חוזרת אליכם.. עם תשובות מורכבות
## אהבתי בתור ילדה את ימי שבת בבוקר. שהיינו אוכלים ארוחת בוקר לאט, בנחת, ורק לאחר מכן יוצאים לטייל. תמיד ארוחה מושקעת שאבא שלי הכין ותמיד כשאכלנו ברקע הרדיו דלק עם מערכונים של הגשש.. אז משתדלת באמת כל שבת בבוקר לעשות להם בוקר רגוע כזה, איטי, עם ארוחה כרצונם.. בשאיפה מושקעת. הבעיה שהם עדין לא בגיל שמאפשר את זה ממש
אז בגבולות האפשר.
## אהבתי את שנת הצהריים. תמיד תמיד ישנו אצלנו צהריים.. אמא שלי הייתה ישנה ואנחנו לרוב היינו מצטרפים בשמחה. לא לקחתי את זה.. למרות שאני מאוד אוהבת שנ״צ במיוחד בשבת
זה עולה לי ביוקר בלילה אם הם ישנים צהריים. מעדיפה שילכו לישון מוקדם.. מה שאומר ביי ביי לשנ״צ בשנים הקרובות..
## אצלנו אף פעם לא אכלו ביחד ארוחת ערב באמצע השבוע. כל אחד אכל מה שרצה בזמן שלו.. אמא שלי הכינה לנו דברים פשוטים לפי מה שביקשנו ואבא שלי תמיד חזר אחרי שהלכנו לישון.. אצלי בבית (לפחות כרגע) יש ארוחת ערב כל יום! כולם יושבים ביחד ואף אחד לא קם לפני שכולם סיימו. זה זמן אהוב על כולנו. ולא משנה מה אוכלים. כולם יושבים ביחד.
אני לא ממש רעבה בשעה שש בערב אבל יושבת איתם, מנשנשת משהו קטן, דוגמה אישית. ובימים שאבא יכול לחזור ולהצטרף זה בכלל כיף!!
## אצלי בבית ההורים תמיד אספו שקיות
שונאת את זה!! שונאת את המתקן שקיות הזה של איקאה!! ולא מבינה איך המנהג המגונה הזה הסתנן לביתי גם היום!!!