שאלות ניובי

gershon17

New member
שאלות ניובי

יש לי פאלם V ותיק, שלאחרונה מראה סימנים של מוות בשיבה טובה. החלטתי שאם כבר מחליפים, אני אלך על IPAQ. ביררתי קצת לגבי דגמים, והדגם עם ה-WiFi מוצא חן בעיני, כי כבר הרבה זמן אני מחפש סיבה להקים רשת אלחוטית בבית (אני גר לבד ואין לי לאפטופ, אז אין לי סיבה טובה לזה...). בכל אופן, לפני שאני קונה יש לי כמה שאלות דביליות. 1. מי מוכר IPAQ-ים בארץ? אצל אקסלנט ראיתי רק את דגם 3950 ב-4,100 שקל. אין לי מושג כמה עולה ה-5450 בארץ ואצל מי קונים אותו (המחיר יהיה כמובן פאקטור בהחלטה איזה אני קונה...). 2. אם אני קונה אחד עם BlueTooth ובלי Wireless LAN, אני אוכל עדיין לחבר אותו למחשב אם יש לי כרטיס BlueTooth במחשב, לא? 3. לא מצאתי בשום מקום התייחסות לעברית. אני מאד אוהב את האפשרות של הפאלם לזיהוי כתב בעברית. ב-IPAQ-ים גם יש כזו? זה כנראה יהיה מה שיכריע בין Palm ל-IPAQ. 4. אם ה-IPAQ שלי מחובר לרשת בדרך כזו או אחרת, אני יכול להשתמש בו לשליחת מיילים והכל גם אם במחשב הראשי בבית אני עובד ב-Outlook Express ולא ב-Outlook, נכון? (ב-Outlook אני אשתמש רק לסינכרון) 5. למישהו יש משהו לעשות עם Palm V ותיק וחצי מקולקל? תודה!

castroman

New member
תשובות ../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

1.אפשר לקנות בחנות הנדי בדיזנגוף סנטר או באתרים של ליגד\פלונטר\פנדה וכו' 2.תוכל לחבר אבל ההיתרון של wi-fi הוא המרחק ורוחב הפס, אז אם אתה קונה מכשיר רק עם BT אפשר להוסיף לו wi-fi ע"י שרוול הרחבה... 3.יש שני סוגי עברית (גירסאות חדשות ומשופרות יצאו עכשיו) של חברת איירון בכתובת www.pocketpc.co.i או של חברת PDAC בכתובת www.wince.co.il, בקשר לתוכנה לזיהוי כתב יד, יש בינתיים (אני חושב) רק לPDAC... 4.אפשר. 5.לפח

למעלה