שאלות לרפי מקולמקס ודני שוורץ מטריידנט

rafipips

New member
שאלות לרפי מקולמקס ודני שוורץ מטריידנט../images/Emo35.gif

rafipips

New member
הדאגה ללקוח

כל חברה טוענת שהיא דואגת רק ללקוח ולמסחר נכון שלו . מצד שני כל חברה רוצה שכמה שיותר כסף של הלקוח יעבור לכיסה , וזה לגיטימי , גם במכולת השכונתית זה ככה . בבורסה האמריקאית המינוף המקסימלי לחשבון X4 . בחברות הפורקס המינוף עד X500 . (מאלה שאני מכיר) אתם וכל שאר החברות כ"כ מנסים להצטייר כדואגים ללקוח , טוענים שאין לכם ניגוד אינטרסים , טוענים שאתם מרוויחים רק מעמלות , וכ"ו וכ"ו וכ"ו . הרי אתם ושאר החברות אחראים בין היתר לשם הגרוע שיש למסחר במט"ח . תדמית הקזינו . מינוף 1/100 שווה ערך - לשחור אדום בשולחן הרולטה . האם אתם מוכנים להרים את הדגל , ולקבוע מינוף מקסימלי X4 פר עסקה , ו X50 פר חשבון
ומינימום הפקדה לחשבון 5000 $
הרי אתם יודעים שמסכומים קטנים בעיקר מייצרים הפסדים
אולי תפסידו 50 סקלפריסטים אבל תרוויחו 5000 לקוחות
האם אתם הראשונים שתרימו את הדגל ותדאגו באמת ללקוח , ולא בסיסמאות

לרפי, תשובה לגבי מינוף

קודם כל בואו נזכיר שמניות זה לא מטבעות מבחינת תנודות, כלומר מטבע לא יזוז 5 או 10 אחוזים ביום. לכן מינוף יכול להיות שימושי, אני לא מכיר מקום שאפשר למנף יותר מ200 שגם זה על הקצה מכיוון שנותן לך בטחונות של 0.5%. מי שרוצה לקחת לקיצון יכול לקחת כל דבר, גם לשים את רוב הונו על מניות גז/נפט זה הימור רציני... אצלנו אנו ממליצים לא למנף גבוה ונותנים על הסחורות והמדדים שהם תנודתיים מאוד למנף רק עד פי 25. אנו לא מקבלים לקוחות עם "מיני חשבונות" כלומר סכומים הקטנים מ3000 דולר מכיוון שסיכויי השרידות שלהם קטנים מאוד וכתוצאה מכך ימנפו גבוה. כמובן שאת כל הדברים הללו אנו מסבירים להם בפירוט רב. אצלנו גם אין מינימום עסקה וכמובן שגודל העסקה לא משנה או מרחיב את המרווחים וזה נותן אפשרויות ללקוחות לסחור בצורה שקולה ומתונה יותר ללא הכוונה למינוף פראי וגבוה.

רפי היקר

לא למנף גבוה רק פי 25 זה בערך כמו לא להרוג בתותח רק בתת מקלע

תותח מט"ח,

זה שאנו נותנים למנף עד פי 25 בסחורות זה דבר אחד וזה שאנו ממליצים לא למנף גבוה זה דבר שני. אין קשר בין הדברים, כל אחד צריך לקבל את ההחלטה לבד, אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שהלקוח יודע מה טוב לו אנחנו לא מנהלים תיקים ולא יכולים לקבל החלטה בשביל הלקוחות שלנו

napipi

New member
מינופים

אני חושבת שכל מפסידני המטח צריכים למצוא תחביב אחר ולא להאשים את חברות הפורקס בהפסדים. מינוף הוא כלי עבודה ולכל כלי עבודה דרכי שימוש שמתאימים למשתמש. אם אתה לא יודע להתנהג בסביבת עבודה של מינוף של 1:100 ומעלה אז אל תגיע לאזור ותישאר באופן עצמאי על 1:25 ומטה, כמו שלא תעלה על מנוף ללא רתמת בטיחות. כל הלוזרים שהתחילו לתבוע חברות מט"ח על אחריות לכשלונם הם אלו שמביאים עלינו רגולציה, שבעיקרה נכונה וטובה, אולם היא הולכת להגביל חזק את נושא המינוף וחבל. כפי שאמרתי, מינוף זהו כלי עבודה שיש לבצע בו שימוש מושכל.

Eldadius

New member
מחפש נתונים הסטורים של אופציות שקל דולר

על מנת לבדוק כדאיות של אסטרטגיות גידור (כלומר לא על מנת ליצור רווחים אלא כדי להגן על עצמי במצב של הכנסה דולרית והוצאות שקליות). יש מצב שהחברה מקולמקס או טריידנט יכולים לעזור?

Eldadius,

אני צריך נתונים מכיוון שאופציות זה דבר שמשתנה כל רגע ומורכב מכמה משתנים... אי אפשר למצוא נתונים היסטוריים, זה כללי מדי ואני לא מבין מה רלוונטי היסטוריה להגנה עתידית...? אפשר להתייעץ אולי חלק מההגנה שווה בעסקאות ספוט/פורוורד וחלק באופציות או כל מיני אסטרטגיות שונות של אופציות, תלוי בסכום , תלוי בזמן ובעיקר בצרכים ואז מתאימים את האסטרטגיה המתאימה. אם יש לך שאלות נוספות אשמח לעזור, רפי מקולמקס

Eldadius

New member
רפי,

קודם כל תודה
שנית, אני חושב שהבקשה שלי מספיק ספיציפית כדי שאפשר יהיה למצוא מידע הסטורי עבורה, אם קיים מידע שהוא כללי יותר אני אסתפק גם בו ואדלה מתוכו בעצמי את המספרים שאני מחפש. ברור שאופציה זה משהו שמשתנה כל הזמן, אבל אני חושב שהגדרת הצורך שלי מספיק טובה- בגדול, מה שאני רוצה לדעתי מוגדר היטב- מחירים הסטוריים של פרמיות לאופציות דולר שקל בדיוק ב-0 (כלומר בול בכסף), ורצוי אופציות לטווח זמן קבוע של שלושה חודשים מרגע הבדיקה (אם אין שלושה חודשים אז מה שיש). זה בסך הכל וקטור אחד של מספרים, עם הרזולוציה אני אסתדר- אם גבוהה מצויין, אם לא אז פעם בחודש גם יספק אותי. בכל מקרה, כדי להבהיר את העניין- אני רוצה לבדוק אם אסטרטגיה מסויימת לצורך מסויים היא כדאית. לדעתי אגב היא ממש ממש לא כדאית, אבל אני צריך להוכיח את זה.

למעלה