שאלות, עזרה ותמיכה

FreakOnALeash

New member
לא נראה לי שזה קשור ישירות

לטרנסג'נדריזם. נסה בפואום זהות מינית, גם שם ישנה קהילה נחמדה ותומכת. בהצלחה.

סתויT

New member
יוסי היקר מאוד

תהליך לשינוי מין הוא לא דבר שעושים כדי ללמוד את החיים מנקודת מבט אחרת. פשוט, משום שהוא אינו משנה את נקודת המבט. השינוי הוא בכל-זאת חיצוני, גם-אם יש לו השלכות אישיות וחברתיות משמעותיות. כשאני כותבת על שינוי מין, אני מתכוונת לכל השינוי החיצוני, שגורם לנו להתייחס לאדם בשונה מהמין הקודם שייחסנו אליו: שיער, מבנה עצמות ופנים, לבוש. אם הינך מתייחס רק לשינוי הגניטלי (איבר המין), משקל ההשלכות החברתיות והאישיות קטן בהרבה. רוב מי שמשנה את מינו, אינו מבצע את השינוי הגניטלי מסיבות שונות. אם היית עושה שינוי מין, במיוחד במובן הרחב של המילה, היית מרגיש ככל הנראה דיסוננס, שאתה לא שייך, ואולי אף היית שונא את המראה החדש שלך. זהו מצב מעורער ואף מסוכן להישאר בו לאורך זמן. בחן את עצמך - אל תעשה שינוי מין בדימיון בלבד - הורד שיער; לבש שמלה; התאפר; צא למקום בילוי ידידותי לקהילה בהופעה נשית, אם אתה ממש אמיץ. הרבה אנשים שחושבים על שינוי המין, חושבים עליו באופן ערטילאי, כאילו מכניסים אנשים למכונה, והם יוצאים ממנה במין האחר. זה כמובן לא כך במציאות. ראשית, חלק מהשינויים הפיזים דורשים שבועות ואף חודשים. שנית, גם מי שעושה שינוי מין, כמוני למשל - רוב הדברים שהיא/הוא עושה הם הפיכים ואינם מזיקים, וכל אחד יכול לעשותם בעצמו. למשל, לשים מייק אפ. אני חושבת שאני מבינה מדוע שאלות הזהות האלה מציקות לך בכל-זאת. נראה לי, שבעוד אצל טרנסקסואלים הבעיה היא בעיית זהות, אצלך הבעיה היא בעיית הזדהות. הזדהות זו מקורה באהבה לנשים אחרות, ובמקור- לאימך, לא בתחושת זהות פנימית כלל הנראה. אם יש בלבול מסויים לגבי הזהות שלך, זה משום שאתה יותר מדי מחובר אל מי שאתה אוהב, יותר מדי קשור אפילו מכדי לזהות את עצמך כישות נפרדת, כולל עם זהות מינית משלה. הקשר שלך לאמך נראה לי כ"תסביך אדיפוס", אך אני כמובן לא פסיכולוגית, וגם פסיכולוגית לא הייתה משתמשת במונח המדעי כדי לתאר את מצבך. מה שזה אומר, בכל אופן, הוא שהיית והנך עדיין כל-כך מחובר לאימך, שאנרגיות החיים שלך אינם ברשותך יותר - ולכן הדיכאון - והזהות שלך נשכחת ומתערערת מרוב הזדהות איתה. שוב, אני לא מאבחנת מקצועית - אני רק מעלה כיוון, שכדאי שתבדוק, אם לא בדקת עדיין, אולי בעזרת מטפל/ת. אגב, לגבי הדיכאון - אני מקווה, שאתה מטפל בו טיפול תרופתי. אם לא, אני מפצירה בך לעשות כן. היום יש תרופות פסכיאטריות רבות וטובות מאוד לטיפול בבעיה. בהצלחה ובאהבה, סתוית

אשצשס

New member
נשמע לכם מוזר?

אני גבר. בן 20. אוהב נשים. קרוס דרסר גאה ומאושר. לפעמים אני חושב שהחלום שלי זה גוף נשי לכל דבר אך להישאר עם איבר מין גברי. כלומר, להיות אישה לסבית (עם איבר מין גברי). היש כזו חיה? זה לא באמת מה שאני רוצה... אני מעדיף למצוא חברה שתבין את התחביב המוזר שלי. מספיק לי רק ללבוש תחתונים נשיים ואני כבר מתחרמן (לפעמים אפילו רק שאני חושב על זה אני נהיה מחורמן) יש נשים סטרייטיות שיימצא חן בעינהם התחביב? אני לא נוהג להתלבש כולי כאישה ולהתאפר וכל זה... מספיק פריט לבוש אחד נשי כמו תחתונים או מכנסיים... פעמים ספורות בלבד ניסיתי להיות אישה לגמרי ודי אהבתי את זה אבל להגידל כם תאמת, אחרי איזה חמש דקות הסתכלתי במראה וחשבתי לעצמי:"מה אתה עושה? מה אתה אידיוט? אתה לא מרגיש מטופש?" האמת היא שהרגשתי מטופש ואני לא יודע למה. אני לא יודע למה זה מדליק אותי ללבוש בגדים נשיים... מה ההסבר הפסיכולוגי של זה? יש פה משהו במערכת יחסים סטרייטית שהוא קרוס דרסר והבת זוג שלו מודעת? ושוב פעם אני לא בקטע של הלבוש המלא, מספיק לי ללבוש את התחתונים של החברה שלי (שאני יודע שיש הרבה זוגות שעושים את זה). או קיי אז סליחה על השתפכות... מחכה לפידבקים חיובים כי הספקתי לראות שהפורום פה מאוד חברותי... יום טוב שיהיה!

כמה תהיות,שאלות פלספניות

טוב אז פעם הייתי בטוח שאני טרנסג'נדר MTF,היום ככל שאני יותר ויותר מכיר הומואים אני כבר לא בטוח.צצות לי כל מיני שאלות בראש: 1.מה ההבדל בין הומו נשי לטרנסג'נדר? הרי הומו הוא נמשך לבנים!! ומעצם זה שהוא נשי, זה אומר שהוא מתנהג כמו אישה,נמשך לדברים (מיניים,ולא מיניים כמו : תחביבים שאופן סטריוטיפי מאפינים נשים) כמו האישה הסטרייטית וממילא הוא היה מעדיף להוולד עם גוף כמו של אישה. 2.ידוע לכל (וגם מחקרים מוכיחים את זה) ,שתכונות נשיות (באופן סטריוטיפי) בקרב גברים, נפוצות הרבה יותר אצל הומואים מאשר אצל סטרייטים. 3. ישנם גם מחקרים שמראים שהרבה מאוד הומואים נמשכים דווקא לגברים סטרייטים ולא להומואים ,אפשר להגיד שזה בגלל ה"קושי להשיג" שמעורר את התשוקה אך אפשר גם לטעון שזה בגלל שהם תופסים את עצמם כאישה סטרייטית הנמשכת להומואים דבר זה הוביל אותי לחשוב על השאלה הבאה: האם ייתכן שאחוז גדול מהומואים הם בעצם טרנסג'נדרים (ברמות כאלו ואחרות) אך הם מדחיקים את הרגשתם זו? ובעצם הטרנסג'נדרים הינם יותר אמיתיים ויותר מוכנים להודות ברגשות שלהם? למה דווקא אצל ההומואים מתגלות התכונות הנשיות? אני שואל את השאלות הללו ברצינות...כיוון שאניהרגשתי ועדיין מרגיש כפי הטיפוסים שתיארתי פה ,אבל לאט לאט אני מגלה שיש הרבה הומואים שמרגישים ככה ,אך הם, בניגוד אלי לא מגדירים את עצמם טרנסג'נדרים..וזה קצת מפתיע אותי... וגורם לתהיות...האם אני יותר אמיתי מההומואים האלו...אולי אני באמת טרנסג'נדר והם לא...ואולי אני פשוט הומו נשי אנא תגיבו בעיקר לשאלות הראשוניות שלי,הם חשובות לי מאוד ברמה הפלספנית.איך מבדילים בין הומו נשי לטרנסג'נדר ברמה כזו או אחרת. תודה רבה

אני צריך יעוץ ומהר....

היי אני חדש כאן ויש לי בעיה אני בן 15 ומאז שאני זוכר את עצמי אני רציתי להיות אישה...ממש כאילו אני חשבתי בהתחלה שאני הומו אבל לאחר שכמעט ניסיתי הבנתי שאני ממש לא ומה שאני באמת רוצה זה שהתייחסו עלי כאישה להראות כאשה ולקבל יחס מבן הזוג כאשה הורי לא יודעים על כך ובאופן כללי הם נגד הומואים לסביות וכול מה שהוא לא "בנורמה" ופעמים רבות אני מוצא אותם מדברים על דנה אינטרנציונל כיצור מוזר שהוא בעצם כלום לא אשה ולא גבר וכול פעם שאני שומע זאת זה רק כואב לי יותר...חוץ מיזה אני רוצה לספר להם על זה ואין לי מושג איך ואני גם מפחד שכתוצאה מכך הם יתיחסו עלי בצורה שונה ויתרחקו ממני או אפילו ינתקו איתי קשר..... שאלה נוספת היא עם (מנסיון) אפשר לימצוא בן זוג בתור טראנסקסואלית ועם כן איך אפשר ואיך לגשת לאנשים בעוודה שאני רוצה להיות טראנססקסואל תודה מראש & חייה את חייך ותן לחיות & &

אורי 0

New member
תוסיפו אותו לרשימה

מצטער, אין לנו מקום בשבילך. יש לנו יותר מדי כאלו שדלוקים על תחתונים ואנחנו מחפשים כאלו שנדלקים על מכנסי ג'ינס צמודים... צוחק - הגברסה שלך באמת נפוצה מאוד, אם זה מה שאני מבין -קוראים לזה פטיש (פ בלי דגש בצירה) לבגדים תחתונים. ברשת יש מאות איזכורים. הרוב נמשכים לנשים. הסתובב פה קרוס-דרסר אחד שהיתה לו נכון ללפני כמה חדשים חברה תומכת. אני מקוה שעדיין. אם יבחר להשמיע קול... הכרתי חוץ מזה שני קרוס-דרסרים נשואים עם ילדים שנשותיהם ידעו, ושתפו פעולה. כך שבעיקרון לא אבדה תקוותנו.

סתויT

New member
היי חיפאית ../images/Emo13.gif

אני מרשה לעצמי לפנות אלייך בלשון נקבה פשוט משום שאמרת שזה מה שאת רוצה, גם אם עוד לא למדת לבקש או לדרוש את זה מהעולם. אין פיתרונות קסם לבעיות שהצגת - לא למצוקה המגדרית , ועוד פחות לקשיים הנערמים בניסיון לפתור אותה. לכן, אני לא בטוחה ש"יעוץ ומהר" הוא מה שאת באמת צריכה. להיפך, הייתי מציעה לך לקחת נשימה ארוכה ולהתחיל ללמוד על הנושא ועל עצמך. יש הרבה שאת יכולה ללמוד מהפורום כאן, משום שלכאן מגיעים הכי הרבה"חדשים". ברוכה הבאה
סתוית

DarlingAdam

New member
ברוכ/ה הבא/ה :)

אני מקווה שתמצאי כאן בית חם ותמיכה, גם אם לא תמצאי פתרונות מהירים ופשוטים :)

DarlingAdam

New member
מצטער שלא ענינו קודם..

1. מה ההבדל בין הומו נשי לבין טרנסג'נדר? אם אתה מתכוון לטרנסית, ההבדל הוא שההומו הוא בחור והיא לא. אם אתה מתכוון למאתיים הסוגים האחרים של הטרנסג'נדריות, אז תלוי - אם כשאתה אומר "נשי" אתה מתכוון לתנועת יד מסוימת [שלמעשה אין לרוב הנשים, אבל לא משנה כרגע] או לבחור שאוהב שמלות. כי הבחור שאוהב שמלות? אכן עומד תחת מטריתנו הענפה. והבחור עם תנועת היד? זה תלוי שוב. הוא עושה את התנועה כי ככה הוא, או כדי להידמות לאישה? הרבה אנשים פשוט עדינים בתנועות גופם, זה לא עושה אותם "נשיים" בעיניי, רק בעיני החברה. "היה מעדיף להיוולד עם גוף של אישה"? זה טרנס, מותק, לא הומו. 2. "ידוע לכל".... טוב, אני חושב ש"תנועות נשיות באופן סטריאוטיפי" זה דבר שאין להרבה מאוד נשים, ולכן... בנימוס? לא אומר שום דבר. 3. הרבה מאוד הומואים נמשכים לגברים סטרייטים. כן, והרבה מאוד סטרייטיות נמשכות לגברים נשואים, או מניאקים, או שאי אפשר להשיג. או הומואים. טבע האדם חרא מנעוריו, ויש אנשים שתמיד ירצו מה שאין להם. "הומו" שתופס את עצמו כאישה סטרייטית? טרנס. רובם, יקירי, לא. הם גברים, שנמשכים לגברים שאין להם סיכוי להשיג. אחוז הטרנס בקרב ההומואים לא ידוע לי - שאלות על סטטיסטיקה תפנה למישהו שמבין במספרים - אבל הומו אינו טרנסית. טרנס FTM יכול להיות הומו, אבל נראה לי שלא בזה עסקה השאלה שלך. בקשר אליך באופן אישי... זה מסובך. אני לא יכול להגיד לך מה אתה. *אבל*, תחשוב על זה ככה: אתה רוצה להיות אישה? מרגיש שאתה אישה? או שאמרו לך שתנועת היד שלך היא נשית ושאתה חייב לאהוב כדורגל? כי אם ענית "כן" לחלק הראשון, ברוכה הבאה. ואם ענית "כן" לחלק השני? אחותי האוחצ', אתה יכול להישאר פה וברוך הבא, אבל תקרא קצת על מגדר ועל סטריאוטיפים :)

barak001

New member
הגבולות מטושטשים

אני מעריך ששתי התופעות נובעות מאותו מקור פיזיולוגי (מינון ההורמונים במוח וכו'). אני חושב שהומואים שמזהים עצמם כנשיים נכנסים תחת ההגדרה של טרנסג'נדר, וטרנסקסואל זאת פשוט עוצמה גדולה יותר של הזדהות. אם הומו נשי כלפי חוץ, בעוד הוא מזדהה כגברי, הוא אינו טרנסג'נדר. מה שקובע בסופו של דבר זאת ההרגשה הפנימית וכמה זה מפריע לך. נראה לי שלא רצוי לתת לעצמך הגדרה שלא מתאימה רק כדי להשתייך לאחת הקבוצות. יכול להיות שיש ציר בין הומואים נשיים וטרנסים ואת\ה איפשהו באמצע.

DarlingAdam

New member
ברוך הבא!

שב, שתה כוס קפה או משהו, בוא שחק איתנו. לא, אתה לא נשמע מוזר, כן, יש נשים שיאהבו אותך מאוד. הכול נשמע קרוס דרסרי חביב ורגיל ונעים, חוץ מהמשפט הזה: "לפעמים אני חושב שהחלום שלי זה גוף נשי לכל דבר אך להישאר עם איבר מין גברי". זה... צעד קצת שונה. קצת יותר גדול. וצריך לחשוב עליו הרבה הרבה. אבל עוד נדבר :)

למעלה