שאלות מטבח ../images/Emo13.gif
1. אנו מעוניינים לרכוש מספר תבניות סיליקון לאפייה, שישמשו כתבניות לעוגות בצורות שונות, וגם משטח מלבני גדול, לשימוש בתנור. ראינו שיש מבחר גדול של תבניות, של חברות שונות, ממדינות שונות ובמחירים שונים, האם יש חברות/מדינות מומלצות ? האם נכון שכדאי להתרחק מתוצרת סין, ולהתמקד בתוצרת אירופאית כלשהי (איטליה/ספרד) ? אשמח למעט הכוונה
2. הבנו שרדיד אלומיניום הוא מוצר בעייתי מאוד, לא בריא, ומאוד לא מומלץ לשימוש, לא לעטיפת סנדוויצ'ים, ולא לשימוש בתנור (כתחתית כדאי שהמאפים לא ידבקו למגש. האם משטח מלבני גדול מסיליקון, יהווה תחליף טוב לאלומיניום, בתנור ? 3. מה לגבי מחבת הפלא (או איך שלא קוראים לה), שבאמת רואים ששום דבר לא נדבק ? מטפלון כבר התרחקנו, אבל הבנתי שהמחבת הזו עשוייה מעיקר מאלומיניום, ולכן מאוד לא מומלצת לשימוש, האם זה נכון ? 4. האם למישהו יש קישור שמאמת ומסביר את הבעייתיות הגדולה באלומיניום ? 5. ידוע שכאשר אוכלים בשר/דגים שפג תוקפם, או סתם התקלקלו, מדובר בסכנה בריאותית, בשל החיידקים והתחלואה שהנ"ל יכולים להעביר. סתם מתוך סקרנות, מה יכול לקרות ממאכל של מוצרי חלב שפג תוקפם ? האם מדובר בסכנה פחותה יותר ? מה בידיוק הבעיה מבחינה ביולוגית ? (לא שמתכוונים לאכול, סתם סקרנות) תודה רבה !
1. אנו מעוניינים לרכוש מספר תבניות סיליקון לאפייה, שישמשו כתבניות לעוגות בצורות שונות, וגם משטח מלבני גדול, לשימוש בתנור. ראינו שיש מבחר גדול של תבניות, של חברות שונות, ממדינות שונות ובמחירים שונים, האם יש חברות/מדינות מומלצות ? האם נכון שכדאי להתרחק מתוצרת סין, ולהתמקד בתוצרת אירופאית כלשהי (איטליה/ספרד) ? אשמח למעט הכוונה
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)