שאלות לשחף!

מיילי4

New member
שאלות לשחף!

-מאיפה התחלת וחשבת על רעיונות של המדורים?? -אתה ראיינת את כוכבי כמעט מלאכים? -אתה ראיינת את כוכבי האנה מונטנה??או מיילי סיירוס? -אתה יכול להוסיף עוד מדור של האנה מונטנה??כי אני חוללה עליה!! -העיתון שלכם מעולה!!

שחף שלר

New member
היי מיילי

איזה כיף לשמוע שאת אוהבת את העיתון! מאיפה התחלת וחשבת על רעיונות של המדורים?? האמת היא שלא חשבתי בעצמי על כל המדורים. לפני שעולה כל מדור בעיתון יש אנשים רבים במערכת שחושבים עליו. זה מתחיל בעורכים של העיתון, דרך הכתבים וגם כמובן הגרפיקאים (שאחראים על העיצוב היפה). מדור 'השלט' הוא מדור שאני חשבתי עליו כי בזמנו לא היה מדור טלוויזיה בעיתון והייתי בטוח שהרבה ילדים ירצו לקרוא עוד על סדרות אהובות. בדרך כלל אנחנו בונים כל מיני דוגמאות לאותו מדור ובסוף בוחרים את הדוגמא שהילדים הכי אוהבים! אתה ראיינת את כוכבי כמעט מלאכים? כן, ראיינתי כמה פעמים את השחקנים של 'כמעט מלאכים'. הם מאוד נחמדים! בביקור שהיה עכשיו בפסח ביליתי איתם יום שלם בהופעות והיה כיף מאוד. היית בהופעה? אתה ראיינת את כוכבי האנה מונטנה??או מיילי סיירוס? ראיינתי את מישל מוסו מ'האנה מונטנה' אבל לא ראיינתי עדיין את מילי סיירוס. הוא היה מאוד נחמד וסיפר שהוא רוצה לבוא לבקר בישראל! אתה יכול להוסיף עוד מדור של האנה מונטנה??כי אני חוללה עליה!! האנה מונטנה זאת אחת הסדרות שאני הכי אוהב, היא גם מצחיקה וגם יש בה דמויות מעניינות. האמת שיש כל כך הרבה סדרות שמגיע שיהיה להן מדור שלם שזה קצת קשה...

למעלה