שאלות נוספות לגבי הטריאו 650:

שאלות נוספות לגבי הטריאו 650:

1. איך מגדירים קיצורים של להפעיל תוכנות למשל דרך המקלדת? 2. איך מגדירים חיוג מהיר לאיש קשר כלשהו? 3. תוכנת IM מומלצת שכוללת גם מסנג'ר? 4. האם יש אפשרות להפעיל את הGPRS או EDGE ועדיין לדבר (הבנתי שזה או זה או זה ואשמח לדעת שזה לא נכון)? 5. שמרתי את הקבצים הגדולים על כרטיס SD X66 וזמן הטעינה משם יחסית איטי (לTCPMP לוקח כ10 שנ' עד שעולה). האם יש אפשרות להאיץ את זה?

+++

1. כשאתה בתוכנת הטלפון יש את מסך ה Favorites. שם תוכל להגדיר אפליקציות ולכל אפליקציה גם קיצור במקלדת. תוכנה כמו Butler יכולה לגרום לכך שהקיצורים יהיו תקפים גם כאשר נמצאים בתוכנות אחרות. 2. ראה תשובה 1 (רק תחליף אפליקציות=אנשי קשר). 3. Chatopus היחידה שעובדת כמו שצריך עם עברית. 5. כל חברה מתייחסת למהירות אחרת ו 66 של אחד זה לא 66 של אחר. יש לי X66 של pretec והוא בסדר גמור. אם אתה ממש מתעקש על האצה תוכל להפעיל overclocking או להתקין את הדרייבר של FAT32 אבל זה כבר אומר Custom ROM שיכול להביא לצרות אחרות.

igargamel

New member
עכבר, אז אם הכרטיס מפומרמט לfat32

והדרייבר הוא גם fat32 בטריאו אז התוכנות יעלו מהר יותר? או שלא הבנתי נכון?

תודה

האם הFAT32 יכול להביא צרות או הOC? אשמח לקבל הסבר לגבי מה שלא מביא צרות נכון לעכשיו...

libal

New member
מספר הערות /השלמות :

2. יש תוכנה בשם SPEEDDIAL המאפשרת התקשרות ל99 מספרים בחיוג מקוצר. ראה כאן . 5. מהירות של טעינת TCPMP של 10 שניות נראה לי מוגזם. לי יש טריאו 600 ולוקח 1-2 שניות והכרטיס ההרחבה שלי הוא במהירות רגילה.

עכשיו עולה יותר מהר...

לא יודע מה קרה אבל עכשיו עולה לאחר כ2-3 שניות. כנראה יש איזה CACHE שטוען את התוכנה לתוכו לטעינה מבירה יותר בפעם הבאה.

לא מומלץ FAT32

כי זה לא נתמך בפאלמים ישנים - סתם כאב ראש עם יחד עלות/תועלת נמוך..

אבל מבחינת מהירות....

יש שיפור גדול. אצלי VFSMARK הראה שיפור של 50% במהירות הגישה לכרטיס. (ובינינו... מה זה מפריע לי שמישהו עם פאלם ישן לא יוכל לקרוא את מה שעל הכרטיס שלי). אבל שוב - לא מומלץ למי שהטראו שלו באחריות ומי שלא רוצה להתעסק עם צריבת רום שהכינו ילדים באינטרנט (הוא עדיין נחשב קטין לא?).

למעלה