שאלות לשחף.

שאלות לשחף.

כיף לך לראיין אנשים? לפעמים אתה צריך לטוס לחו"ל כדי לפרסם ראיון? איזה ראיון/כתבה הכי כיף לך היה לכתוב? כמה זמן אתה עוסק בתפקיד? אתה כותב כתבות גם לעיתונים אחרים? כתבות/ראיונות שאתה כותב של מפורסמים מחו"ל, אתה מדבר איתם באנגלית? מקווה שתהנה על כל השאלות, יותם (-:

שחף שלר

New member
היי יותם ../images/Emo13.gif

אני רואה שאתה ממש פעיל בפורום, כל הכבוד!!! הכנת שאלות ממש מעניינות, אז אני ניגש לענות... כיף לך לראיין אנשים? כן! לראיין אנשים זה מאוד מעניין. בשביל להיות כתב טוב אתה צריך להיות סקרן ולרצות לגלות סיפורים מעניינים או מצחיקים. הדבר שהכי כיף בלהיות כתב זה שאתה פוגש כל פעם אנשים חדשים: מפורסמים, או ילדים, עם סיפורים מאוד מעניינים. אף פעם לא משעמם בראיונות! לפעמים אתה צריך לטוס לחו"ל כדי לפרסם ראיון? הרבה ראיונות שעשינו השנה בעיתון היו עם כוכבים מחוץ לארץ, כמו למשל השחקנים של 'כמעט מלאכים' או 'זאק וקודי', 'האנה מונטנה' ויש עוד הרבה. את הראיונות אנחנו עושים בטלפון (חוץ משחקני 'כמעט מלאכים' שקופצים לבקר). האמת שהייתי שמח אם הייתי טס לחו"ל בשביל לראיין, מי יודע- אולי שירי תסדר לי טיסה בזכות השאלה שלך?
איזה ראיון/כתבה הכי כיף לך היה לכתוב? הדבר שאני הכי אוהב לכתוב הוא דווקא סיפורים. הדבר הראשון שפרסמתי בעיתון היה סיפור בלשי. אני אוהב את זה כי כשכותבים סיפור נותנים לדמיון להפליג רחוק ואפשר להגשים חלומות דרך הכתיבה. הכתבות שאני הכי אוהב לעשות הן הראיונות עם השחקנים של 'כמעט מלאכים'. כשהייתי קטן למדתי לדבר ספרדית ולצערי אף אחד מהחברים שלי לא יודע לדבר בשפה הזאת. כל פעם שאני פוגש את השחקנים אני מדבר איתם ונזכר בשפה וזה כיף מאוד. כמה זמן אתה עוסק בתפקיד? אני כותב בעיתון כבר 10 וחצי שנים! כשהייתי בן 11 עבדתי בספרייה ואהבתי מאוד לקרוא ספרים והתחלתי גם לכתוב כל מיני סיפורים. בגיל 12 כתבתי לכל העיתונים לילדים שהיו אז בארץ ובמעריב לילדים הזמינו אותי לכתוב. ביום שהתפרסם הסיפור הראשון שלי התרגשתי מאוד וההורים שלי קנו את כל הגיליונות של העיתון, אז נראה לי שלא הרבה הספיקו לקרוא אותו
. היום אני כבר בן 23... אתה כותב כתבות גם לעיתונים אחרים? אני כותב כתבות גם ל"מעריב לנוער" שאתה בטח מכיר. חוץ מזה אני מתמקד בתקופה האחרונה בכתיבת מאמרים מדעיים לאוניברסיטה שזה קצת שונה מלכתוב לעיתון. כתבות/ראיונות שאתה כותב של מפורסמים מחו"ל, אתה מדבר איתם באנגלית? כן! הראיונות בחו"ל הן באנגלית או בספרדית.

איזה כיף לך.

הלוואי שאני הייתי כמוך. איזה כיף לך, כבר 10 וחצי שנים! מי יודע-אולי באמת שירי תסדר לך טיסה! בהצלחה בהמשך-יותם!

כן.

יש המון דברים שאני רוצה להיות:זמר, שחקן, ספורטאי, סופר, עיתונאי... יש לי עוד שאלה בשבילך: יש אנשים שעוזרים לך בכתבה?

שחף שלר

New member
והאוו!

כמה חלומות יש לך, כל הכבוד! אני בטוח שאם תרצה אתה תצליח! ובקשר לשאלה- לפעמים יש צלם שמגיע לכתבה, אבל את הכתבה עצמה כותב כל כתב בעצמו ואחרי זה היא עוברת עריכה.

שחף שלר

New member
../images/Emo13.gif

אני אהיה פה עד 5! איזה כיף שאתה גם נשאר... אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול
אגב, איזה מדור אתה הכי אוהב בעיתון?

מממ...

את כולם אני חושב... אוף... תמיד העיתון מגיע אליי באיחור והעיתון של שבוע שעבר עדיין לא הגיע... היה לי עוד שאלה אבל שכחתי מהי הייתה!

שחף שלר

New member
יפה!

וכמה זמן אתה קורא את העיתון? בטח זה מתעכב בגלל החגים, גם אני לא קיבלתי היום. אם תיזכר בשאלה תכתוב אותה, אני אענה בהמשך
ביי!

danidin4444

New member
ואוו! ממש אהבתי את השאלות של יותם

ואת התשובות של שחף :) המון בהצלחה לשניכם חברים! וסליחה אם התגובה שלי קצת לא קשורה ובדיליי אבל השרשור הזה היה כל כך חמוד ומצחיק שהייתי חייב!

למעלה