שאלות - סנסה קליפ

• פותח הנושא TD8
  • פורסם בתאריך

TD8

New member
שאלות - סנסה קליפ

שלום, אני שוקלת לקנות נגן של סנסה קליפ. היום יש לי (לא לצחוק..) סנסה אקספרס 2 ג"ב. קניתי אותו לפני כמעט שנתיים והוא מאד התאים לי לצרכים של אז. אבל היום 2 ג"ב כבר לא מספיקים לי + אני רוצה נגן שאפשר לקחת לפעילות גופנית ולכן חשבתי על הקליפ (בגלל הקליפס, כמובן...) אשמח לשמוע ממי שיש לו נסיון עם הנגן הזה עד כמה הוא אמין? (האקספרס עושה לי בעיות - יש שירים שהוא לא מסכים לזהות ותיקיות שהוא מסרב למחוק וכו') האם הוא נוח לשימוש? (אם הממשק דומה לאקספרס אז אני אסתדר איתו...) הקליפס מספיק איכותי? איך הרדיו? (באקספרס אין לי בעיות איתו ואני מרוצה) האם הוא יחסית עדין? (אני, לצערי, קצת קלאמזי...שזאת אחת הסיבות שקניתי את האקספרס ואני גם שמה אותו בתיק ולא קורה לו כלום למרות 300 מיליון הדברים האחרים שאני זורקת לשם...) ואם הוא כן עדין - אפשר להשיג לו איזה כיסוי או מגן? קצת חפרתי, אז אני אעצור בזאת ואודה לכם מראש על התשובות (שאני מקווה שיגיעו...)
(ואמשיך להתלבט ביני לבין עצמי אם 4 ג"ב יספיקו לי או שאני צריכה 8...)

יאיר B

New member
סנסא קליפ

כנגן לדעתי הוא אמין. הקליפס שלו רחוק מלהיות חזק. אני לא בטוח שהוא יחזיק באימון (יש לי הרגשה שהוא לא נועד לזה). סנדיסק הוציאו גרסא שנייה לקליפ שלפי הביקורות הקליפס שלו חזק יותר. הוא עדיין לא נמכר בישראל (עד כמה שאני יודע). הרדיו בנגנים, באופן כללי, לא משהו מיוחד. כבל האוזניות משמש כאנטנה, הרבה תנודות באימון עלולות לגרום לרעשים בקליטה. לגבי עדינות - הנגן עצמו לא כל כך עדין, הקליפס שלו כן לצערי. אני לא יודע על נרתיקים לנגן הזה בישראל. קיבולת זאת שאלה שרק את יכולה לענות עליה.

menachem25

New member
קניתי לאחי לפני כמה חודשים ב - Radioshack

וכבר הספיק להתקלקל. החיבור USB, מגעים, וכו'.

זו רשת אמריקאית לדעתי.

(או שהוא מדבר על משהו אחר, אבל יש רדיושק באמריקה)

יאיר B

New member
אחיך ככל הנראה לא שמר עליו

משמש אצלי לספורט בחדר כושר. כבר שנה...

TD8

New member
תודה לשניכם

בינתיים כבר קניתי אותו... 8 ג"ב. כמובן - לפני שראיתי את התוגובות שלכם - רק עכשיו חזרתי הביתה... אני מקווה שלא עשיתי טעות. אחזור לדווח כשיהיו לי מספיק רשמים. תודה שוב.

menachem25

New member
Radioshack אכן רשת אמריקאית. קניתי שם

ואח שלי אכן לא שומר עליו. אבל נראה לי שבזה נגן איכותי וטוב נמדד. אם הוא נשאר בחיים למשך יותר מחודשיים אצל תיכוניסט פעור........

Alaithlos

New member
../images/Emo207.gif שאלה לגבי הסנסה

יש לי מזה יומיים [ייאי!] את הסנסה sandisk view 32g הכנסתי לו שירים, ומתקיימת תופעה מוזרה בשירים שבעברית. חלק מהשמות מופיעים, וחלקם מופיעים כריבועים חסרי פשר... עכשיו מכיוון שחלק מופיעים כמו שצריך -הרי שהנגן תומך עברית... אז מה קרה ליתר?! למישהו יש פתרון?

למעלה