שאלות, מישהו

r a a a n

New member
../images/Emo4.gif התייעצות ..

שלום אני בכיתה ט' ובחט"ב (והרשתי לעצמי להכנס לכאן כי אין פורום לחט"ב - אושסתם לא מצאתי..) תיראו- יש לי שעה אחת מחר של לימודים בביה"ס ואחריהיש לי שיעורים חופשיים בגלל שכל המורים שמלמדים אותי בשאר המקצועות שובתים.. הבי"ס שלי לא מסכין לשחרר תלמידים לפני העה 12:00 וזה אומר שאני יצטרך לחכות עד סוף היום ...... אז אתם הייתם באים לשעה אחת ? (כבר הפסדתי 2 שיעורי והמורה מלמדת...)

The Brainiac

New member
איפה אנייכול למצוא את מיקוד הקיץ שהיה לתנ"ך?

אני שוקל לעשות בגרות חורף ואנירוצה להשוות בין המיקודים. למישהו יש על המחשב / יודע איפה אפשר למצוא?

בגרויות חורף

מעניין אותי לדעת איך כל התיכוניסטים יוגשו לבגרויות חורף...(תנ"ך,אזרחות,מתמטיקה...)

r a a a n

New member
ושחכתי לציין להתלבטות ..

מחר ארגון ההורים משבית את הלימודים ולעומת זאת הסתדרות המורים ומשרד החינוך אומרים שיש לימודים כרגיל .. אז?! http://news.walla.co.il/?w=//1203556

זה אומר שההחלטה היא שלך.

אם אתה רוצה לתמוך במאבק המורים- תשאר בבית אם אתה רוצה ללמוד- לך לביה"ס בכל אופן, אני הייתי בודקת כמה מהכיתה מתכוונים להגיע, ולפי זה לתכנן מה לעשות מחר.

liorhikri1991

New member
קראתי את שתי ההודעות כאן...

ואני הייתי בא,אני אחד שלא אוהב להפסיד ביה"ס. כי גם אין כלכך מה לעשות בבית וגם מפסידים חומר נלמד וגם זה מוריד ציון כשזה מצטבר. אז כדאי להגיע

noyy

New member
חחחח זה מחזיר אותי לימים של שנה שעברה

שהיה לנו מקצוע בגרות בשעתיים הראשונות ואז היינו אמורים להתייבש 4 שעות, גם כי ביה"ס סירב לשחרר ("אתם באחריותנו עד 12 בלה בלה"). בזמנו הייתי הולכת לשעתיים האלו ויוצאת אח"כ מאיזושהו חור בגדר
דיי מיותר להשאר לדעתי רק כי ביה"ס מכריח.. הזמן שלי לא פחות חשוב. אבל עשיתי את זה רק במקרים שבאמת לא למדנו כלום אח"כ!! זה כדי שלא יגידו שאני משחיתה את הנוער.

r a a a n

New member
טוב גם אנחנו קופצים מדי פעם ..

עד שהשומר תפס אותנו שבוע שעבר .. חח

© h i l a ©

New member
אצלנו הבעיה היא לא השומר

אלא הדרך...
אם אין לנו הסעה (ולא, אי אפשר לנסוע באגד, אלא אם רוצים שהאוטובוס יכסה חצי מהדרך) אין לנו איך להגיע הביתה, אנחנו כלואים עד להסעות :( כנ"ל בבוקר

למעלה