שאלות - סליחה על האורך - תודה מראש

שאלות - סליחה על האורך - תודה מראש

הישהקטנה בת 7 שבועות עולה במשקל מאד יפה - אני סופרת את הקפלים שלה
1. היום יצא שהיא כמעט לא אכלה בגלל שהיתה עייפה - חזרנו מחול והשעות הפוכות - אני אמורה להתרגש מזה ? ניסיתי להעיר והאכיל או שלא הצלחתי האכיל או שהיא אכלה דקה ונרדמה .2. היא נרדמת קבוע בהנקה עד כה היא מתעוררת כל שלוש שעות בלילה אני מאכילה - מחליפה חיתול כדי להעיר - ושוב מאכילה . בימים האחרונים לפעמים מרוב עייפות פשוט הנחתי אתה אחרי הסבב הראשון בלי צד שני - היא לא התערערה לאכול אחרי פחות זמן - מה זה אומר ? ההמלצה תמיד שתאכל שני צדדים ? בלילה הכוונה3. כפי שרשמתי היא תמיד נרדמת בהנקה . והיא אף פעם לא מסרבת לאכול עוד כשהיא ערה . אז השאלה לגביי משך היום - כמה פעמים להציע עוד ? היא נרדמת ואז כשאני מרימה לגרעפס יא מתעוררת ואז אני מציעה שוב - יא לא מסרבת . כמה פעמים להציע? 4. לפעמים הי לא עושה גרעפס ודיי מייאש לנסות לעשות לה - כמה זמן לחכות ? סליחה על האורך ותודה מראש!

ניהול הנקה

שלום לך,לפעמים אחרי נסיעה ויש שינוי בשינה וטיסות זה יכול להשפיע על אופי ההנקה זמנית. את תראי שכשתחזרי לשיגרה הרגילה גם היא בטח תחזור לינוק כרגיל.לגבי צדדים, ההמלצה היא להניק משני הצדדים בכל הנקה, צד אחד עיקרי שממנו רוב ההנקה (והוא כשלעצמו יכול להספיק לה), צד שני הוא תוספת (״קינוח״), במידה ולא מעוניינת לינוק גם מהצד השני זה בסדר, היא לא חייבת. (הצד השני הוא פחות להזנה שלה אלא יותר לגירוי אצלך). במהלך היום את עושה נכון, מחליפה לה טיטול ואז היא מתעוררת וממשיכה מהצד השני, בלילה אל תתעקשי איתה ותחזרו שתיכן לישון.מס׳ הנקות המומלץ ביממה הוא בין 8-12. אם קמה כל 3 שעות לינוק זה בסדר גמור.סה״כ ניהול ההנקה שלך נשמע מצויין והמשיכי כך.כל עוד עושה מספיק פיפי וקקי ועולה יפה במשקל אין צורך לנסות לשנות את ההתנהלות.שיהיה בהצלחה!

למעלה