שאלות מס' על ה-D2

שאלות מס' על ה-D2

בהמלצת הפורום ועוד רבים קניתי את ה-D2. אני מסתדר איתו מבחינת מוסיקה מעולה. הכרטיס הנוסף עובד מעולה ומבלי לעקב. כל הכבוד! (אגב עובד כרטיס 16GB ואני בקרוב אבדוק כרטיס 32GB) ובכל זאת יש לי מס' שאלות שלא מצאתי להן תשובה על דפי הפורום: 1) לגבי פלייליסט: א. איך אני יוצר פלייליסט? ב. באילו קבצי פלייליסט הנגן תומך (M3U, MPC, PLS)? ג. האם ניתן להכין פלייליסט שיכיל גם שירים שנמצאים על זכרון הנגן וגם כאלו שנמצאים על הכרטיס החיצוני? 2) לגבי וידאו: א. לאחר שהימרתי וידאו לAVI ברזולוציה שהנגן תומך בה (באמצעות תוכנת הנגן JETAUDIO) האיכות שלו ירדה באופן שזה ממש מפריע וגם התמונה לו תואמת שפתיים - גם במחשב ובנגן זה אפילו עוד יותר גרוע... מה עושים? ב. האם ניתן להמיר קבצי AVI לא דרך התוכנה המצורפת? ג. האם תהיה לי בסוף איכות וידאו סבירה? (כמו שהייתה לי בנגני הקריאייטיב והאייפוד שהיו לי בעבר) 3) האם ישנם דברים נוספים שכדאי לדעת? משחקים? יישומים? מה לגבי עדכונים? תודה רבה, דניאל

sha na na revol

New member
אז ככה

1. אני ממליץ ליצור רשימות השמעה ע"י סידור תיקיות, אחרת לפי מה שקראתי אתה תצטרך לעבור למצב MTP (עדכון דרך המדיה פלייר ולא דרך העתק-הדבק באופן קבוע.) אם כבר הכנסת שירים במצב MSC יכול להיות שזה לא יזהה אותם, ולהפך, כשאתה עובר מצב. כשאתה בוחר להשמיע מוזיקה, אתה יכול פשוט לבחור להשמיע תיקייה מסויימת, זה מאוד יעיל לטעמי. אם אתה צריך פלייליסט ספציפית שתרוץ על הנגן מסיבה כלשהי, תבדוק בmusic browser שזה התפריט השמאלי ביותר במצב השמעת מוזיקה את האפשרות add to dpl. פשוט תוסיף את השירים אחד אחד לפי הסדר. אתה יכול גם דרך הbrowser להיכנס לרשימת השירים שלך (music list) וללחוץ על settings>add to dpl 2. לא מבין בזה. 3. מה היו הsettings שלך? אני מראש בוחר באיכות לא הכי גבוהה, שזו ברירת המחדל של jetaudio כך שאין לי ניסיון עם אפשרויות אחרות, יכול להיות שהשתמשת בברירת מחדל
(לא נתקלתי בבעיה עם סיכרוניזציה, לצורך העניין אציין כי אני מנגן רק וידיואים קצרים, אולי זה משפיע באופן כלשהו.) יש לי גם את התכנה להמרה באופן 'חלק' כביכול של קבצים, עוד לא ניסיתי אותה, אבל הקשור פורסם פה בעבר, וניתן למצוא תוכנות כאלו ודומות גם דרך anythingbutipod. 4. בזה אני מבין כי הורדתי הרבה משחקים לנגן באופן עצמאי (לא דרך אוספים של משתמשים, שחלק מהקבצים שמצאתי בדרך הנ"ל לא עבדו, וחלקם פשוט משעממים\מעצבנים. אל תוריד את hapland 2 מפוקט למשל, זה לא עולה! אלא אם מישהו מוכן לתקן אותי, ואז כנראה שזו בעיה פרטנית אצלי.) כדי שאני אדע כמעט בוודאות שמשחק עובד, אני בודק את הקריטריונים הבאים (אני משחק איתם קודם במחשב) - 1. משחק לא גדול\חזק מדי גרפית (בד"כ לא יותר ממגהבייט! עדיף פחות, משהו כמו 500 קילובייט) 2. השליטה חייבת או להיות דרך הקלקה\תנועה של העכבר או העט במקרה שלנו, לדוגמה סוליטייר, שובר לבנים, יריות שיש הרבה היצע שלהם ולדעתי הם מעצבנים!) או דרך הכיוונים בלבד, כמו משחקים דוגמת frogger, אני אוהב את critter crossing, אותו עקרון אבל הרבה יותר גרפי. ) משחק שמבוסס על כיוונים, אסור שזה יבקש ממך להקליק על start באמצע המסך נגיד בהתחלה, ככה שזה מוציא מהאפשרות הרבה משחקים. כנל משחקי כיוונים שיש בהם שימוש בהצבעה או אנטר\ספייסבר, הלך עלייך. חבל שקואון לא מתקנים את האפשרות, נראה לי פשוט מאוד להוסיף לחצן בחירה במצב של כיוונים!) רשימה של דברים שכבר ניסיתי ואני אוהב: המשחקים מסדרת yetisports, גם די מפורטים גרפית, וגם עולים\לא נתקעים (שליטה באמצעות הקלקה.) לדעתי יש כמה, אני אישית מצאתי שתי תוכנות פלאש שלהם להורדה.) Balltrap -נשלט באמצעות הכיוונים בלבד, כולל הקלקה על start שנעשית ע"י לחיצה ימינה, מאוד מתאים לD2 Barn Baron - שליטה דומה לBalltrap, גרפיקה חלקה ויפה שמזכירה מגהדרייב. עיקרון קצת פשוט וילדותי, אבל ממכר. Battle Pong - שליטה באמצעות העט, וכמו כל המשחקים מבית מיניקליפ, הזוי. זו גרסה של פונג הקלאסי, אבל עם נשקים וכאלה. יש לזה יותר אורך חיים משל פונג הקלאסי לטעמי, גם אותו אגב הורדתי לנגן. הגרפיקה נראית מאוד מוקטנת בD2 והשליטה קצת מחרפנת, כל אלו לשיקולך, ובכ"ז, משחק טוב.) Squares - מבוסס עכבר\עט, פשוט ויפה עם צליל, אבל מחייב שימוש בריסט או לחיצה ארוכה על Off שעושה רעש מוזר באוזניות, בגלל שהוא כבד עם כל הגרפיקה\צליל. לשיקולך, אני לא ויתרתי.
Bunny Grab [עט]- פרסומת של Nesquik, ועם זאת, המשחק הכי טוב שמצאתי בסגנון משחק הארקייד בו אתה מכה בעכברים שיוצאים מהחורים. Busy Burger [עט] - נראה מדהים על הD2, אני לא האמנתי שזה עובד, וגם עובד יפה
מכיר המוזג - Tapper
השתדרגו. אתה חייב לתת לאנשים הזמנות כבקשתם, להכין להם את האוכל שהם ביקשו, *ו* להגיע בזמן. Checkers - דמקה [עט] מבית Crazymonkey - השליטה די כבדה, אבל האפשרות לשחק דמקה הפוכה שבה אתה חייב להפסיד, ודמקה אקסטרים על זמן מוטרפות! [הורדתי גם דמקה רגילה, בנפרד, לשליטה יותר קלה] Clash N Slash [עט] - עוד משחק גרפי מבית מיניקליפ שעובד, התחמקות מאסטרואידים. coconut [עט] - הקוקוסים מסתובבים, עלייך לנחש איפה הכדור נמצא. Cororo The Maze- להוציא את הכדור מהמבוך, מטורף ומסחרר. [המשך בהודעה הבאה, gtg]

sha na na revol

New member
המשך

קובייה הונגרית [עט] Cymin וSimon, שתי גרסאות של משחק השינון וזכירה עם האורות הצבעוניים, שאני מאוד אוהב. מעדיף את Cymin (זה נראה כאילו אייתו את זה בוולשית?!) בגלל הצליל. Demonic Defence [עט] - משחק הגנה על טירה עם מגוון די יפה של אפשרויות. Dare A Dozen- משחק די מקורי, הדורש שליטה בעט לצורך הקפצת ביצה בין קליפות כאלה, תוך כדי שהיא נעה באופן אוטומטי מצד לצד (אני לא טוב בלהסביר בדיוק.) Fish Tales[עט] - מבוגבאג למדי, אבל אני נהנה מהמשחק. דג בתחילת דרכו שצריך לאכול קטנים יותר, ולהתפתח ולאכול דגים גדולים יותר. צריך גם להזהר מאלו שמנסים לאכול אותך. ממש עובד על עיקרון פשוט של הצבעה והגעה ליעד, אבל ההתנייה מאחורי זה די חכמה. Freefall [עט]- שום קשר לנפילה חופשית. אתה צריך לגרור שתי לבנים מאותו צבע ע"י כך שאתה מפיל אותן. חיקוי של משחק פי.סי ממכר מפעם. הגרפיקה ירודה קצת. Fun Poker [עט]- משחק וידאו פוקר עם גרפיקה קצת 'פושטית', ואפשרות להכפיל את סכום הזכייה ע"י משחק מזל נוסף. אני שיחקתי בזה שעות, ועקרונית אני לא כ"כ אוהב משחקים בסגנון הזה. לידע כללי, יש הרבה בסגנון שמתאימים לD2. Hairball Bowling [עט] - פשוטו כמשמעו, באולינג. אתה משחק חתול.
Critter Crossing [כיוונים] כמו שאמרתי, Frogger, רק יותר טוב. גרפיקה חמודה עד בחילה. Golden Gate Drop [עט] - להפיל בלוני מים מעל הגשר, בלי לפגוע בזקנות או בשוטרים. לי קצת היה קשה לא להיפסל. הגרפיקה בינונית. משחקי הגולף למינהם עובדים - חוץ מקובץ שמגיע בשם 'flash golf', להתרחק! זה תקע לי את הנגן בלי שום תקדים, פעמיים. Gridlock [עט] - סגנון משחק הקופסא "שעת שיא".אתה צריך להוציא את השחקן שלך מהמבוך ע"י חשיבה אסטרטגית. במקרה של המשחק הזה, אתה מיוצג ע"י ריבוע כחול, ראיתי גם אחד עם מכוניות, אבל אני לא בדקתי ואני לא הולך לבדוק אותו, כי ה USB נדפק לי. משחקים בסגנון "Hangman" (מזכיר את "גלגל המזל") [עט] יש לי שניים גרפיים, hangaroo ו hangastan, ואחד קונבנציונלי. לכל מקרה.
Invasion of the Galactic Gobbers - סופסוף משחק פופקורן\בלוקאאוט שמכבד את עצמו. כבד ואיטי, במידה מסוימת. Logjam - כיוונים. קשה ודומה ל"שור הזועם", במובן שאני לא מחזיק 4 שניות על הבול עץ (צריך ללחוץ על ימינה ושמאלה לסירוגין), אבל בעל איכות משחקית די טובה. [עוד סיקורים או משהו מחר, אני עייף]

יאיר B

New member
וואווו../images/Emo70.gif איזו תשובה יפה ../images/Emo140.gif

חייב להכניס את כל הדיון הזה למאמרים

or121210

New member
איך מורידים את המשחקים?

היו מקומות שקישרו אותי ב-IAUDIOPHILE למשחקים שונים למשחק על המחשב, אבל נראה שהם מתאימים גם לנגן. אלתי היא על מה צריך ללחוץ כדי להוריד את המשחק?

sha na na revol

New member
אני אעשה zip

כעקרון, הורדתי אוספים של משחקי פלאש (כולל אוספים שנוסו על S9, אבל לא רק), כי רוב הקישורים לD2 לא הופיעו לי בכלל.

One Echoe

New member
אתה יכול להעלות לכאן?

כל המשחקים שרשמת- איך אני משיג אותם?

or121210

New member
תודה גדולה!

ממה שראיתי עד עכשיו אלו משחקים נחמדים. כוונתי קודם הייתה היא אך אתה מוריד את המשחקים האלו?

sha na na revol

New member
מאתרים שמציעים זיפים.

יש פורומים כמו iaudiophiles וabi, ועוד איזה אתר הורדות שנכנסתי אליו שאני לא יודע אם מותר לי להזכיר אותו... חיפוש חופר בגוגל, לכל האתרים שרשמתי
יש שיטות לעשות ריפ לפלאש, אבל לא ניסיתי אותן לבד, אם מישהו מוכן לכתוב מדריך, אני אשמח.

One Echoe

New member
יש מצב לפצל את הקובץ

ולשלוח לי במייל? האתר שהבאת ממש, אבל ממש איטי (מוריד לי על 5KBPS). אם אפשר אני אשמח לשלוח לך מסר.

One Echoe

New member
לגבי המרה

בעיניי התוכנה שמגיעה עם הנגן ממש גרועה. עוד מעצבן שמדובר על תוכנת מדיה מלאה, ולא רק על תוכנת המרה, מה שלפעמים מעמיס על המחשב שלא לצורך. הפתרון הטוב ביותר לדעתי כרגע הוא זה. אם אתה מסתבך דבר איתי אני אעזור לך.

or121210

New member
לא עבד לי

בעניין התוכנה אני חולק עליך, אני חושב שהיא נגן מוזיקה ווידיאו נהדר למחשב, והיא לא כזו כבדה. מסכים שצריכה להיות תוכנת המרה נפרדת

One Echoe

New member
בתור תוכנת מולטימדיה

יכול להיות שהיא טובה..אבל זה מציק שהם "כופים" עליך את התוכנה כשכל מה שאתה רוצה זה להמיר. בכל מקרה אני משתמש בWMP11 שלדעתי היא אחת הטובות בשוק. למה לא עבד לך? עשית את כל השלבים?

or121210

New member
אולי לא עשיתי בדיוק את מה שצריך

לא חשוב, הכל מרה, לא הבנתי מה טוב כ"כ ב-WMP11. השתמשתי בה במשך זמן רב ולא גיליתי שום יתרונות על נגנים אחרים חוץ מהעיצוב. האפשרויות דלות, כמו גם פורמטי הוידיאו המנוגנים (ואל תספר לי על "עזרה באינטרנט"), אני לא זוכר אם יש אקולייזר בכלל, והוא מתפרש על חלון מלא. אם אתה תחליט לעבור ל-JET AUDIO תדע שיש שם סקין נחמד המבוסס על העיצוב של WMP11

One Echoe

New member
תגובההה

אם אתה צריך עזרה עם הפתרון, תגיד לי- זה ממש פשוט. לגבי WMP, ידידי, בוא נתחיל מהעובדה שעיצוב זה דבר חשוב מאוד (לפחות לי)- ובזה התוכנה אכן מצטיינת. אבל ברור לגמריי שלא בגלל זה אני משתמש בה. התוכנה, למעשה, כוללת את כל מה שאני צריך. העתקה מתקליטור, צריבה, סינכרון עם נגנים, ספרייה חכמה מאוד, ליריקס זורם כמעט לכל שיר (באמצעות פלאג), אלו התכונות העיקריות שהופכות אותה בעיניי לאחת הטובות בתחום. מסכים שבתחום הסרטים היא אחת החלשות- אבל עדיין סבירה. לגבי הפורמטים, גם ככה אני משתמש לרוב בMP3 או בWMA כך שאין לי בעיה. יש גם תמיכה בOGG ובFLAC (שוב, עם פלאג שהורדתי מהאינטרנט). ניסיתי עשרות תוכנות, היא בהחלט זו שאני מרוצה ממנה ביותר.

One Echoe

New member
אה ויש אקולייזר

לא מהחכמים ביותר, אבל יש. לא מתפרש על מסך מלא, דווקא יושב יפה מאוד על פני הנגן (שורה אחת הניתנת להגדלה כמובן).

למעלה