שאלות על הניידים החדשים של היום

NASA III

New member
שאלות על הניידים החדשים של היום

היו לי הרבה מחשבים ניידים בשנים האחרונות, אבל מכל מני סיבות הייתי צריך לזרוק כל אחד ולהחליף לאחד חדש, כל הלפטופים שלי היו ישנים יחסית (מכסימום פנטיום 2) ותמיד שמתי לב על דבר שחוזר, שיחסית למחשב שולחני הכל בסדר ופועל מצויין חוץ מהעניין של ההתחממות יתר- או השברירות של המחשבים הניידים, דבר שתמיד עיצבן אותי, מחשב שולחני אני יכול להשאיר דולק שבועות בלי לכבות והכל יהיה בסדר, אבל אם אני אעשה אותו דבר למחשב נייד (לפחות לאלה שאני מכיר) זו תיהיה התאבדות - שאלתי - יש מחשבים ניידים שחזקים כמו מחשבים שולחניים? (מתוך הידיעה שאני לא מכיר את המחשבים החדשים) ועוד שאלה.. יש מחשב נייד עם מסך 19 אינץ?

NASA III

New member
עוד שאלה

זה נכון שאם אתה משאיר סוללה בהטענה אחרי שזה סיים להטעין (או שאתה משתמש במחשב כשהסוללה בפנים וזה מחובר לחשמל) אז זמן החיים של הסוללה יורדת?

תשובות

באופן כללי ניידים יותר רגישים ויותר עדינים מנייחים, אבל הטכנולוגינה מאוד השתפרה בשנים האחרונות והרבה יצרני חומרה משקיעים משאבים רבים בפיתוחים עבור ניידים, לדוגמא טכנולוגיית סנטרינו של אינטל שבין היתר גם מאפשרת לניידים לשמור על טמפרטורות נמוכות מבעבר. ישנם ניידים חזקים כמו מחשבים נייחים או לפחות קרובים לזה, אבל השאלה היא מה השימושים שלך עם המחשב כך שלדעתי זה פחות רלוונטי, ניידים חזקים במיוחד עלולים להיות מאוד יקרים. אני לא מכיר ניידים עם מסך "19, אבל אם חושבים על זה טיפה, למה לרצות ניידים עם מסך "19? זה כבר מגדיל אותו בצורה משמעותית ומוסיף לו משקל רב שהופך אותו ללא ממש נייד. לא נתקלתי בניידים עם מסכי DLP, אבל אולי יש, לא יודע. אסף.

למעלה