שאלות מכיריעות! דחוף למנהל הפורום

שאלות מכיריעות! דחוף למנהל הפורום

האם עלי לנתק קשר עם חברה קרובה שלי ולהישאר עם חברה פחות קרובה או ההפך? ו האם אהיה לי חבר שהתאריך לידה שלו הוא ה 2.1.87 דרך אכב התאריך לידה שלי הוא 9.7.87

השמות!

של החבורת החברה היותר חדשה שמה : רחל נתנוב ושמה ברוסית הוא רדמילה החברה היותר ישנה : שמה שירן אשטמקר לבן קוראים ניסן סויסה.

תיקון!!!!! ממה שרשמתי לך בהתחלה

יש לי 2 חברות אחד בכיתה שלי אחד בכיתה אחרת האחת שלא בכיתה חברה שלי 8 שנים והשניה חברה שנה כמאת . האם עלי לנתק קשר עם שתיהם או עם הישנה (שירן) או עם החדשה (רחל,שברוסית רדמילה). הבנת? תודה מראש! בקשר לה לבן אין תיקונים אה עווד שאלה האם אני מתאימה לו או או האם יצליח בינינו. דרך אגב השם שלי הוא שיר לסקר.

ארינה

New member
סוררת יקרה

אני לא חושבת שיש צורך לשאול את הקלפים את השאלה הזו כי את יודעת בדיוק מהן הסיבות אם את רוצה לנתק קשר עם חברותייך. את הקלפים שואלים שאלות כשיש שאלות קריטיות, אם תסבירי לי מה הבעיה או האם הן פגעו אותן בנות אולי אני אוכל להבין מה המניעים שלך לשאול את השאלה. מעבר לכך אני צריכה את תאריך הלידה שלך. ארינה

לארינה!

כן הם פוגעות בי כלומר החברה הישנה לא מתייחסת אליי כי אני לא ממש שמה לב אליה כמו פעם כי היא לא בכיתה שלי וקשה להסתובב אייתה ככה והחברה החדשה מעצבנת אותי היא כועסת עליי שאני משנה דעות כל הזמן בקשר לאנשים ובכלל. וחושבת תמיד שהיא הכי טובה )ככה לי נראה..(. התאריך לידה שלי 9.7.87 ועם לא הבנת אתה שאלות אז כך: 1. העם עלי לנתק קשר עם שירן )חברה ישנה), או עם רחל )רדמילה) חברה די חדשה. ) או שכדי לשהישאר עם שתיהם או עםאחד מהם לנתק) 2. האם אהיה לי קשר של חברות עם מזל גדי 2.1.87 בקרוב?. 3. שאלה חדשה טוב? (האם אצליח בלימודים השנה מבחינה כללית. תודה איני יודעת את התאריכים של שירן ושל רחל עם את צריכה
אני יכולה לברר רק מחר.. אולי. תודה שאת קוראת ותודה שאת עונה.

ארינה

New member
שיר החמודה

לגבי חברות שלך אני מעדיפה שאת תחליטי בעצמך מה לעשות כי את מכירה אותן יותר טוב ממני וזה הכל עניין של הרגשה. הקלפים לדוגמה יכולים לומר לך להישאר חברה איתן אבל את תרגישי שלא. לכן אני מציעה לך ללכת עם הלב שלך ולעשות מה שאת רוצה. את נראית לי בחורה חמודה שיכולה להתחבר בקלות לכל אחת. לגבי הקשר עם בן מזל גדי אני צריכה שתתני לי את השם שלו כדי שאני אוכל לשאול ואני אתן לך תשובה. ולגבי השאלה של הלימודים כן תהיה לך הצלחה אבל את צריכה להשקיע, וגם אם תצטרכי קצת עזרה שתקחי (זאת אומרת שיעור פרטי לחיזוק. בהצלחה ארינה

לארינה

אולי את צודקת עלי להלחליט בעצמי שמו הוא ניסן שמו האמיתי ) הוא ניסים) שם המשפחה שלו הוא סויסה והוא נולד ב 2.1.87 ואני נולדתי ב 9.7.87 שמי שיר לסקר

למעלה