שאלות מאתגרות לגבי סלולרי

joyspring

New member
שאלות מאתגרות לגבי סלולרי ../images/Emo56.gif

שלום לכולם! התשובות של החבר'ה כאן עזרו לי מאוד.. בעתיד, כשאצבור נסיון וידע בארה"ב, אני מבטיח לתרום לאחרים! ולעניין השאלות על רכישת סלולרי בארה"ב - בתור אחד שמתכוון לשהות תקופה ארוכה בארה"ב (אך לא בקטע של הגירה, ניירות, טופסולוגיה וכו', אלא טיול ארוך +), השאלות שלי הן: 1. עם אילו מסמכים צריך לבוא לנקודות המכירה כדי לרכוש טלפון סלולרי? (SSN? משהו אחר?) 2. אם אין לי את המסמכים הללו, אילו טלפונים ניתן לרכוש? pre-paid? קומבינה אחרת? 3. מהם אמצעי התשלום המקובלים לסלולרי (ברכישה ובחיוב החודשי)? כרטיס אשראי מישראל אוכל? יש כזה דבר הוראת קבע לחשבון שלי בארה"ב? 4. מנסיונכם, בסטנדרט - למכשירי סלולר ברשתות כמו סינגיולר\וריזון וכו' יש יכולות של שיחה מזוהה למספרים מישראל? או רק של מספרים בארה"ב? בתודה מראש!

Boston Guy

New member
מאתגרות???

1. עם אילו מסמכים צריך לבוא לנקודות המכירה כדי לרכוש טלפון סלולרי? (SSN? משהו אחר?) 2 כן - צריך SSN, והם מריצים עליך CREDIT HISTORY CHECK. אם אין לך SSN ו\או עדיין לא צברת היסטורית אשראי ארוכה מספיק - יהיו בעיות בקבלת חוזה. הם גם ירצו כתובת קבועה למשלוח החשבון והוכחה שאתה גר שם (חשבון חשמל, למשל). 2. אם אין לי את המסמכים הללו, אילו טלפונים ניתן לרכוש? pre-paid? קומבינה אחרת? נשמע לי שפרה פייד הכי מתאים למצבך. 3. מהם אמצעי התשלום המקובלים לסלולרי (ברכישה ובחיוב החודשי)? כרטיס אשראי מישראל אוכל? יש כזה דבר הוראת קבע לחשבון שלי בארה"ב? מזומן, צ'ק מבנק אמריקאי או כרטיס אשראי בין לאומי תקף. אין כזה דבר הוראת קבע - כאן זה עובד הפוך (אתה נותן הוראה לבנק לשלם את החשבון). 4. מנסיונכם, בסטנדרט - למכשירי סלולר ברשתות כמו סינגיולר\וריזון וכו' יש יכולות של שיחה מזוהה למספרים מישראל? או רק של מספרים בארה"ב? מה הקשר לסטנדרט? לכל פרוטוקול תקשורת סלולארי - מהפרימיטיבי ביותר (AMPS) ועד המתוחכם ביותר (GSM 3G, CDMA 1X) יש CALLER ID. כולם יכולים להראות את המקור של השיחה - בהנחה שהמוביל הבין לאומי מעביר את האינפורמציה הזו. אז אם התקשרו אליך דרך קווי זהב או בזק, תקבל CALLER ID. אם התקשרו דרך איזה כרטיס חיוג, או ב VOIP כמו NET2PHONE, תקבל מספר לא רלוונטי של ה"NODE" המקומי של ספק השרות.

joyspring

New member
תודה גבר! הבהרות לגבי ה pre-paid:

תודה על התשובה הממצה! שאלה לגבי ה pre-paid: לא הבנתי אם לא תהיה לי בעיה במצבי להוציא מכשיר כזה? (בלי SSN והיסטוריית אשראי וכו'). ניתן לרכוש מכשיר וכרטיסי pre-paid בדוכנים/חנויות? (אני מתכוון למכשיר במסלול כמו טוקמן או bigtalk בישראל) אם כן - על אילו רשתות סלולריות היית ממליץ? (אני אהיה הרבה בבוסטון) דרך אגב - האלטרנטיבה של לקבל שיחות באורנג' שלי בארה"ב תעלה לי הון תועפות: משהו כמו 1.5$ לדקה לשיחה נכנסת או יוצאת! (השיחה האירוטית הכי שווה בעולם לא שווה כזה תעריף..), ככה שהאפשרות הזו לא רלוונטית מבחינתי

למעלה