שאלות על אנדליטים...

RaistGirl

New member
שאלות על אנדליטים...

כבר דיברנו על אנדליטים בפורום הזה והנה כמה שאלות שרציתי מזמן לשאול: הגיל של האנדליטים: אתם חושבים שאורך החיים של האנדליטים הוא כמו של בני האדם? עם כל הכבוד להתפתחות הטכנולוגית של האנדליטים: הם אף פעם לא לובשים בגדים? לא קר להם? אין להם חורף שם באנדליטיה? (או איך שקוראים לכוכב המעפן שלהם) ואיך אקס יכול להשתנות עם בגדים ("אפילו אקס לא הצליח להשתנות עם בגדים") אם אין לו בגדים בדרך כלל? והלהב שלהם לא חותך אותם לפעמים? או את החברים שלהם? ואיך הם בכלל לומדים או חיים עם הגוף הזה? - שאלות מטומטמות על אנדליטים -

Silver Fox

New member
ת-ש-ו-ב-ו-ת../images/Emo22.gif../images/Emo82.gif../images/Emo149.gif

בספר 18, כשאקסימילי
נפגש עם האנדליטים הוא אומר להם שהוא שוהה על כדור הארץ כשבע שנים אנדליטיות. כך שכמה חודשים אצל כדור הארץ הוא כמה שנים אצל האנדליטים. מכיוון שהשנים של האנדליטים קצרות הרבה יותר יכולות להיות שתי תשובות: 1. הם חיים את אותו מספר שנים בערך שבני אדם חיים, אבל תוחלת החיים שלהם קצרה יותר אם מחשבים את זה בשנים של כדור הארץ. 2. הם חיים הרבה הרבה שנים אנדליטיות ולכן הם יותר זקנים מבני האדם.
בעלי חיים (פרט לבני אדם) לא לובשים בגדים, ואקסימילי
הוא גם בעל חיים, כעיקרון. לכן לא קר להם ולא חם להם. הרי יש להם פרווה, אל תשכחי...
לאקסימילי
כן יש בגדים, שכחת? הם נתנו לו חולצה ומכנסיים כשהשתנה לבן אדם בפעם הראשונה.
אני מניחה שהם נזהרים מהלהב ושומרים מרחק, והם עומדים תמיד כשהזנב שלהם מזדקר למעלה - כך שהלהב מספיק רחוק מהגב.
כמו שאנדליטים תוהים איך בני אדם חיים עם הגוף האנושי העלוב שלהם, כך אנחנו תוהים איך אנדליטים חיים עם הגוף שלהם. מקווה שעזרתי
^_^

Nagini Potter

New member
אנדליטים אנדליטים...../images/Emo152.gif

אני חושבת שאנדליטים חיים יותר זמן מבני אדם, כי הטכנולוגיה שלהם הרבה יותר מפותחת - ולכן בטח גם התזונה והתרופות שלהם הרבה יותר טובים ומתקדמים. (גם בני אדם, שימי לב, מגיעים לגילאים יותר ויותר גבוהים עם הזמן, בגלל השיפור בתזונה וברפואה)
לא, הם לא לובשים בגדים. למה להם? קודם כל, יש להם פרווה. יש הרבה חיות על כדור הארץ שחיות יפה מאוד עם פרווה ובלי בגדים. והם גם רצים הרבה, אז זה בטח מחמם אותם בלילות קרים
... חוץ מזה, לפי החללית האנדליטית, לאנדליטים יש כוכב חמים ושטוף שמש, כך שכנראה שזה לא מפריע להם כל כך.
לאקס נתנו בגדים בפעם הראשונה שהוא השתנה לאדם - כמו שכבר ענו לך.
אני מניחה שכן יש להם אי-נעימויות עם הזנב הזה מדי פעם. כמו שאנשים לפעמים שורטים אחד את השני בטעות, אני בטוחה שגם אנדליטים שורטים (זה שורטים או סורטים?
) או אפילו חותכים אחד את השני מדי פעם. אבל, בניגוד לציפורניים של בני אדם, לאנדליטים יש הרבה יותר שליטה בזנבות שלהם, וגם הם מחזיקים אותם רחוק וגבוה מאחורה, וגם הם יכולים להסתכל לשלושה כיוונים בו זמנית.... כך שאני מניחה שהפציעות לא יותר מדי רבות. חוץ מזה, בטח יש להם תאונות - שאנדליט נופל ומתגלגל ומוריד לעצמו את הראש בטעות.... |פאדיחות!| טוב, גם זה קורה...
איך הם בכלל חיים עם הגוף הזה
שאלה מצוינת, ואני שמחה ששאלת אותה
אני פתחתי דיון על זה פה פעם, ולא נראה לי שכל כך הבינו למה התכוונתי... הגוף האנדליטי נורא מוזר ותקוע.... יש מספר מאוד מוגבל של תנועות ותנוחות שאפשר להגיע איתו. אני מניחה שהאנדליטים בסיפור לא שמים לב לחיסרון, כי ככה הם נולדו, אבל אני עדיין חושבת מה שחשבתי בדיון הקודם בנושא: הרעיון של הצורה האנדליטית מאוד מתוחכמת ויפה ומקורית, אבל לא מעשית במיוחד... לי זה לא יקרה Nagini Potter "נואם בדרשות הוא אדם שתמיד יהיה מוכן להקריב את חייך עבור המולדת שלו."

Silver Fox

New member
זה שורטים ולא סורטים../images/Emo22.gif../images/Emo82.gif../images/Emo149.gif

גם לי יש שאלה

לפי הספרים אפשר להבין שהזנב של האנדליטים הוא נורא מהיר וארוך. אבל בתמונה שבספרים (8 ו-18 ניראה לי) הזנב נראה עבה ומגושם וגם מאוד קצר (לא עובר את חצי הדרך עד הצאוור של האנדליט)

Nagini Potter

New member
גם בנושא הזה...../images/Emo152.gif

כבר כתבתי בדיון הקודם, שפתחתי פעם, ואף אחד לא הסכים איתי...
לי זה לא יקרה Nagini Potter "מוות אינו הגדולה ברעות. רע ממנו הרצון למות, בלא יכולת לכך."

RaistGirl

New member
אני הסכמתי איתך למרות לשלא כתבתי את

זה!!!! ותכתבי לי הודעת ברוכה השבה בפורום פה"פ... בבקשה....

Nagini Potter

New member
ואם כבר מדברים על אנדליטים..../images/Emo152.gif

היום הבנתי עד כמה הזנב האנדליטי באמת שימושי
נכון לפעמים נורא מגרד בגב ואי אפשר להגיע, אז לוקחים סכין או מזלג או משהו דומה, ומגרדים עם זה את הגב וזה נורא נעים
אז לאנדליטים יש כל הזמן סכין כזה בהישג יד, והוא גם נמצא בדיוק מאחורי הגב, זמין ומוכן לפעולה
אה-הא
עכשיו אנחנו מבינים את כל הגאונות שבזנב.... הוא נוצר כדי לגרד בגב! זה שהורגים איתו כל מיני אנשים, זה כבר משהו אחר... דרך אגב, אני יוצאת לטיול שנתי מחר, אז אני לא אהיה פה איזה שלושה ימים.... אני מצפה למצוא עמוד מלא הודעות וטופיקים
לי זה לא יקרה Nagini Potter "ג'נטלמן הוא אדם אשר לעולם לא יכה אישה ללא סיבה." -ה. מנקן

מ.ש.ט

New member
מגרדים איתו בגב ובדרך הורגים את....

עצמך? כן... אני רואה עד כמה זה שימושי...

Nagini Potter

New member
למה שיהרגו את עצמם?../images/Emo152.gif

את מסוגלת להתגרד עם סכין חדה בלי לחתוך את עצמך, נכון? אז בטח שהאנדליטים, עם הזנב החזק והמדויק והמושלם שלהם, יכולים להתגרד בלי למות, לא? לי זה לא יקרה Nagini Potter "הנסיון מוכיח שהעתיד ידמה בדיוק לעבר." -אוסקר וויילד

יאקומו

New member
תארו לכם...

אני יודעת שאני לא הרבה בפורום, ואתם בטח לא ממש... "מסמפתים" אותי עכשיו... אבל לא יצא לי לקרוא הרה ספרים חדשים חוץ מהספר הראשון שמצאתי לפני כמה ימים בספריה, ואת הספר "הנשכח" (ספר 9 לא?) שדיברו עליהם... אני חושבת... תארו לכם שאנדליט מנסה לגרד את עצמו ובדיוק אנדליט אחר מחליט להבהיל אותו בתור בדיחה... X_X... בעצם.. אני לא חושבת שיש סיכויים שזה יקרה חוש ההומור של האנדליטים גבוה כמו ים ההמלח... (בלי לפגוע באוהבי אקס/אלפנגור/אחר...)

Nagini Potter

New member
לא נפגענו...../images/Emo152.gif

לאנדליטים יש חוש הומור, הוא פשוט הרבה פחות מפותח.... כאילו, הם לא רציניים כל הזמן, והם מסוגלים לצחוק, אבל אין להם את כל הסוגים הקטנים והבדיחות הקטנות ומכל דבר אפשר להוציא איזה בדיחה ויש מליון דרכים שונות ויש הומור שחור וסקראזם וירידות ובדיחות-סיפור כאלה, ועוד מלא דברים....... קיצר, יש להם הומור, אבל הם לא אובססיביים בקשר לזה כמונו. דרך אגב, אפלגייט די נוגדת את עצמה בקטע הזה - כל פעם שהאנימורפס אומרים משהו בצחוק, כאילו שאומרים משהו אבל לא מתכוונים אליו, אז אקס לא מבין על מה הם מדברים. אבל בספר הראשון כתוב שאלפנגור ועוד איזה זקן אחד התבדחו ביניהם... שאקס עיצבן את הזקן, אז הוא אמר לאלפנגור בצחוק, "נו, מה אתה אומר, שניתן לו לחיות?" והוא לא באמת התכוון לזה....... קיצר, אל תקחו *יותר מדי* ברצינות את מה שאפלגייט אומרת. לי זה לא יקרה Nagini Potter "לא יידע האדם טעם המתוק, לפני שטעם מהמר." -ספר הזוהר

Nagini Potter

New member
יש לי עוד בעיה בנושא הזה..../images/Emo152.gif

בספר שאני קוראת עכשיו (#38, שבו הגיעו 4 אנדליטים לכד"א ואקס נדלק על אחת מהן!
) כתוב שאחד האנדליטים נפל על הגב. איך אנדליטים יכולים ליפול על הגב? הרי יש להם גוף בצורה של L, כשה"גב" נמצא בקימור הפנימי, כלומר כדי שייפלו על הגב הם צריכים להשתטח *לגמרי* לצורה של I, שזה נראה די לא בריא.... אז או שהם מאוד מאוד גמישים, או שהם נופלים על הגב בצורה מאוד מסורבלת של L (חיחיחי...), או ש, שוב, אפלגייט לא ממש מבינה מהחיים שלה.. לי זה לא יקרה Nagini Potter "הנסיון הוא דבר נפלא, שכן בעזרתו אתה מבחין בטעות שעשית בכל פעם שאתה חוזר עליה." -ג'ורג' ברנד שאו

Silver Fox

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo82.gif

אני אשיג את ספר 10 רק בעוד שבוע או שבועיים... עד שחברה שלי תסיים לקרוא אותו...

Nagini Potter

New member
לא נורא...../images/Emo152.gif

שבועיים זה לא הרבה זמן! רק קצת סבלנות.. אני, לפני שהתחלתי לקנות את הספרים באנגלית הייתי לוקחת אותם (באנגלית, כי זה ספרים שאז לא תרגמו ועכשיו תרגמו את כולם חוץ מאיזה אחד או שניים) מחברה שלי. והיא היתה *כל פעם* שוכחת להביא לי אותם. זאת היתה פשוט תופעת טבע! בכל כל, ממש כל יום, הייתי מזכירה לה בביצפר, וכמה פעמים גם דיברתי עם אחותה באייסיקיו והיא הזכירה לה כשהיא היתה בבית, ובכל זאת לקח לה שבועות להביא לי כל ספר!! דרך אגב, החברה שממנה את לוקחת את הספרים - אולי תכריחי אותה לבקר בפורום? אפילו רק לפעם אחת? לי זה לא יקרה Nagini Potter אפאחדאינומושלמ

Silver Fox

New member
לא, לא כדאי לקרוא לה../images/Emo82.gif

היא קראה רק את ספר 8 ועכשיו את ספר 10, היא לא תבין כלום...

למעלה