שאלות לקראת פרוייקט (2)
היי, התחלתי לעבוד על עוגה (הכנתי את עוגת המקופלת מהמתכונים), ועכשיו אני בדרך לצפות אותה, ולפני המעשה יש לי כמה שאלות: א) בעבודה עם בצק סוכר- יש כזה הבדל בעבודה עם קורנפלור בהשוואה לעבודה עם אבקת סוכר? ב)בעבודה עם בצק סוכר- כשמדביקים חלקים של דמות (כמו ידיים לגוף)- מה עדיף: רויאל אייסינג או מיים? ג) כשרוצים לצייר על הבצק, איך מדללים אם בכלל את הצבע בג'ל לצביעה? תודה מראש
היי, התחלתי לעבוד על עוגה (הכנתי את עוגת המקופלת מהמתכונים), ועכשיו אני בדרך לצפות אותה, ולפני המעשה יש לי כמה שאלות: א) בעבודה עם בצק סוכר- יש כזה הבדל בעבודה עם קורנפלור בהשוואה לעבודה עם אבקת סוכר? ב)בעבודה עם בצק סוכר- כשמדביקים חלקים של דמות (כמו ידיים לגוף)- מה עדיף: רויאל אייסינג או מיים? ג) כשרוצים לצייר על הבצק, איך מדללים אם בכלל את הצבע בג'ל לצביעה? תודה מראש