שאלות(ספויילרים)

shakshuka6

New member
שאלות(ספויילרים)

איך המשיך הפרק אתמול אחרי שמאמא מתה? מישהו יכול לכתוב לי, נרדמתי. האם המבתר זה דני בעלה של מאמא? אם לא, מי זה? והאם זו העונה השלישית? תודה

shakshuka6

New member
המשך-הוספות(ספויילר)

השאלה הראשונה נשארת, איך הפרק המשיך אחרי שמאמא מתה... ועשיתי חיפוש והבנתי שסתם הם מטעים בכוונה, ודני לא המבתר, ושזה קווינטן וזה בעצם בת כי אין לו שמוק, אז איך היא אנסה את כריסטיאן? ראו בבירור שהוא תוקע אותו חחח פיכס...והבנתי שזו כן העונה השלישית... ומי זה בכלל קווינטן?? אפשר תמונה שלו?? תודה רבההההההההההה

shakshuka6

New member
המשך-אני בשוק טוטאלי(ספויילר)

איזה מעעעעעעעעפנים אני לא מאמין שהמבתר זה המנתח הנוסף הזה שהם הביאו, זה כל כך גרוע......איפה פה ההפתעה......רואים שהוא חשוד מה הקטע???????!!! אם זה היה דני זה היה הרבה יותר מתאים...בקיצור אכזבההההההה, וגם זה כל כך גרוע שאחר כך מגלים שהוא בת , נראה לי התסריטאי הוא בעצמו איזה טרנקוסיהומוסוקסואל או משהו כזה...ומה בעונה הרביעית?!? נגלה שלכריסטיאן צומח גם איבר מין נשי והוא מסתיר את זה??! ושוב, איך הוא אנס אותו אם אין שמוק...

limors2

Active member
אכזבה?../images/Emo58.gifלכל עונה 3../images/Emo54.gif

ממש אהבתי תעונה הזאת וחשדתי בקוונטין שהוא המבתר מהרגע הראשון שהראו אותו... וההפתעה היא שאחותו ששכחתי את שמה היא זאת שעבדה איתו כל הזמן הזה! והיא ביתרה אותו! זה גדול!
והוא אנס את כולם עם משהו כמו שהיה לליז.. שמלבישים מקדימה
מהעונה הרביעית אני לא נהנית בנתיים. בכלל. ורואה רק כי אני לא אוהבת להפסיק סדרות באמצע

Nushi1980

New member
שכחתי לענות

שון וכריסטאן משלמים על הקבורה של מאמא, ודני מודה להם, והוא נורא מסכן, וגם ג'יין הבת נורא מסכנה וכולם בוכים... ככה זה נגמר, לא משהו הסטרי

Nushi1980

New member
../images/Emo58.gifאז ככה

דני הוא דמות קטנטנה שהיתה הבעל של המאמא בפרק הספציפי הזה, הקארוור שמלווה את כל העונה זה שילוב חולני ביותר של זה הספולייר - קוונטין ואחותו - קיט שהיא השוטרת הבריטית, משהו הזוי לגמרי, בעיקרון זה קוונטין, אבל את קוונטין עצמו חתכה קיט ולכן החיתוך לא היה ממש מדוייק. הסדרה הפכה להיות מוזרה עוד יותר וחולנית

YomiRel

New member
מה מו? לא הבנתי... (ספויילר)

לא ראיתי את ההתחלה של הפרק. קיט... זאת השוטרת שהייתה בסוף הפרק עם כריסטיאן כן? קוונטין זה החדש. קוונטין הוא בן או בת? למה קיט חתכה את קוונטין? אני צריך להתחיל להוריד פרקים...

limors2

Active member
מה שכתבת מתגלה רק בסוף העונה

אז אם לא ראית זה מובן שלא הבנת

למעלה