היי לכולם... אני ממש רוצה להגיע להופעה בחדרה והבעיה היא שאין לי איך להגיע....אני ממש ממש רחוקה-באר שבע. רציתי לשאול אם יש כאן מישהו/הי שמתכננים להגיע מב"ש או ממקום אחר בדרום....אני אשלם כמובן על הדלק וכל מה שצריך. בבקשה מי שיכול לעזור אשמח אם תשלחו לי מסר. תודה רבה, הילה.
ואפילו שאלה אם מישהו צריך טרמפ.. (או שפשוט לא הבנתי נכון?) בכל מקרה, מוזמנת לפורום הרשמי תשאלי את לוטם אם היא באה להופעה ואם יש לה מקום באוטו. (היא מבאר שבע.) אגב, ההופעה לא בחדרה. היא בקיבוץ להבות חביבה, שזה בערך רבע שעה נסיעה מחדרה.
יכול להיות שזה סתם סקר נחמד בארכיון של אביב. אבל כמו שאני מכיר את רונן קולר בדרך כלל לדברים שהוא עושה שם יש משמעות. אם הוא עושה הצבעות ללהקה שתחמם את אביב אז בהחלט יש סיכוי סביר שהוא בשיתוף עם אביב קיבל אישור מכל הלהקות האלה לחמם את אביב(בטח באיזה מופע גדול...מישהו אמר עשור לירח מלא?) בכל מקרה יש שם 5 אופציות,שייגעצ,מונקיה סקס,היהודים,העברית וסינרגיה. וכרגע היהודים לוקחים בגדול את שייגעצ ומוניקה סקס כשסינרגיה והעברית נשארות הרחק מאחור בלי סיכוי ריאלי לזכות. הנה הקישור: http://avivarchive.co.il/avivpoll.html