilis

New member
חצי צפירת הרגעה.

כל מה שכתבו מעלי נכון, אבל הסיכוי שמדובר בגורם טרור קלוש עד אפסי (מה גם שהדרכון הישראלי - שעדיין קיימת גירסה לא ביומטרית שלו - קל להחריד לזיוף, והשוק השחור מוצף בהם).
&nbsp
סביר להניח שמדובר כאן בתרמית "רגילה" - גניבת זהות, רצון לסחוט כספים בהמשך, וכו'. אפשר להירגע, החיזבאללה אינו בעקבותיך.
&nbsp
אם יש לך כוח - פנה למשטרה. אשמח לשמוע מתי יגיעו המפכ"ל וראש הבולשת הפדרלית, רכובים על חזיר מעופף יורה קרני לייזר, ויספרו על לכידת הפושע.

למעלה