שאלות על הומיאופטיה ואוטיזם

נו, נו, טוב שיש מטיף בשער...מעניין.

כדאי לך לפקוח את עיניך אבי, הומיאופטיה עוזרת ועובדת היטב. כן, יש דברים שאני ואתה לא ממש מבינים בהם.. ולכן אני מזמינה לכאן אנשי מקצוע.. ולא, אין לי אינטרס לדאוג לפרנסתם. אולם יש לי אינטרס אחר ברור- לאפשר להורים לדון בינם לבין עצמם, או להתייעץ עם אנשי מקצוע שונים בפורום. אם אתה לא מאמין בהומיאופטיה אתה מוזמן להמשיך לטפל בדרכים אחרות המקובלות עליך. אם לא היית מסתתר בעקביות מאחורי כינוי אורח, אלא פותח כרטיס מסודר בתפוז , הייתי יכולה לשלוח לך מסר דיסקרטי. אך מה לעשות שנוח לך להטיף לאחרים מבלי לקבל אחריות ולהזדהות, לפחות בכינוי... שתהיה לך שנה מוצלחת ותזכה לקדם את ילדיך באהבה במסירות ובעבודה קשה .

אכן איש באמונתו יחיה- ויקדם את ילדו

שלום לך אבי, תודה רבה על הפירגון. אתה בהחלט צודק בגישה שיש להזהר עם מאחזי עיניים ושרלטנים. כולנו באמת מחפשים את הטוב עבור ילדינו, כדי לאפשר להם להתקדם, מבלי שניאלץ לפשוט את עורנו... זה נכון לאזן את התמונה ונכון גם להיות זהיר. אך הדיון בנושא צריך להיות זהיר ולשמור על כבודם של אנשי המקצוע השונים. אשמח מאד גם לרעיונות שלך ושל אחרים לגבי אנשי מקצוע נוספים שהיית רוצה לראות פה. מקווה שתקופת הפרידה שלך קצרה, והיא לצרכים טובים בלבד. בריאות שלמה ושנה טובה!

ריקי 04

New member
רק כדי לדבר עם נתונים...

אני חושבת שאנחנו מוציאים על הומאופטיה (כולל המומחים...) בערך 1500 ש"ח בשנה !!! זה לא עושה ניסים (וגם לא מתיימר), אבל לשפר קשב וריכוז עוזר מאד לאפקטיביות של כל הטיפולים ה"קונבנציונליים" האחרים. בקיצור הניסוח שלך "הרבה מאד כסף נסחט ", על 100 ומשהו ש"ח לחודש, הוא קצת הסחפות. יש שרלטנים, הומאופטיה לא נמצאת בסקלה הזו. וגם לסקפטים, אפשר לנסות, רק אם רוצים כמובן, עם גישה של "לא מועיל - לא מזיק", לנו זה דווקא הועיל מאד. ומ"נראה לי שזה די שטויות" אני היום מאד מאמינה.

אילת 55

New member
תשובה לפלוני

פלוני ערב טוב, 1) כמובן. לא רק לסימפטומים אלא ל-PDD עצמו. 2) כמובן. והטיפול יעיל. 3) אני עוסק בהומאופטיה קלאסית שזהו הדבר היחידי שקיים. תרופות המדף הם קוקטלים של תערובות שונות הומאופטיות אין שם גישה יחידנית אינבדואלית והתוצאות בהתאם (עלובות למדי). תרופה הומאופטית לא מכילה שום חומר יש בה אינפורמציה אנרגטית ולכן גם לא נחשבת כתרופה על פי הרשויות ומכיוון שכך אין תופעות לואי בדבר שהוא אנרגטי. על מנת להבין יותר לעומק את הנושא מומלץ לקרוא בספרות או באתרים הומאופטיים שונים. בהצלחה דני רון

אילת 55

New member
תשובות לאבי (בבא סאלי)

אבי שלום רב, אני ההומאופט הראשי של קופת חולים לאומית. רופאים מכל המחלקות שולחים אלי לסניף מטופלים רבים, ולהפתעתך הם גם מחלימים. לידיעתך הרבה - תינוקות אינם מושפעים מאפקט פלצבו . בקופת חולים לאומית אני מטפל בהמון תינוקות שלא מאמינים בכלום כי הם לא מבינים כלום.ולמרבה הפלא הם גם מחלימים בזכות ההומאופטיה ולא בזכות כח הרצון או אפקט פלצבו, אשר בטל בשישים כאשר מדובר בתינוקות. מחקרים אין ספור נערכו בעולם שהוכיחו את יעילות הטיפול ההומאופטי, בכל מדינות אירופה (כולל ישראל) הטיפול ההומאופטי הוא חלק מסל הבריאות של כל קופות החולים. והסיבה לכך היא כי הוכח שזה יעיל מאד (תרופת בבא סאלי אינה מופיעה בסל התרופות). בבית חולים הדסה עין כרם נערך מחקר בן 5 שנים על מחלה גניקולגית חשוכת מרפא אשר נקראת PMS . המחקר הוכיח כי התרופות ההומאופיטיות מרפאות. וגם היו קבוצות ביקורת שקיבלו פלצבו והמחקר גם הראה שרק קבוצות הביקורת שקיבלו את סל התרופות ההומאופטיות - נרפאו ,ואילו קבוצות הפלצבו נתנו את אותה התוצאה שמקבלות כל קבוצת מחקר בעולם ברפואה הקונבנציונלית ללא קשר למחלה ולהומאופטיה. מחקר נוסף באותו בית חולים במחלקה הפסיכיאטרית אשר עומד להסתיים בקרוב מראה כבר תוצאות חיוביות שהתרופות ההומאופטיות אכן עובדות וקבוצות הפלצבו נשארו אומללות. בבית חולים קפלן נערך מחקר על עכברי מעבדה חולים ופצועים . המחקר הוכיח כי התרופות ההומאופטיות מרפאות גם עכברים. ולהשכלתך הרבה אין אפקט פלצבו אצל חיות. אתה מוזמן לפנות לכל אותם בתי חולים או לאגודה הישראלית להומאופטיה הקלאסית ולקבל את המידע המורחב - אם יש בך יושר פנימי. בהצלחה דני רון

אילת 55

New member
תשובה לאורחת

אורחת יקרה ערב טוב, ההומאופטיה היא בראש ובראשונה אינדבדואלית. ישנם שמגיבים לטיפול מיד (לדוגמא: ילד מסוים בן 5 אשר קיבל את התרופה ממני, ובדרך ממני הביתה אמר את המילה הראשונה בחייו "אמא") לעומת זאת בדר"כ זה לוקח מס' חודשים . חייבים להתמיד בטיפול הומאופטי לפחות שנה כדי לראות תוצאות מרשימות. אולם כבר תוך חודשיים שלושה חייבים לראות משהו חיובי בכל מיני סימפטומים של הילד - והם רבים מאד (שינה, תקשורת, אוכל, קשר עין, דיבור , הבנת שפה, אובססיות, אלימות והיפר-אקטיביות). אם לא רואים שום שיפור באחד מהתחומים הנ"ל לאחר מס' חודשים , ההומאופט עובר מיד לתרופה הבאה שיכולה להתאים יותר לילד. בהצלחה דני רון.

שאלות על הומיאופטיה ואוטיזם ../images/Emo101.gif

שלום לאנשי הפורום , דני רון ההומיאופט יהיה כאן מחרתיים- ביום ד' אחה"צ. לכן אתם מוזמנים לשרשר לו כל שאלה שמעניינת אתכם בנושא. לדוגמא: מע' החיסון ואוטיזם, כספית וחיסונים, דלקות אוזניים ואחרות, מחלות ילדים, רגישויות שונות, הפרעות התנהגות ובעיות רגשיות, טיפולים מניעתיים לתקופת החורף ועוד. לדני יש נסיון רב עם ילדים ובוגרים מהספקטרום האוטיסטי וכן בנושא של נזקי חיסונים. אתם מוזמנים\ ות !

גלסטאר

New member
שאלה לדני רון

שלום דני
שמעתי עליך רבות ואני שמחה שניתנה לנו ההזדמנות לשאול שאלות דרך הפורום
לפני כחודש ערכנו בדיקות מקיפות לילד (בן 3.5) שבין השאר כללו בדיקת שיער. התוצאות היו : בדיל ועופרת קצת מעל הממוצע ו- ANTIMONY ברמה גבוהה מאוד (פי 8) מעל הממוצע. קלציום,מגנזיום וקופר ברמות מאוד נמוכות אך בטווח הממוצע. אבץ קצת מתחת לממוצע. וכמובן עוד תוצאות שהיו בטווח באמצע ... השאלה : כיצד ניתן לנקות את הגוף מהמתכות השליליות (בדיל עופרת ואנטימון) ולחזק את היסודות "הטובים" כגון קלציום ואבץ. הרופא הציע לנו לתת זריקות של DMSA או לחילופין זריקות B12 לניקוי הגוף מהרעלים אך אנחנו סירבנו בתוקף. תודה מראש ושנה טובה, גלית

אילת 55

New member
תשובה לגלסטאר

גלסטאר שלום, הבעיה היא לא המתכות השליליות - הן תוצאת לוואי של טראומה שהילד שלך עבר. כאשר נטפל בטראומה הבעיה תיפתר. גם ילדים בריאים שעברו בדיקת מתכות נתנו את אותן התוצאות כמו ילדים עם PDD, אך הרגישות היא אחרת כתוצאה מפגיעה עקב הפגיעה הילד יצר הגנה עצמית שנקראת אוטיזם/PDD. הטראומה יכולה להיות בהריון, לידה ינקות, טראומה רגשית, מנטלית או כימית. צריך לברר ולטפל בהתאם. מנסיון ילדים רבים שהתקדמו מאד או הוסר להם האבחוןכתוצאה מהטיפול ההומאופטי לאחר שעברו בדיקות רעלים / מתכות שוב, לעיתים קרובות הראו ירידה משמעותית ולעיתים גם שום ירידה אך עדין הילד לא PDD - למרבה הפלא. בהצלחה דני רון.

שאזם

New member
תמיהה גדולה בשם השכל הישר

ההומאופט הנכבד מדבר על חיסון , בספית ועוד מונחים הבאים מעולם הביולוגיה , הרפואה והטוקסיקולוגיה. אילו מדעים אותם הוא מבטל ובוודאי שאינו מכיר על בורין . הבה ונבחן מה הכשרתו בתחום ? עד כמה הוא מכיר את עולם החיסון בהבנה ביולוגית נרחבת ולא מטפורית כפי שהנושא מוצג . למידת עולם החיסון מחייבת בעמקה מקצועית נרחבת בתחומי רפואה ושנמשכת לפחות עשור . במכון ויצמן ובמספר מרכזים רפואיים יושבים אנשים שהשקיעו את כל חייהם בלמידת הנושא .הבא נשאל מה אנשים אילו אומרים ?. מונחים אחרים שגם הם שאובים מהביולוגיה מוצגים כקלישאות מטפוריות ללא כל הבנה מעמיקה בעולם הביוכימי של גוף האדם. למידת ההומאופטיה מתחילה במספר קורסי יסוד בביולוגיה והמרצים של המכונים האילו לרוב הינם סטודנטים לרפואה ובמדעי הביולוגיה , עוד לא חילקו פרס נובל לקידום האדם בתחום ההומאופטי . אז חברה תרדו מהמלים הגבוהות והשבלונות המשיחיות . אי אפשר לבנות רפואה חליפית ומאידך להשתמש בבורות בהמשגות של המודל אותו אתם מבטלים ושוללים .ליבי, ליבי שימצא המזור לילדים מסכנים אילו , מנסיוני, הזמן מרפא לא פחות מכל תרופה מדעית או חליפית .

רקע מקצועי של אנשי המקצוע

שלום לך שאזם, לפני שאתחיל לשעמם גם את עצמי.. כשאני מתנצחת אתך בכל שרשור, וזו בהחלט לא הכוונה, אני מזמינה אותך ליצור עימי קשר ולתת לי שמות של שני אנשי מקצוע העובדים עם אוטיזם או אוטיסטים (אפשר גם אנשי מחקר או אחרים העוסקים בתחום ברמה אינטנסיבית) וישמחו לשתף פעולה עם משפחות הפורום ולחלוק איתם את הידע שיש להם- שכמובן יהיה בעל תוקף מדעי, עם מהימנות הבנויה על הוכחות בעלות תוקף סטטיסטי (P< 0.05). אשמח לקבל ממך המלצות , רקורד שלך\שלהם ופרטים אישיים לצורך זה. תודה וחג שמח.

אילת 55

New member
תשובה לשאזם

ראשית, לא אני הצגתי את עצמי כמומחה לנושא החיסונים והכספית !!! שנית כל טיפש וחכם יודע שכספית הינה אחד החומרים המסוכנים ביותר לגוף האדם. אבל מה לעשות ?? הרפואה הקונבנציונלית עשתה כל כך הרבה טעויות שעלו בחיי אדם רבים וכן בשפיותם. כל בוקר אנחנו מתעוררים וקוראים על תרופה שבתחילה השמוש בה כביכול היה תמים ולא מזיק , ולאחר מספר שנים מסירים אותה מהמדפים כי גרמה לנזקים רבים. ולעיניננו - בשנת 1999 בית המשפט של הקונגרס האמריקאי הורה על פתיחת חקירה כנגד חברות החיסונים (שהן גם יצרניות התרופות הגדולות בעולם) בכדי לברר האם יש אמת בטענות של הורים ורופאים רבים בארה"ב ומספר מחקרים עצמאיים ובלתי תלויים ולא משוחדים , אשר טענו שהילדים הפכו לאוטיסטים בעקבות החיסונים. מחקרים עצמאיים אלו הוכיחו כי חומר משמר הנקרא טיומרסל אשר מכיל 50% כספית טהורה ונמצא בכל חיסון קיים בעולם המערבי הנאור , פוגע פגיעה קשה ורחבה מאד בכל התחומים. בית המשפט מינה את הארגון הפדרלי CDC כחוקר. ה-CDC לידיעתך הרבה הינו "האורים והתומים" בכל הנושא של בריאות הציבור בארה"ב . וכאשר ה-CDC מחליט החלטה מסוימת כל מדינות ארה"ב מחויבות לבצע את הוראתו. ולהלן תוצאת החקירה: דר' תומס ורסטסמייר CDC ציטוט- "מצאנו קשר נסיבתי וסטטיסטי בין העליה העצומה בבעיות נוירולוגיות שונות ורבות כגון אוטיזם\PDD והפרעות קשב ורכוז לבין החומר טיומרסל המצוי בחיסונים הקיימים". לפיכך יש צדק בטענות. כבר שנתיים אין יותר חיסונים בארה"ב (מהדור הישן). ואתה שזאם עדין מחסן את ילדיך בחיסונים שהאמריקאים מזמן זרקו לזבל - כי הם מכילים זבל מסוכן. כיום האמריקאים משתמשים בחיסונים "היפנים" שנקראים א-סוללרים. הם לא רק שלא מכילים שום חומר משמר קטלני אלא אפילו אין בהם את הוירוסים והחיידקים המוחלשים. יש בהם אך ורק את המעטפה החיצונית של התא בלבד . ולפיכך יותר לא מקבלים שום תינוקות אמריקאים מחלות מסוכנות מוחלשות ולא חומרים משמרים רבים כגון:טיומרסל (אוטיזם) , אלומיניום (סרטן) , פורמלין (פיגור). לאחר מסקנה זו הרשות האירופאית לבריאות הציבור והרשות הבריטית המקבילה ל-CDC לחצו על חברות החיסונים לעבור לחיסונים החדשים והבלתי מזיקים. דבר זה עדין נמצא בתהליך של טיפול באירופה (עד גמר המלאי הישן והחלפתו בחדש ) - עצוב לא???? ואיפה מדינת ישראל נמצאת??? בתהליך רפורמה עולמי אינטנסיבי והכי חשוב לבריאות הציבור אני שואל אותך - תברר ותאיר את עיננו!!! בהצלחה דני רון

אילת 55

New member
תשובות מדני רון

למשתתפי הפורום שלום רב, בעקבות בעיה טכנית נאלצתי להשתמש בשמה של אחת ממשתתפות הפורום. במידה ותרצו במידע נוסף או בשאלות אישיות תוכלו ליצור עימי קשר באתר: www:\\dannyron.com תודה ובהצלחה דני רון

למעלה