שאלות על :הרעלת ארסניק ופרוביוטיקה

טובה13

New member
שאלות על :הרעלת ארסניק ופרוביוטיקה

שלום רב במסגרת בדיקות שעשינו לילד הGREAT SMOKIES גילינו בעיית קנדידה ודלקת מעיים וגם ARSENIC. הבנתי שממומלץ להשתמש במשחה AUTHIA לטיפול בהרעלה. מעבר לטיפול במשחה האם עליי להמנע מלחשוף את הילד למאכלים מסוימיים או כל דבר שגורם להרעלה?? אם כן אשמח לדעת מה הם? כמו כן רציתי לדעת מה כמויות הפרוביוטיקה הממולצות לתת לילד בן שנתיים (שוקל כ 14 ק"ג) כרגע יש לי את JARRO DOPHILUS של NUTRE LIFE (תערובת של כ 8 זני חיידקים פרוביוטיים בכל כמוסה 784מ"ג עם תערובת של 4.4 מיליארד חיידקים). האם יש לתת את האבקה עם אוכל קר? לם ובשעות מסוימות? תודה רבה!! טובה

ארסניק ופרוביוטיקה

ארסניק: בדברים שעשויים מעץ (לפי מה ששמעתי. בתוך שולחן אחד יש מספיק ארסניק כדי להרוג 40 איש), בסיגריות, בחומרי הדברה ובפסולת תעשייתית. ראי קישור מצורף. איך להימנע מארסניק? לא לעשן, לא להשתמש בחומרי הדברה. לגבי עץ: או לקנות משומש, או אם קונים חדש, לאוור כמה שבועות בשמש או בחדר מחומם, כמו מזרונים. מעבר לזה רצוי להשתמש במה שקרוי VAPOR BARRIER - אני לא יודעת אם יש כזה בארץ, אם מישהו מעוניין אני אתן קישור למה שאנחנו השתמשנו. הדברים האלה פועלים בערבון מוגבל (נוטים להתקלף)ולכן לא הייתי סומכת עליהם כהגנה יחידה. אגב, לדברי ד"ר בוטאר, כאשר מתחילים לעשות קילציה למתכות עם TD-DMPS, לפני שמתחילים לראות כספית יוצאות ארסניק, טין, עופרת וכמדומני קדמיום. הדברים האלה מתאימים בדיוק לניסיון שלנו עם יותם. פרוביוטיקה: אין כזה דבר לקחת יותר מדי פרוביוטיקה, ואז כתב על כך כבר כמה פעמים. תקחי את הכמות המומלצת ותכפילי פי 10. לא לתת עם אוכל רותח כי זה ממית אותם, קר זה בסדר. תתני כמה שאת יכולה לאורך כל היום. אם את נותנת גם אנזימים תתני אותם בתחילת הארוחה ואת הפרוביוטיקה בסופה, כי יש טענות שהאנזימים הורגים את הפרוביוטיקה. תמי

למעלה