שאלות לשנה החדשה

• פותח הנושא rmbg
  • פורסם בתאריך

rmbg

New member
שאלות לשנה החדשה ../images/Emo75.gif

שלום ושנה טובה לחברי הפורום אני עוקב בעניין ובהתלהבות אחר ההתפתחות של תחום האימון בארצנו הקטנטונת, ושוקל ברצינות להצטרף לתחום. רציתי לשאול את המאמנים הותיקים והחדשים מספר שאלות: השאלה הראשונה היא איך מתחילים? האם כל המאמנים עברו הכשרה מסודרת, או שחלק למדו באופן עצמאי? כמו שבטח כולכם רואים, מכללות וקורסים לאימון צצים כמו פטריות לאחר הגשם ואין (עדיין) מסלול הכשרה רשמי ומסודר - איך בחרתם את ההכשרה שלכם? מה קורה בשטח? איך אתם משווקים ומפרסמים את השרות המקצועי שלכם, האם הציבור הרחב מכיר ומודע לנושא האימון? האם אנשים מגלים עניין ונכונות להתנסות בזה? למי אתם פונים יותר - לאירגונים או אנשים פרטיים? ולבסוף, איך אתם רואים את העתיד של מקצוע האימון בישראל. האם לדעתכם הוא יתפתח ויתפוס מקום של כבוד לצד מקצועות מבוססים אחרים (פסיכולוגיה, יעוץ ארגוני) או שאולי זה 'טרנד' שיתפוגג עוד כמה זמן, קצת כמו הרפואה האלטרנטיבית שכולם רצו ללמוד והרוב לא מוצאים היום עבודה בתחום. אני מתנצל על ריבוי השאלות, אבל ראשית, אתם לא חייבים לענות על כולן (או בכלל) ושנית, אני בטוח שהשאלות מעסיקות את כל מי שמתעניין ועוסק באימון. שנה טובה לכולם!

einatgross1

New member
החזון שלי בתחום האימון

הוא שכל אדם ייעזר במאמנ/ת לפחות פעם אחת בחייו, ורבים מאוד יעברו הכשרה למאמנים. האימון יכול להוות מקצוע בפני עצמו, והוא יכול להוות כלי לשדרוג המקצועות הטיפולים והייעוצים הקימים. כיום לא ניתן להתעלם מכלי משמעותי כל כך. מקצועות שלא בודקים כיצד לשלב את האימון בתוכם, נשארים מאחור. ולך הצלחה רבה בבחירת הדרך בשנה החדשה,

tlingit

New member
הי rmbg ../images/Emo13.gif

אני רואה שכבר התחילו לענות לך
אני מוסיפה תשובות שלי לשאלה או שתיים ואולי עוד משתתפים יוסיפו משלהם
בנושא בחירת מסלול הכשרה אני מפנה אותך למאמר "איך לבחור מקום לימודים לאימון אישי?" מתוך מדור המאמרים שלנו, ולתשובה יפה מאד שנתנה ענתוצאות לשאלת ההמלצה על מקום לימוד טוב: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=978&msgid=55849738 בנושא שיווק עצמי אני מפנה אותך למאמר עם כמה עצות ראשוניות בנושא השגת לקוחות ולמספר דעות שהושמעו בדיונים על הנושא הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=978&msgid=60483672
נשמח לשמוע על התפתחויות

למעלה