חולה רוח10
New member
שאלות על הפורום שמציקות לי
למי שקורא הודעה זו, עיקר ההודעה הם סעיפים 6,9,10. כל שאר הסעיפים זה ניפוח שכל. חרא של הודעה.
1. למה יש טענה שמנהל הפורום צריך להיות כאן יותר זמן?
2. למה יש טענה שמנהל פורום צריך להיות אחד שיש לו זמן לכתוב?
3. אולי נטען פשוט שמנהל פורום זה אחד שצריך שיהיה לו יותר זמן מכולם לכתוב בפורום?
4. למה המנהל צריך להיות אחד שיהיה לו זמן לכתוב?
כי הוא צריך לעבור על כל ההודעות שנכתבות?
כי הוא צריך להיות אחד שיהיה לו "שליטה"? על מי? על מה?
כי הוא צריך להיות גננת?
5. לפורום ערבים יש ייתרון עצום . מה שאומרים כאן מבחינתי על יהודים, זה בסדר.
מצידי שיגידו לי שאני יהודי מזוייף,
ושהעם שלי היה פעם בדואי נודד במדבר, ואמרו לי את זה ממש בפנים. מוסלמי אחד.
ואמרו לי שהתורה היהודית של ימינו היא זיוף.
ומוסלמי אחד אמר לי שהאיסלאם יבוא ויסדר את העולם.
ומצידי שיזרקו ראשי חזירים לבית כנסת.
ושיבוא המשיח ההוא והמשיח ההוא , ושכל אבן תצעק שיש יהודי מאחריה כדי שיבואו להרוג אותו.
למה מנהל פורום ערבים צריך להתרגש ממשפטי שטנה?
זה חלק מהשגרה פה במדינה הזאת. שכל אחד חושב שהאדם שיושב מולו הוא לא קיים.
שכל אחד חושב פה שהדעה של השני היא ללא בסיס פוליטי-דתי-חברתי מוצק.
כאילו שכל אחד יודע כאן למה הוא נולד, וכאילו ששאלו כאן כל אחד לאיזה עם הוא בוחר להוולד.
6. בקיצור, למה אחד מדרישות התפקיד של מנהל פורום כאן היא שיהיה לו זמן? זמן בשביל מה?
7. אני אבין אם רוצים להביא יותר דמויות לאירוח בפורום. אני מבין אם רוצים יותר לשתף בלבטים אישיים. הנה אני הולך
לפסיכיאטרית כל שלושה חודשים. אז שיתפתי במשהו.
8. ואז באה שאלה: איך אני יכול לשתף אנשים ששונאים אותי בלבטים אישיים? הרי השנאה היא זו שדוחה אותי מהפורום הזה?
אז קדימה. לא צריך. אל תכתוב. לא חייבים. אבל מה חשבת כשנכנסת לפורום ערבים, שאתה נכנס למכון מסז'ים?
למרכז לזהות יהודית? למרכז זהות איסלאמית?
אז יופי , נכנסת למקום שזורקים אחד על השני רפש הכי מזוהם שבעולם.
9. בקיצור, למה אתה לא מקבל את זה שזורקים עליך רפש דתי-פוליטי-חברתי? מה אכפת לך? שיזרקו. שיגידו.
למה יש בפורום דרישה שיפסיקו להשליך רפש, הרי זה המקום בדיוק, וזה המצב כיום בין יהודים לערבים.
10. ודבר נוסף. שאלה ליהודים, למה יש דרישה מערבים שיתרגמו משפטים לעברית? ועוד לאמר שלדבר ערבית כאן בפורום
זה חוסר טאקט? לא צריך. מי שכותב בערבית שיערב לו. שיהנה. למה צריך לתרגם כל דבר. שיכתבו בערבית מה שרוצים.
למי שקורא הודעה זו, עיקר ההודעה הם סעיפים 6,9,10. כל שאר הסעיפים זה ניפוח שכל. חרא של הודעה.
1. למה יש טענה שמנהל הפורום צריך להיות כאן יותר זמן?
2. למה יש טענה שמנהל פורום צריך להיות אחד שיש לו זמן לכתוב?
3. אולי נטען פשוט שמנהל פורום זה אחד שצריך שיהיה לו יותר זמן מכולם לכתוב בפורום?
4. למה המנהל צריך להיות אחד שיהיה לו זמן לכתוב?
כי הוא צריך לעבור על כל ההודעות שנכתבות?
כי הוא צריך להיות אחד שיהיה לו "שליטה"? על מי? על מה?
כי הוא צריך להיות גננת?
5. לפורום ערבים יש ייתרון עצום . מה שאומרים כאן מבחינתי על יהודים, זה בסדר.
מצידי שיגידו לי שאני יהודי מזוייף,
ושהעם שלי היה פעם בדואי נודד במדבר, ואמרו לי את זה ממש בפנים. מוסלמי אחד.
ואמרו לי שהתורה היהודית של ימינו היא זיוף.
ומוסלמי אחד אמר לי שהאיסלאם יבוא ויסדר את העולם.
ומצידי שיזרקו ראשי חזירים לבית כנסת.
ושיבוא המשיח ההוא והמשיח ההוא , ושכל אבן תצעק שיש יהודי מאחריה כדי שיבואו להרוג אותו.
למה מנהל פורום ערבים צריך להתרגש ממשפטי שטנה?
זה חלק מהשגרה פה במדינה הזאת. שכל אחד חושב שהאדם שיושב מולו הוא לא קיים.
שכל אחד חושב פה שהדעה של השני היא ללא בסיס פוליטי-דתי-חברתי מוצק.
כאילו שכל אחד יודע כאן למה הוא נולד, וכאילו ששאלו כאן כל אחד לאיזה עם הוא בוחר להוולד.
6. בקיצור, למה אחד מדרישות התפקיד של מנהל פורום כאן היא שיהיה לו זמן? זמן בשביל מה?
7. אני אבין אם רוצים להביא יותר דמויות לאירוח בפורום. אני מבין אם רוצים יותר לשתף בלבטים אישיים. הנה אני הולך
לפסיכיאטרית כל שלושה חודשים. אז שיתפתי במשהו.
8. ואז באה שאלה: איך אני יכול לשתף אנשים ששונאים אותי בלבטים אישיים? הרי השנאה היא זו שדוחה אותי מהפורום הזה?
אז קדימה. לא צריך. אל תכתוב. לא חייבים. אבל מה חשבת כשנכנסת לפורום ערבים, שאתה נכנס למכון מסז'ים?
למרכז לזהות יהודית? למרכז זהות איסלאמית?
אז יופי , נכנסת למקום שזורקים אחד על השני רפש הכי מזוהם שבעולם.
9. בקיצור, למה אתה לא מקבל את זה שזורקים עליך רפש דתי-פוליטי-חברתי? מה אכפת לך? שיזרקו. שיגידו.
למה יש בפורום דרישה שיפסיקו להשליך רפש, הרי זה המקום בדיוק, וזה המצב כיום בין יהודים לערבים.
10. ודבר נוסף. שאלה ליהודים, למה יש דרישה מערבים שיתרגמו משפטים לעברית? ועוד לאמר שלדבר ערבית כאן בפורום
זה חוסר טאקט? לא צריך. מי שכותב בערבית שיערב לו. שיהנה. למה צריך לתרגם כל דבר. שיכתבו בערבית מה שרוצים.