שאלות מהפורום למרטי פרידמן

barlevy

New member
שאלות מהפורום למרטי פרידמן

אם הכול ילך כמתוכנן - עבדכם הנאמן אמור לתפוס את מרטי פרידמן לשיחה קלה השבוע , לקראת הופעתו בארץ ב 7 לאפריל. אם ברצונכם להפנות למרטי שאלה -אנא נצלו אשכול זה * אנא השתדלו לנסח שאלות שלדעתכם יעניינו את שאר הקוראים ולהימנע מסיפורים אישיים ** לצערי לא אוכל להתחייב שכל שאלה תישאל , אך אשתדל לשלב בהתאם לזמן שיהיה לי איתו את שאלותיכם - במידה ושאלות אלו אינן כלולות בראיון המקורי שלי.

KsE

New member
מספר שאלות

-איזה אלבום סולו שלו היה לו הכי קשה לעשות ומה היו הקשיים? -איזו מוזיקה הוא שומע בזמנו החופשי? -מה הוא חושב על ישראל כמדינה ועל העם היהודי והתרבות היהודית? סתם שאלות שקפצו לי לראש, הניסוח לא מחייב

StaffordshirE

New member
הייתי צריך לדעת שיש סיכוי שתהיה איש

הקשר שלנו
יש לי כמה שאלות להפנות אליו, מקווה שתוכל להעביר לו אותן.. 1.האם הוא מדי פעם מאזין לחומר שהוא יצר עם מגהדת'? 2.מהי הסיבה שגרמה לו ללמוד לנגן על גיטרה? 3.האם הוא מנגן על עוד כלים חוץ מגיטרה? 4.ידוע שהוא מעריץ של להקת KISS, איזה אלבום שלהם הוא הכי אהוב עליו? 5.האם בתקופת התבגרותו הוא סבל ממקרי אנטישמיות שהופנו כלפיו? 6.האם הקשר בינו לבין הדת היהודית הוא בדם בלבד או שהוא גם שומר מצוות? 7.מה הוא חושב על הארץ שלנו והאם הוא יחזור לפה לביקור? אם תוכל להפנות לו אפילו חלק מהשאלות הללו זה יהיה מעולה
תודה.

barlevy

New member
חלק מהשאלות כבר

רשמתי מעצמי... :9 אוסיף מהשאלות ככל שיתיר לי הזמן איתו

שאלות

מאיזה מוזיקה הוא היה מושפע? מה מקור ההשראה שלו שלו ומודל החיקוי שלו? הוא מזאין למטאליקה? מה הוא מנגן בזמנו החופשי? איזה גיטרה הוא הכי אהב מבין כל הגיטרות שהוא ניגן בהן? אממ רציתי גם לשאול שאלה בגשר לצורת פריטת יד ימין שלו .בצורת האות ר' אבל אין לי מושג איך לנסח את זה אז שיהיה תודה

barlevy

New member
נא לא להשאיר עוד שאלות

הראיון התקיים היום בצהריים - ויפורסם בקרוב במטאליסט. מרטי התגלה כאיש מאוד חביב וסבלני... - דיבר איתי כשעה וחצי והצליח להפתיע גם אותי ..המעריץ שלו כבר מעל 20 שנה

em AllיKill

New member
דיברת איתו בעברית, או באנגלית?

מסקרן אותי לדעת אם הוא דובר עברית גם...

barlevy

New member
ראיינתי אותו באנגלית

מרטי אינו דובר עברית (הוא ציין שהוא למד קצת עברית כשעשו לו בר מצווה) הוא דובר יפנית ואנגלית

barlevy

New member
ואגב מרטי פרידמן

בקרוב יועלו מספר קבצי MP3 מתוך הראיון עם מרטי

barlevy

New member
ועוד בקשר לראיון עם מרטי

לפני הראיון איתי-מרטי התראיין ל"מעריב" בידקו באחד מימי שישי הקרובים..

למעלה