באבקות מרק אני בדרך כלל מסתכלת
לראות אילו הן עם חותמת פרווה ואז קוראת את רשימת המרכיבים. זה לא מבטיח ב-100% צמחונות אדוקה בגלל שייתכן ויש חומרים ממקור דג כפי שציינת, אבל אני מודה שאני לא עד כדי כך קפדנית. אם חשוב לך, למד בעל פה את השמות של מרכיביים שעלולים להיות ממקור חי. לחילופין, אפשר להמנע משימוש באבקת מרק. זה לא כזה מרכיב חיוני. לגבי גלידה, אפשר לחפש גלידות עם רשימת מרכיבים פשוטה יחסית שלא מכילה כל מיני כימיקלים. למשל, הגלידות של האגן דאז תמיד מכילות רשימה פשוטה לחלוטין של מרכיבים שכולם מוכרים לנו (אני יודעת כי אני בודקת כל הזמן קופסאות שלהם בגלל שבן זוגי חולה צליאק). מה שכן, גלידות כאלה נוטות להיות יקרות הרבה יותר.