שאלות מסתובבות

מייבש לק בספריי

קראתי בפורום המלצות שונות למייבשי לק שונים, אך כולם בטיפות או מברשת מריחה, רציתי לשאול אם יש לכן המלצות למייבש לק בספריי ? תודה!

bashmorsh

New member
מנסה למצוא גוון מסוים...

אז ככה- יש לי את ruby pumps הקלאסי, ושלא תבינו אותי לא נכון- אני מאוהבת בו! אבל יש לי חשק למצוא לק כמוהו רק בגוון אדום בהיר יותר (הרובי פאמפס נראה לי קצת כהה מידיי בתאורות מסוימות). אם מישהי מכירה ויש לה המלצות אני אשמח!

שאלת מחזק

שלום לכן, בשל השימוש הרב בלקים ובמסיר לק, הציפורניים שלי נעשו חלשות כפי שלא היו מעולם בעבר. (התמכרות אשר פורום זה סייע לה רבות
) אני משתמשת במחזק של תפוח, אבל זה כנראה לא מספיק בכדי להציל את המצב. יש לכן המלצות למוצרים (שניתן לרכוש בארץ) שיכולים לסייע בפתירת הבעיה? תודה

זיהוי לק

האם במקרה בטעות מישהי כאן רואה כוכב נולד וזיהתה את הלק של דנה אינטרנשיונל הערב? בהתחלה חשבתי שהוא פשוט שחור אבל לרגעים בתאורה ראו שיש לו גוון כחול מדהים... נשבעת לכן שאין לי מושג מה היא אמרה הערב, רק התמקדתי בלק הזה...

kaur

New member
לאורלי יש

ואני אוהבת אותו מאוד. ריח נעים, מייבש מהר (עדיין צריך להיזהר קצת כמה דקות אחרי, כמובן), לא משאיר שומניות...

תולי01

New member
הצעה

יש את Raspberry Festival של צ'יינה גלייז שעונה לתיאור שנתת - אדום בסגנון הרובי רק בהיר יותר. הוא ממש אדום "בהיר" עם תת גוון ורוד, השאלה אם הוא לא יהיה לך בהיר מדי.

רחלי ג

New member
יו,גם אני אהבתי ,כחול עמוק כהה ונהדר.מי יודע?

אולי אפשר לשאול אותה בפייסבוק שלה?אולי באיזה אתר של מעריצות? מממ...

RUTHIE1

New member
נסי את ATTRACTION של ג'ייד

אדום עם נצנוץ שימרי אבל בהיר מעט ועדין יותר, בעלל תת גוון מעט כתמתם...

danra

New member
לא יודעת...../images/Emo4.gif

חוץ מריח נעים, לא ממש עושה משהו. גם לא חי טוב עם כל הפורמולות. אני אישית לא הייתי קונה אותו שוב. מיותר.

kaur

New member
דווקא אחד המוצרים היותר חביבים עליי ../images/Emo13.gif

ושוב הסובייקטיביות מרימה את ראשה המכוער?

תודה אבל איפה קונים?

היי, תודה על ההמלצה... ניסיתי למצוא את המוצר במספר פארמים אך אין באף מקום. איפה ניתן לרכוש אותו?

simoneta

New member
../images/Emo41.gifקרה לכן שהטופ שינה את צבע הלק?

לבשתי היום את custom kick ומעל כרגיל את המייבש של seche. משום מה הגוון שלו השתנה מטורקיז לירוק. בדקתי שוב עם המייבש של אורלי, ושוב אותה בעיה. מוזר לי, כי מעולם לא קרה עם אף צבע אחר. עוד מישהי נתקלה בתופעה הזאת?

כן, בהחלט

Seche שינה לי את טארט דקו של אסי מקורל אפרסקי לכתום. תופעה מוכרת וידועה עם ה Seche. הוא פשוט משנה צבעים מסוימים...(ואגב, לא רק הוא.נתלתי בעוד טופים שעושים את זה). Poshe בינתיים לא שינה לי אף צבע.

simoneta

New member
טוב לדעת.

בינתיים הספקתי לגלות שכאשר הלק מתייבש לחלוטין המייבש שומר על הצבע המקורי שלו.

למעלה