שאלות על איור בפוטושופ:

gaetana

New member
שאלות על איור בפוטושופ:

- איזה הגדרות צריכות להיות למכחול בשביל למנוע פיקסול/קו חלש? (הרזולוציה של הדף 250-300 d.p.i לא מונעת משום מה) - איך אני מגיעה לניצול מקסימלי של הwacom, ז"א איך אני מגדירה (מה ואיפה), שהקו ישתנה בהתאם ללחיצה (כמו שזה קורה, כשאני מציירת בפריהנד, שם הקו משנה את העובי) - שכחתי, איך מטפלים באיור קווי לאחר הסריקה בשביל לבודד את האיור עצמו מרקע. לא מדובר בבחירה פשוטה עם magic, או משהו דומה, אלא בתהליך די ארוך, בן כ-5-6 שלבים, שכולל שימוש בchanels וpaste inside בסוף. אני יודעת, שפעם לימדו על זה ב"אבני". אם מבצעים את זה טוב, התוצאה מדהימה (רק שלא זוכרת, איך לעשות)

nirc2

New member
וואקום ופריהנד

איך עושים את מה שציינת עם הוואקום בפריהנד???

gaetana

New member
עדיין מצפה לתגובה.

אין פה בפורום אנשים, שמבינים בהגדרות של הוואקום?!?

nirc2

New member
תכנסי להגדרות הוואקום

דרך הcontrol setting או איך שזה לא נקרא בווינדוס

gaetana

New member
ומה בדיוק שם? אפשר לפרט?

אני יודעת להכנס להגדרות של וואקום (לא בוינדוס, אלא במק, אבל לא משנה). חשבתי, שצריך להגביר רגישות שלו, אבל זה לא עזר. מה בדיוק דופק לי את הקו? אולי הוואקום לא תקין?

Hamsta

New member
ואולי זה בפוטושופ

בהגדרות המברשת size jitter צריך להיות מוגדר pen pressure לא הבנתי מה הבעיה שלך עם פיקסול, קו חלש. ואני לא משתמש בשיטה שציינת לקווי מתאר, ארוך מדי לטעמי, גוגל הוא ידידך.

gaetana

New member
Hamsta, אתה ענק!!!

טרם התיידדתי עם גוגל בנושא הגדרות מסובכות (שאורכן עולה על שתי מילים). מה הניסוח המומלץ? ("קווי מתאר בפוטושופ" לא הביא לי את המבוקש) אולי באנגלית? תודה מראש

j i m m y

New member
אני ממליץ לך, בלי קשר להודעה,

להשתמש בגוגל באנגלית בלבד google.com. הגוגל העברי די גרוע.

למעלה