שאלות על המכון כושר..

EastGirl83

New member
שאלות על המכון כושר..

טוב, אז ראיתי היכן נמצא המכון.. אבל יש כמה שאלות.. האם אפשר להחליף בגדים לפני ואחרי ולהתקלח כמובן? האם יש מקום לאחסן את התיק או שיש שמירת חפצים כמו שיש בספריה...? האם מישהו או מישהי הולך או הולכת למכון כושר שאוכל לדבר איתו או איתה בקשר לזה? חחח

stkachov

New member
תשובות

בוודאי שאפשר להחליף בגדים ולהתקלח. ישנן מלתחות צמודות למכון הכושר. מקום לאחסן את התיק יש. ישנם תאים, שצריך להשכיר במשרד של חינוך גופני. מה שכן, מישהו אמר לי שהוא היה ואמרו לו שאין כבר תאים פנויים. אני אישית גר במעונות, אז אני לא מביא איתי תיק ויותר מדי דברים. כמו כן קיים מתלה לבגדים בכניסה לחד"כ, ושם ניתן לתלות את המעיל למשל, ובמעיל לאחסן דברים קטנים כמו פלאפון, מפתחות, כפפות וכדומה. ואת כמובן יכולה לדבר איתי, כמו שאת עושה עכשיו בפורום, אלא אם כן זה משהו אישי ואת רוצה במסרים אז בבקשה. אימון מהנה

EastGirl83

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אז אם אין יותר תאים, אז מה בדיוק אני אמורה לעשות עם התיק של הלימודים למשל? איפה אני אמורה לשים אותו ולבגדים ולנעלים שהחלפתי בשביל אימון..?

TheBigBrother

New member
יש מתלחות

במלתחות לצד המקלחות יש גם תאים, שאת המפתח את מקבלת לפני האימון תמורת כרטיס סטודנט בדלפק קטן שנמצא בפינה של המגרש כדורסל. בסוף האימון את מחזירה המפתח ומקבלת את הכרטיס סטודנט חזרה

amitk80

New member
אם יש לך עוד שאלות

את יכולה להפנות אותן גם אלי. יש לי חבר שמנוי בחדר כושר אז אני יכול לשאול אותו...

salt of earth

New member
לגבי המלתחות

אז בשנה ראשונה שלי היה מקרה של גניבת תיק מהמלתחה ולכן הסטודנטים בשיעור חינוך גופני (בזמן שזה היה חובה) נהגו להביא את התיק עימם לתוך אולם ההתעלמות. אבל זה בלתי אפשרי להביא את התיק למכון עצמו

תשובות...

מחליפים בגדים במלתחות. מתקלחים במקלחות שיש במלתחות. מאחסנים את התיק בתאים שיש במלתחות. (מפתח מקבלים תמורת כרטיס סטודנט). התאים שמנהלנו היקר דיבר עליהם הם תאים לכל הסמסטר שהם רק שלך. התאים הרגילים הם תאים שבכל פעם לפני האימון את מקבלת מפתח ואחרי האימון מחזירה. דברי איתי, דברי איתי

amitk80

New member
כבוד ללימודי ערבית

אני מוכן להתחיל ללמוד ערבית עכשיו אם יהיה מישהו שיסכים ללמד אותי ערבית..

amitk80

New member
אפשר שהלחץ ירגע קצת

יש לי זמן. אחרי שהעומס ירגע אז למה לא..

stkachov

New member
יש קורס

באוניברסיטה. פשוט תלך ותלמד אם זה מעניין אותך.

EastGirl83

New member
כן...

ועדיין לומדת רק ערבית, רק שבגלל השביתה עכשיו לא לומדים ממש...

stkachov

New member
אני גם !!

הדירה שלנו זה אולפן מהלך !! יש לנו בדירה סטודנט מחו"ל דובר רוסית ואנגלית, אז חלק מהדירה מדבר איתו רוסית, חלק מדבר אנגלית, וחלק מדבר עברית מהקצת עברית שהוא הספיק ללמוד. בקיצור אנחנו מלמדים זה את זה את כל השפות שאנחנו יודעים

למעלה