שאלות לקראת UFC 139

ElGoldi

New member
שאלות לקראת UFC 139

נצחון של קאנג לי על וונדרליי ישים אותו בקרב על N1C? אם כן, לא קצת קיצור דרך?
פייבר מול בואולס,המנצח מקבל טייטל שוט? אני אשמח לדעת מה הכלים של בואולס לנצח בקרב הזה.
מי זה קייל קינגסברי?
ווידמן מול לואלור לא אמור להיות קרב של שני פרוספקטים במידלווייט? למה הוא באנדר קארד?
ושמתם לב כמה המניות של ביידר ירדו? ברילץ? באנדר קארד?? הוא מסוגל לעשות עוד ראן במחלקה?

yair_bar

New member
מנהל
איך ולמה בדיוק נצחון על ונדרליי אמורים להוביל

ל N1C? למה אם ונדרלי מנצח הוא עולה לקרב כזה?

ElGoldi

New member
לקאנג לי יש קרבות מדהימים ברזומה

והוא היה אלוף סטרייקפורס, ככה שהקהל כבר נחשף אליו. המחלקה יבשה, ועוד שני קרבות (ואנדרליי ו-N1C) סילבה "אמור" לסיים עם סונן ומוניוז. הוא בטח יקבל את בלפורט לפני התואר, וככה ה-UFC יקבלו עוד פעם סטרייקר מול סילבה (אם וכאשר..).

cat food

New member
איך שאני רואה את זה

- אומנם ב-MW הדלת קונטנדרים יכול להווצר מצב שבו קאנג לי יימצא את עצמו קרב הבא בקרב שהוא בפוטנציה על N1C, אבל לדעתי זה לא יקרה. סונן ומוניוז בתור הרבה לפניו. - פייבר מול בואלס הוכרז ככזה קרב (על N1C), למרות שהזוי יהיה לראות כל כך מהר את פייבר נלחם שוב על התואר אבל בכל מיקרה אני מאוד בטוח שזה לא יקרה. באולס כשהוא בכושר לטעמי יכול בערב נתון לקחת לדומיניק קרוז את החגורה. -קייל קינגסברי: הגיח ל-UFC בעונת מיר נגד נוגיירה. הפסיד בקרב הכניסה לבית לזוכה העונה (ראין ביידר), אבל בשל פציעות לוחמים נכנס לבית בסופו של דבר. "המזל הרע" המשיך לרדוף אותו כשבקרב הסיבוב הראשון בעונה הוא קיבל את "החוויה הפולנית" קריסטוף סוזינסקי והפסיד גם לו. בגמר העונה קינגסברי קיבל עוד לוחם חזק בדמותו של תום לולר וגם לו הוא הפסיד. לא ברור איך אבל קינגסברי לא נחתך מה-UFC גם אחרי ההפסד הזה. מאז קינגסברי ברצף של 4 ניצחנות על לוחמים די בינוניים. הניצחון האחרון שלו הי בגמר טאף13 על סטרייק די מרשים וחדש שהגיע ל-UFC (פאביו מלדונדו), הניצחון הזה היה מאוד שנוי במחלוקת שכן כל הקרב מלדונדו פיצץ לקינגסברי את הפנים והראה איגרוף יפה וקריספי. -מדוע ווידמן ולולר לא במיין קארד וקינגסברי -בונר כן ? שאלה מעט קשה. לדעתי שני הקרבות האלה די שווים באיכותם ובאמת הייתי מעדיף לראות את ווידמן ולולר במיין קארד. אבל כנראה שבונר עדיין שם שמוכר והרי גם ככה ה-UFC צריכים כמה קרבות טובים לקארד של המוקדם בשביל הפייסבוק. אם כבר השאלה צריכה להיות למה גלייסון טיבאו - רפאל דוס אניוס לא במיין קארד. זה באמת קרב צמרת ואיכותי מאוד ב-LW. -ואכן מניותיו של ביידר ירדו פלאים. אבל לדעתי הוא קיבל אחלה מאץ' אפ. ברליץ אחלה מתאבק, אבל ביידר עדיין מתאבר טוב יותר ונחשב יותר. זה צריך להיות קרב החזרה שלו עם 30-27 מוחלט ויפה.

AmitNHB

New member
עונה:

נצחון של קאנג לי על וונדרליי ישים אותו בקרב על N1C? אם כן, לא קצת קיצור דרך?
אני לא יודע מה ניסגר עם קאנג
הבחור מוכשר מאוד אבל נראה שיש לו שאיפות אחרות מלבד MMA לפי קצב הקרבות שהוא לוקח. אם הוא ינצח וירצה, אני בטוח שה UFC ישמחו לתת לו טיטל שוט כמה שיותר מהר. קיצורי דרך
תראה, בכ"ז מדובר ב MW. זה לא שיש רשימה ארוכה של מועמדים אחרים ובסה"ך אם הוא ינצח את סילבה ועוד קרב, יהיה לו מאזן מרשים. פייבר מול בואולס,המנצח מקבל טייטל שוט? אני אשמח לדעת מה הכלים של בואולס לנצח בקרב הזה.
כל קרב של פאבר הוא או קרב אליפות או קרב N1C. זה בחוזה שלו.
מי זה קייל קינגסברי?
הוא היה ב TUF בעונה של נוגרה ומיר. ווידמן מול לואלור לא אמור להיות קרב של שני פרוספקטים במידלווייט? למה הוא באנדר קארד?
זה קארד איכותי top to bottom. לא יודע אם לאולר\ווידמן יותר מתאים למיין קארד מדוס אנג'וס וטיבאו שגם באנדר. ושמתם לב כמה המניות של ביידר ירדו? ברילץ? באנדר קארד?? הוא מסוגל לעשות עוד ראן במחלקה?
לפחות זה ישודר ב SPIKE. מסוגל לעשות ראן כל עוד לא יעשה ראן לתוך ג'ון ג'ונס שוב פעם.

AmitNHB

New member
האופן בו
מאפשרים לעשות לינק

בהודעות שלהם הוא כ"כ חובבני וטיפשי שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל
דוגמא לתוצאה מביכה היא הודעתי למעלה. פשוט עושים כפתור לינק פשוט שמוסיף את טאג ה HTML המתאים כמו שיש בכל פורום אחר או תיבת מייל, מה כ"כ מסובך
לפעמים אני תוהה אם מי שכתב את המערכת הזאת עבור האתר לא ניסה בכוונה לעשות את חיי הגולשים יותר קשים.

מרקו בי

New member
הלוואי וכתיבת הודעה הייתה כמו כתיבת בלוג

פשוט עולם אחר, קשה להאמין שזה אותו אתר. ברור שכתיבה בפורום שונה מכתיבת בלוג אבל עדיין, אילו חלק מהדברים היו עוברים למערכת הפורומים הכל היה נראה אחרת, כמו כן תיקון הודעה, קורה שאתה אחרי אירוע בלי שעות שינה ויש טעויות, חבל שאי אפשר לתקן. ואין צורך להסביר למה הבנתי שקיר מנהל את תפוז.

למעלה